Участвуем в развитии проекта m2bomber.com

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 5455565758 ... 192>
Сообщение Добавлено: Чт 07 май, 2015 22:31

baraka писал(а):
  budivelnik писал(а):Тепер до програми ( привязка до поштових індексів - не обовязкова, просто поштові індекси були взяті тому що їх існування звичне для населення , але в реалі привязуватись можна відносно любої координати , бо станом на сьогодні в мене є привязка всіх обєктів ( правда з точністю яка подана в текстовому описі адреси обєкта)
1 У Вас є географічні координати
2 У Вас є перелік обєктів які ви вважаєте поданими рієлторами
3 При пошуку , споживач вибирає
а - точку навколо якої він хоче шукати
б - діаметр кола пошуку
в - тип квартири або/і ціну або/і поверх або/і .....
Всі обєкти які знаходяться в цьому діаметрі і про які ви впевнені що це рієлтори згруповуються в один з всіма телефонами
Всі обєкти які ви важаєте що від власників - подаються окремо.
не не, погодите, вот ваши слова

4 Так як Вам не вдалось з допомогою порівняння телефонних номерів повністю визначити рієлтор/власник - я почав шукати додатковий аргумент який би міг покращити алгоритм визначення - так виглядало , що ним могла виявитись адреса. Але так як вона була не структурована мені захотілось замінити текстову стрічку- географічними координатами.Для цього я вирішив згрупувати обєкти по поштовим індексам ( тоді ставало не критичним відсутність не тільки номера квартири , а й номера будинку ) - тобто достатньо було мати область - місто - вулиця - к-сть кімнат - площа - ціна - індекс

то есть вы утверждали что можете улучшить алгоритм определения владелец/морда, а теперь предлагаете "Всі обєкти які знаходяться в цьому діаметрі і про які ви впевнені що це рієлтори згруповуються в один з всіма телефонами Всі обєкти які ви важаєте що від власників - подаються окремо."

где в вашем алгоритме улучшение "определения владелец/морда" ?
В цьому ми з Вами і відрізняємось
Я шукаю варіант який допоможе виконати роботу більш якісно.
Більш якісно - на мій погляд - це таким чином подати результати пошуку , щоб по ним легше було щось знайти.
Якщо не вдалось чіткіше визначити хто рієлтор а хто ні з допомогою телефону - значить потрібно знайти інший спосіб , який не дасть можливості рієлторам дурачити населення шляхом вкидання лівих повідомлень.
Станом на сьогодні алгоритм вкидання рієлторами був слідуючий
вкидаємо в кожен район повідомлення з усіма типами квартир з цінами які перекривають вилку ( між мінімумо і максимумом)
Районів у Києві - 10
Кількість поштових індексів - 170

Таким чином , щоб забезпечити ту саму присутність ( перевагу у кількості обяв) рієлторам потрібно подати в 17 разів більше обяв ніж вони подали сьогодні.
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Чт 07 май, 2015 23:18

budivelnik писал(а):В цьому ми з Вами і відрізняємось
Я шукаю варіант який допоможе виконати роботу більш якісно.
Більш якісно - на мій погляд - це таким чином подати результати пошуку , щоб по ним легше було щось знайти.
Якщо не вдалось чіткіше визначити хто рієлтор а хто ні з допомогою телефону - значить потрібно знайти інший спосіб , який не дасть можливості рієлторам дурачити населення шляхом вкидання лівих повідомлень.
Станом на сьогодні алгоритм вкидання рієлторами був слідуючий
вкидаємо в кожен район повідомлення з усіма типами квартир з цінами які перекривають вилку ( між мінімумо і максимумом)
Районів у Києві - 10
Кількість поштових індексів - 170

Таким чином , щоб забезпечити ту саму присутність ( перевагу у кількості обяв) рієлторам потрібно подати в 17 разів більше обяв ніж вони подали сьогодні.

короче, другими словами всё-таки никакого улушения к алгоритму детектирования владелец/морда у вас нет ?

Токо не надо воду лить. Просто скажите, что "нет" и вопрос закрыт.
baraka

С нами с: 09.10.12
Благодарил (а): 926 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 08 май, 2015 06:51

baraka писал(а):короче, другими словами всё-таки никакого улушения к алгоритму детектирования владелец/морда у вас нет ?

