ну да в латвии значит все не так как у нас .. у нас слово субординированный в названии депо - это просто название и ни как не влияет на процедуры возмещения
На щастя прецедент тіко один в Бегемоті і переверіти можливість чи це назва чи як трактуватиме це шановний немає можливості
ihorsic написав:Добрий вечір золотогоршочникм! Давайте ділитися досвідом де складувати евро під гарні відсотки?
я не вижу никакого смысла хранить евро в банке ... все арвно у нас у всех какая та часть в долларах / какая -то в евро ... что-то в банке, что-то в матраце ... по доллару ставки всегда выше - тогда вопрос, если все равно какая та часть в банках а какая то вне банка - то чего бы то что внебанка не держать в матраце в евро, а та что в банках в долларе?
Абсолютно логічно. Тим більше, коли є намір і поарбітрувати в парі євро/доляр. Бо є оперативний доступ.
В РФ дозволено подвійне громадянство. А кандидатури покупців такого "пустячка" напевно затверджені ким треба. "Обмануть хотели, дурилки картонные" (с). Як альфівці...
ну да в латвии значит все не так как у нас .. у нас слово субординированный в названии депо - это просто название и ни как не влияет на процедуры возмещения
Так то в Латвії. А в нас може бути по іншому. Як у вуйка було. Тре дивитися договір.
В РФ дозволено подвійне громадянство. А кандидатури покупців такого "пустячка" напевно затверджені ким треба. "Обмануть хотели, дурилки картонные" (с). Як альфівці...
Вам шашечки? Чи їхати? За 13% безналоХових по ойро я і інвесторам з Гондурасу занесу...
Вам шашечки? Чи їхати? За 13% безналоХових по ойро я і інвесторам з Гондурасу занесу...