Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 185186187188189 ... 1612>
Повідомлення Додано: Сер 15 кві, 2009 20:59

Re: если это правда то обвал и в мае отменяется.....

убийца эфира написав:Отток депозитов из банковского сектора прекратился впервые с сентября 2008 года. Об этом президент Украины Виктор Ющенко заявил в ходе совещания по вопросам ситуации на денежно-кредитном и валютном рынках

"Депозитная ситуация сегодня выглядит положительно. Я обращаю внимание на депозитные тенденции в национальной валюте. А именно, по состоянию на 10 апреля мы констатируем, что между базой марта и позицией на 10 апреля у нас не зафиксирован отток депозитов. Это впервые с сентября 2008 год, и я хочу, чтобы об этом слышали все. Это еще не весна, но первая ласточка", - отметил президент.

"Это говорит, что наша банковская система, внешние платежи, бюджет и торговые позиции находятся под контролем. 90 миллиардов гривен, которые были выведены корпоративными и физическими лицами банковской системы за последние 5 месяцев, - это был удар, но сейчас ситуация стабилизируется", - сказал Виктор Ющенко.

Банківська система після цьго удару зараз не "стабілізована" ..а лежить у нокауті...і ще навіть на коліна у найближчі пів-року не підніметься...
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 кві, 2009 21:16

Re: Квестору

petra1000 написав:Стосовно статьи http://www.epravda.com.ua/publications/ ... e75f7/.....

Нбу- черти балабановские! згоден!

статья:
Но, по сути, вопрос стоит иначе: или всех национализировать, или никого. Если остановиться на 44 миллиардах, все поймут, что очередь закончилась, и сразу же появится другая очередь - на Фонд гарантирования вкладов. Все будут понимать, что остается только путь банкротства. Банк не будет рассматриваться как бизнес. И это понимание уже явно чувствуется.

А теперь возникает вопрос: подумали ли в правительстве, какие процессы будут развиваться, и как ими управлять? Несомненно, должен появиться Сбербанк СССР номер два в виде многомиллиардных обязательств перед вкладчиками обанкротившихся банков! С другой стороны, у государства окажутся все активы в виде помещений, залогов - то есть, половина реального сектора. Не попахивает ли это социализмом?

Кто же будет управлять этими предприятиями и банками? Госслужащие? Бывшие менеджеры, остающиеся на содержании учредителей? Это большая проблема. Поэтому нужно сейчас к этому готовиться, и понимать, к чему мы идем.

Еще один интересный процесс. Нацбанк, рефинансируя отток средств, ничего не предпринимает, чтобы однажды перестать это делать. Этим он подрывает основы банковской системы.

Нацбанк меняет вклады клиентов на свое рефинансирование, вымывая пассивы банков. Но если депозиты населения составляют 200 миллиардов гривен, где тот предел, до которого можно двигаться? Я думаю, Нацбанк и сам не знает.

Єдине з чим я не погоджуюсь - ЦЕ НАЦІОНАЛІЗАЦІЯ :!:
Причини прості і очевидні :
...витрачати кошти бюджету на покриття крадіжок і непрофесійних втрат власників банків є АМОРАЛЬНИМИ і НЕЕФЕКТИВНИМИ..
...рівень корпоративного управління державними пакетами акцій однозначно буде дуже низьким...адекватний менеджмент відсутній...вплив власників-мінорів(колишніх мажорів) буде великим...
...частину грошей тупо вкрадуть..
..банки( і їхні бренди) повністю дискредитовані...
..КОНСЕРВУЄТЬСЯ НАЗАВЖДИ СИСТЕМА ІСНУВАННЯ ПСЕВДО-БАНКІВ
...і.т.д
Вихід оптимальний :
..введення ТА в УСІ нежиттєздатні банки
..вилучення з пасивів таких банків ресурсної бази а з активів кредитного портфелю і передача всього цього на баланси перспективних пацієнтів, з ОДНОЧАСНИМ наданням субординованих довгострокових кредитів таким банкам...у розмірі не менше 30% отриманого "мотлоху"..
..наповнення грошима ФГВ і швидка "зачистка" лазарету від напів-трупів..
Але, це так ...мрії..... :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 кві, 2009 21:22

Re: Старий австрійський кінь борозни не зіпсує..

petra1000 написав:
квестор написав:
Не робота це....для мене-розвага, комусь-наука...
..і не шпигую я..(Моссад не пропонував, а усі інші є недостатньо професійними)

Вчасні розрахунки по зобовязаннях- це позитивний сигнал.
Аргентинське танго не за горами, а за морями(див.глобус)...
...і Апокаліпсиси обговорюють на іншій гілці....а тут спілкуються оптимісти..
..світло в кінці тунелю таки є...і байдуже , що це вогні зустрічного потягу.... :wink:

Шото я оптимизьма в Ваших словах мало наблюдал.........
Одни кандидаты на ........................

А де Ви зустрічали лікарів-оптимістів ?

