Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Тарифы выдали но не заверили на РКО т.е. мы их не подписывали, пять листов мелким шрифтом, а у меня зрение минус 6 и астигматизм 1,5 так что считай минус 8, осилить эти пять листов мелкого шрифта думаю даже с нормальным зрением не реально, поэтому все интересующие меня моменты я спрашивал у менеджера в том числе и по тарифам и в частности про льготный период.
А як у В5 нараховується кешбек, наприклад я зробив покупок в одному місяці на 200к, то мені кешбек 1) нарахується на 200к * 1,274 = 2548 грн (грязними) = 2051 , а виплатиться на карту максимум 1046 грн, а залишок вже можна в іншому місяці забрати? 2) нарахується сумма кешбеку тільки на 1300 грн (грязними)?
Тарифы выдали но не заверили на РКО т.е. мы их не подписывали, пять листов мелким шрифтом, а у меня зрение минус 6 и астигматизм 1,5 так что считай минус 8, осилить эти пять листов мелкого шрифта думаю даже с нормальным зрением не реально, поэтому все интересующие меня моменты я спрашивал у менеджера в том числе и по тарифам и в частности про льготный период.
Повністю на Вашій стороні. Умови грейсу в Тігіпича чітко не розписані. Ще запитаю про страхівку життя. 1. Який порядок стягнення платежів по цій страхівці? Виглядає що це страхівка яка повністю незалежна від продукту В5. Клієнт добровільно сплачує щомісячно по 1% від страхової суми до 5 числа місяця? Якщо не сплатив 4 місяці пеший страховий внесок то і договір втрачає чинність? Чи я помиляюсь?
wig написав:Квесторе_поверніться А у вас что, э діюча страхівка, чи плануєте замовити?
Планую застрахуватись в страховій групі ТАС. Ось і хочу вияснити деталі дії страхового договору. Виглядає що договір страхування життя позичальника є зовсім незалежним від Великої пятірки. Хочу щоб ті хто вже застрахувався спростували чи підтвердили це.
Квесторе_поверніться Ще запитаю про страхівку життя. 1. Який порядок стягнення платежів по цій страхівці? Виглядає що це страхівка яка повністю незалежна від продукту В5. Клієнт добровільно сплачує щомісячно по 1% від страхової суми до 5 числа місяця?
В договоре порядок снятия черт поймет, а вот на листочке что мне менеджер дала почитать и который мы не подписывали, написано "страховка взимается на определенную дату в периоде с 1 числа по последнее число предыдущего месяца в котором начисляется страхование.....плата списывается 5 числа каждого месяца за предыдущий месяц" но это я не заметил в договоре подписанном нами, поэтому вчера еще раз просил выяснить и подтвердить инфу, что если все погасить до первого числа то страховка не взимается, если снимут то выложу и эту часть разговора где заверяют что не взимается.
Якщо не сплатив 4 місяці пеший страховий внесок то і договір втрачає чинність? Чи я помиляюсь?
Да, если верить договору страхования, не помню по памяти какой это пункт договора, но помню что он есть в договоре.
В розмірі 1% від найбільшої суми заборгованості за кредитним договором, що виникла на певну дату в період з 1 числа по останнє число попереднього місяця, в якому починається відповідний місячний період страхування згідно Договору страхування, але в будь-якому разі не менше 20,00 грн.. Плата списується 5-го числа кожного місяця за попередній місяць. Якщо 5-е число місяця є неробочим днем, списання страхового платежу здійснюється у попередній робочий день з 1 до 5 число місяця. Списується, якщо укладено договір страхування, який є діючим на момент списання плати.