1 В мене не має додаткового алгоритму відсіювання рієлторів від власників
2 Зменшення впливу повідомлень від рієлторів , яке відбудеться внаслідок зміни фільтрів пошуку в БД - на мій погляд буде мати позитивний ефект
3 Рієлтори звикли працювати по алгоритму
В їх алгоритмі обовязкова
присутність у всіх районах , всіх цінових позиціях, всіх типах житла.
При цьому для рієлтора краще вибрати неіснуючу квартирку на якійсь відомій вулиці, ніж на вулиці з 2-х будинків ( це повідомлення не спрацює , якщо буде вибраний пошук по вулиці)навіть якщо ця вуличка напряму примикає до потрібної площі пошуку.
Таким чином
Обравши інший ( не район і не популярна вулиця) фільтр пошуку - отримуємо одночасне звуження території ( в порівнянні з пошуком по району) і відносно меншу присутність рієлторських повідомлень ( особливо якщо вибрана точка - це поштове відділення якогось мікрорайону вулиці якого не примикають до магістральних доріг.

Тобто те що я пропоную - це те що називаєтьсяч боротьбою броні і снаряда.
Потужніша броня- потужніший снаряд-потужніша броня.......
Ви пробуєте йти в лоб - знайти спосіб як зрозуміти які оголошення у вас від рієлтора а які від власника
Я пропоную трошки інший підхід , яких просто зменшить кількість рієлторський оголошень після вибірки з допомогою фільтрів ( при незмінній кількості оголошень від рієлторів в базі)
Тобто просто в певний час в певному місці оголошення від власника ( адже він не буде писати адресу на магістральній вулиці замість реального провулочка) будуть мати пріорітет.

Але бачу , що професія відклала відбиток на спосіб мишлення. Ви як людина яка звикла все шліфувати - просто не можете подивитись на проблему з іншого ракурсу.
Мій алгоритм не відсіює, мій створює проблеми для рієлторів. Тепер для такоїж тотальної кількісної переваги над повідомленнями від власників - рієлторам потрібно буде постити в 15 разів більше оголошень , але поки вони цього не зрозуміли - доти пошук по географічним координатам - має кращі перспективи ніж існуючі по районам си основним вулицям.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Пт 08 май, 2015 08:42

budivelnik писал(а):
  baraka писал(а):короче, другими словами всё-таки никакого улушения к алгоритму детектирования владелец/морда у вас нет ?

1 В мене не має додаткового алгоритму відсіювання рієлторів від власників

всё, вопрос закрыт.
я вас услышал - улучшенного алгоритма отсеивания морд от владельцев у вас нет.

фантазии по поводу показа по району/кругу проскипал. Если есть желание доказать, что это не фантазии - ну ок, можем продолжить. Итак, вы утверждаете:

Я пропоную трошки інший підхід , яких просто зменшить кількість рієлторський оголошень після вибірки з допомогою фільтрів ( при незмінній кількості оголошень від рієлторів в базі)

алгоритм пожалуйста.
Последний раз редактировалось baraka Пт 08 май, 2015 13:48, всего редактировалось 1 раз.
baraka

Сообщение Добавлено: Пт 08 май, 2015 08:45

йцукен писал(а):
  baraka писал(а):
  йцукен писал(а):baraka помнишь старую поговорку, про опускание до собственного уровня и поражение за счет опыта?

не, не помню
напомни плиз

типа - "даже если ты програл спор - то ты всё равно для себя выиграл, ведь получил новые знания/опыт" ?

Никогда не спорь с идиотом - он опустит тебя до своего уровня, а потом выиграет за счет опыта.

тут ты понимаешь такое дело: если оставить всё как есть - он жеж нагенерирует какой-то фигни на 100мб и вышлет мне на мыло. А потом на каждом углу будет говорить какой он крутой програмер и как он меня уделал. Неприятно будет, и к тому времени махать руками будет бы поздно. А так - он тут сам даёт "чистосердечные признания" :)
baraka