І як кажуть у професійних колах - "патанатом- кращий діагност" - и це не жарт, у тяжких випадках його таки кличуть на консіліум ( це не балачки, я лікар за освітою).
yamahaman

Повідомлення Додано: Сер 15 кві, 2009 21:25

PDP-11 написав:
квестор написав:кінцевий список мають оголосити з дня на день...

Здравствуйте.

Вроде бы сегодня.

А де (ресурс) скоріш всього інфа з`явиться ?
yamahaman

Повідомлення Додано: Сер 15 кві, 2009 21:37

квестор написав:
...витрачати кошти бюджету на покриття крадіжок і непрофесійних втрат власників банків є АМОРАЛЬНИМИ і НЕЕФЕКТИВНИМИ..
...рівень корпоративного управління державними пакетами акцій однозначно буде дуже низьким...адекватний менеджмент відсутній...вплив власників-мінорів(колишніх мажорів) буде великим...
...і.т.д
Вихід оптимальний :
..вилучення з пасивів таких банків ресурсної бази а з активів кредитного портфелю і передача всього цього на баланси перспективних пацієнтів, з ОДНОЧАСНИМ наданням субординованих довгострокових кредитів таким банкам...у розмірі не менше 30% отриманого "мотлоху"..

Респект!
Учитель! или ДОКТОР! Вы как всегда на ВЫСОТЕ! :D :D :D :shock: :D :D
Ну а если серьезно, то скажите КТО КОНКРЕТНО (фамилия) мешает зачистке?
petra1000

Повідомлення Додано: Сер 15 кві, 2009 21:49

petra1000 написав:
квестор написав:
...і.т.д
Вихід оптимальний :

Респект!
Учитель! или ДОКТОР! Вы как всегда на ВЫСОТЕ! :D :D :D :shock: :D :D
Ну а если серьезно, то скажите КТО КОНКРЕТНО (фамилия) мешает зачистке?

Ім"я їм- ЛЕГІОН....власники, політики, чиновники( золоте дно , вірніше золоте життя для Мінфіну), нБУ( аналогічно)....ну і, щоб бути зовсім об"єктивним...подивіться в дзеркало... :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 кві, 2009 21:55

квестор написав:....ну і, щоб бути зовсім об"єктивним...подивіться в дзеркало... :wink:

А вот тут Вы абсолютно правы!
Начинать реформы надо с себя.....
petra1000

Повідомлення Додано: Сер 15 кві, 2009 22:23

квестор написав:Банківська система після цьго удару зараз не "стабілізована" ..а лежить у нокауті...і ще навіть на коліна у найближчі пів-року не підніметься...

пол года небольшой срок
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 кві, 2009 23:34

убийца эфира написав:
квестор написав:Банківська система після цьго удару зараз не "стабілізована" ..а лежить у нокауті...і ще навіть на коліна у найближчі пів-року не підніметься...

пол года небольшой срок

Квестор, а сколько нужно времени банковской системе (при сохранении нынешнего затишья) чтобы привстать и просто осмотреться вокруг?
eromeo

Подякував: 55 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 16 кві, 2009 00:13

квестор написав:Єдине з чим я не погоджуюсь - ЦЕ НАЦІОНАЛІЗАЦІЯ :!:
...і.т.д

+100
квестор написав:Вихід оптимальний :

Передати одночасно і активи і пасиви - мабуть, утопічно. Пасиви - зрозуміла річ, а активи напів-трупів - це справа ТА і, можливо, генеральної прокуратури.
На аудит "мотлоху" активів піде багато часу. Навіть здорові банки мають проблеми зі своїми активами.
У мене виникла "бредова" ідея "Як потратити 44 млрд.?"
1. Виводимо депозити фізичних осіб із банків з ТА.
Тимчасовий адміністратор (як держава) видає вкладнику державний сертифікат на суму депозиту. Вкладник несе цей папір у здоровий банк (на свій вибір). Банк відкриває депозит вкладнику (на строк не меньше ... міс.) і передає у МінФін сертифікат для оплати. Мінфін переводить кошти на рахунок вкладника у здоровий банк. Оплачений сертифікат, у вигляді "акціії держави", повертається у банк-напів-труп, де робиться проводка д-т "Депозити" - к-т "Статутний фонд".
2. Після очищення лежачого банку від депозитів фізичних осіб, держава, як уже фактичний власник цього банку, може робити з ним все що захоче.

В результаті,
1. гроші платників податків підуть тільки на виплату вкладів населення,
2. бездарні власники банків втратять контроль над своїм банком
3. при такій зміні пасивів банки-трупи, можливо, навіть запрацюють.
4. Держава на ділі покаже, що вона гарантує збереження вкладів.
5. черга серед банків на ТА, мабуть, скоротиться.
6. реальні державні кошти будуть переведені у здоровий банк.

Якщо виклав трохи сумбурно - вибачайте. Ця схема у мене сформувалась щойно. До критики ставлюсь схвально. Цікаво почути Вашу думку. :wink:
steven

#<1 ... 185186187188189 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє