|
Байки про банки і не тільки....2008-2017 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Пон 04 сер, 2014 22:08
zzzzzz написав: komp написав:Десять лет откладывают, все время "не время". А если страны не будет и бюджет завалится, банки устоят? Еще раз повторю - налог в таком виде не влияет на отток вкладов.
А вот влияет или нет, мы увидим по статистике за следующих 3 месяца.Время рассудит кто был прав. Введение новых налогов - самый примитивный способ пополнения бюджета.Ума для этого много не нужно.Коррупцию надо уничтожать,а не налоги ежедневно придумывать.
Думаю, статистика мало что даст Откуда вы узнаете, налог повлиял или просто тенденция сохранилась? Или, например, закончилось АТО и народ понес деньги на депо (ведь нельзя исключить и такой вариант) - тогда получается, что налог способствовал приплыву депо  ПыСы Я уже писал ранее и еще раз подчеркну - убежден, что как минимум половина депошников вообще на этот налог внимания не обратят - ну вычли деньги, значит так надо 
-
kkg
-
-
- Подякував: 63 раз.
- Подякували: 118 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 сер, 2014 22:33
цікаво, а багато тут таких, крім Ukrainianа, що через податок не будуть тримати депозити в банках?
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 сер, 2014 22:36
merihor75 написав:Вчора закінчився депозит у "ФіК". Податок вже зняли. У виписці вказано, що знято податок з відсотків нарахаованих з 1 серпня по 2 серпня.
ну всё верно все по закону. интересно сколько сняли за сутки действия закона. и как посчитали 3-е августа (типа выходные), а депо закончился.[/quote] Зняли 3,54 грн. Неділю не враховували.[/quote] ========================================== Незаконно! Т.к. закон вступил в силу со 2-го августа (дня опубликования). Требуйте возврата незаконно удержанного налога!
-
Visky
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 04 сер, 2014 22:42
KIM30 написав:цікаво, а багато тут таких, крім Ukrainianа, що через податок не будуть тримати депозити в банках?
С десяток наберется Наверное, в сентябре мы их уже не услышим на форуме  Если серьезно, никуда они не денутся, понесут опять, непонятно только, нафига надо было тельняшку рвать Вообще, заметно, что на ветке очень много балаболов, не отдающих отчет своим словам
-
kkg
-
-
- Подякував: 63 раз.
- Подякували: 118 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 сер, 2014 22:56
kkg Модератори, будь ласка, зробіть голосувалку, хто не буде тримати депозити в банках через податок!
-
KIM30
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 сер, 2014 22:59
ViskyУ мене закінчився 2.08 депо Вільні кошти в Ідеї. То податок за 1.08 не стягувався згідно розрахунків. А сьогодні приходжу у відділення і питаю менеджера з якого числа податок нараховують. Той у відповідь: "з 1.08" 
-
KIM30
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 сер, 2014 23:01
kkg написав: KIM30 написав:цікаво, а багато тут таких, крім Ukrainianа, що через податок не будуть тримати депозити в банках?
С десяток наберется Наверное, в сентябре мы их уже не услышим на форуме  Если серьезно, никуда они не денутся, понесут опять, непонятно только, нафига надо было тельняшку рвать Вообще, заметно, что на ветке очень много балаболов, не отдающих отчет своим словам
я почав уже було вірити в національну валюту, та в те що НБУ буде безпосередньо виконувати свої функції забезпечення стабільності національної валюту та банківської системи в цілому. Можете почитати мої пости де я поступово з 0% до 50% збільшував частку гривні в депозитах в українських банках. Тепер почнеться зворотній процес по мірі закінчення депозитів та роздупління наших керівників з банками як УФС я буду переходити в валюту і частку гривні доводити до 0%. Бо курсові ризики високі як ніколи, податок зменшує рівень безбитковості гривневих депозитів ( була ефективна ставка 22% тепер буде 18.5 % ). Ну і мені простіше перевівши кошти на валютний рахунок одразу в тому ж банку відкрити депозит , ніж знімати по 15тис в день ( в банку продавати не хочу бо курс покупки грабіжницький ). Другу половину буду виводи з України і вкладати в акції через ПІФи. Бо ризик тримати всі заощадження в Україні дуже значний. І імовірність замість валюти отримати гривню залишається дуже високою, як і збанкрутіння банків. Тому буду грати 50 на 50 , а там буде видно. Але однозначно з гривнею гратись більше не буде, овчинка вичинки не варта. Отака от моя стратегія на найближчий рік - два. Буду вдячний якщо інші форумчати поділяться своїми думками з цього приводу.
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 04 сер, 2014 23:22
Ukrainian написав:Буду вдячний якщо інші форумчати поділяться своїми думками з цього приводу.
Так вірно розмірковуєш, проте я колись наводив приклад того (як було у 2008 р, що якщо грн просідає з курсу 5 до курсу 8 , то за 2,75 роки можно відбити це просідання, а якщо з 8 до 12, то за 2,5 р. (Це при умові вибору між долар.-депозитом і грн.депо, що краще..) Тобто 2,5 р. це точка беззбитковості(період), а далі прибуток, якщо курс не зростає
-
vitalikss86
-
-
- Подякував: 38 раз.
- Подякували: 39 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 сер, 2014 23:29
KIM30 написав:цікаво, а багато тут таких, крім Ukrainianа, що через податок не будуть тримати депозити в банках?
Так це відомий провокатор, хвилю тільки жене. Є мудра приказка: собака гавкає, а караван іде (тут навіть на 200% відображена суть і Ukrainianа, і його повідомлень).
-
V2
-
4
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 04 сер, 2014 23:59
Ukrainian написав:... Тому буду грати 50 на 50 , а там буде видно. Але однозначно з гривнею гратись більше не буде, овчинка вичинки не варта. Отака от моя стратегія на найближчий рік - два. Буду вдячний якщо інші форумчати поділяться своїми думками з цього приводу.
Підтримую : 100 баксів туди, і 100 баксів сюди. 
-
Fentos
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
|