Сообщение Добавлено: Пт 08 май, 2015 08:48

пол года назад обнаружил совершенно удивительную композицию, впомнилась

https://www.youtube.com/watch?v=IA_evL-1F0w
baraka

Сообщение Добавлено: Пт 08 май, 2015 17:13

Re: учавствуем в развитии проекта m2bomber.com - объявления

baraka писал(а):тут ты понимаешь такое дело: если оставить всё как есть - он жеж нагенерирует какой-то фигни на 100мб и вышлет мне на мыло. А потом на каждом углу будет говорить какой он крутой програмер и как он меня уделал. Неприятно будет, и к тому времени махать руками будет бы поздно. А так - он тут сам даёт "чистосердечные признания" :)
Злякався наш володар резюме і відразу гнильця й полізла. А я ще пару повідомлень тому казав
барака- людина з душком...
На рахунок
нагенерирует какой-то фигни на 100мб
1 Ця фігня індентична фігні з сайту бомбер станом на 01-05-2015 року
2 До цієї фігні просто додані наступні додатки
а - стовпчик з поштовим індексом до якого відноситься адреса обєкта з бд бомбера
б - стовпчик з довготою/широтою обєкта з бд бомбера
в - стовпчик з приведенною в порядок адресою , тобто тепер не галіматья як на бомбері а чітко і по порядку
область-район-місто(село)-вулиця або область-місто-вулиця
3 Виходячи з того що барака людина зацікавлена ( і при цьому в нього амбіції затуманюють розум - бо тільки дурю в голові можна пояснити відмову від отримання на халяву того , на що збирався потратити 6 місяців праці команди в якій він головний гуру) - то я закликаю зголоситись кількох форумчан , які погодяться стати арбітрами в цій суперечці ( йцукен і навіть файслейс - на жаль не викликають в мене довіри бо є певна підозра що це клони бараки ( чи барака їх клон)
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Пт 08 май, 2015 17:23

Re: учавствуем в развитии проекта m2bomber.com - объявления

budivelnik писал(а):в - стовпчик з приведенною в порядок адресою , тобто тепер не галіматья як на бомбері а чітко і по порядку

Цей пункт - він у вас автоматизований?
У Бомбера наскільки знаю взагалі поки немає функціоналу по підвищенню якості даних (це те, що ви зробили у п.3). Якщо у вас вдалий алгоритм по цьому пункту - був би радий подивитися, але краще кудись викласти, не дуже хочу на пошту листи такого розміру.
  budivelnik писал(а):йцукен і навіть файслейс - на жаль не викликають в мене довіри бо є певна підозра що це клони бараки ( чи барака їх клон)

І не претендую на роль арбітра, тим паче коли вже у вас так фантазія розігралася
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Пт 08 май, 2015 17:28

Faceless писал(а):Цей пункт - він у вас автоматизований?
Так
Ви б повинні були зрозуміти , що якщо я отримав довготу/широту в автоматичному режимі , то після цього отримати правильну адресу цієї довготи/широти - як два пальці....
  Faceless писал(а):Якщо у вас вдалий алгоритм по цьому пункту - був би радий подивитися, але краще кудись викласти, не дуже хочу на пошту листи такого розміру.
На жаль , внаслідок своєї фантазії , я до завершення суперечки не зможу ( не хочу) нічого Вам викладати.

Після завершення - скільки хочете і куди хочете, правда при умові що буде признано що я виконав все що обіцяв
а обіцяв я мало
а - скачати бомбер з мінімальними фінансовими затратами і за мінімальний час.
Це вдалось дуже просто
Ашттрак , з відключеними кукі
б - підвязати отриману базу до поштових індексів
Тут навіть вийшло більше , отримані і підвязані не тільки поштові індекси , а й підвязані всі адреси бомбера - до широти/довготи
Последний раз редактировалось budivelnik Пт 08 май, 2015 17:43, всего редактировалось 1 раз.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Пт 08 май, 2015 17:42

budivelnik писал(а):
  Faceless писал(а):Цей пункт - він у вас автоматизований?
Так
Ви б повинні були зрозуміти , що якщо я отримав довготу/широту в автоматичному режимі , то після цього отримати правильну адресу цієї довготи/широти - як два пальці....

Ви ж працювали з індексами. Широту/довготу чого саме ви отримали - поштового відділення? Коректність прив"язки об"яви до індексу визначається коректністю визначення адреси, бо інакше ви їх не зв"яжете, але тоді спиратися на результат для уточнення адреси немає сенсу.
  budivelnik писал(а):бо тільки дурю в голові можна пояснити відмову від отримання на халяву того , на що збирався потратити 6 місяців праці команди в якій він головний гуру)

Це не рівнозначні речі - отримання координат конкретного будинку з прив"язкою до мапи й пошуком по ділянці та отримання координат поштового відділення.
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
  #<1 ... 5455565758 ... 192>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор