Експорт та імпорт товарів помітно збільшилися в 2017 році.
Дивися повний текст Україна істотно наростила торгівлю з Росією - Держстат.
|
|
![]() Україна істотно наростила торгівлю з Росією - ДержстатПропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст Україна істотно наростила торгівлю з Росією - Держстат. ![]() Європа з Америкою нехай вводять нові санкції,а бариги будуть торгувати з загарбником.
![]() в этом году будет еще больше, скачем дальше, как говорится "кому война, а кому мать родна..."©
![]() Re: Україна істотно наростила торгівлю з Росією - ДержстатТоргує собі в збиток - прикольне висловлювання. Тобто якщо я йду в супермаркет і купую там собі їжу, то це я торгую собі в збиток, бо супермаркет у мене нічого не купив? Можна ж с таким же успіхом сказати, що РФ торгує собі в збиток з Україною, бо передає їй більше реальних цінностей, а отримує за це якісь зелені папірці.
![]() Re: Україна істотно наростила торгівлю з Росією - ДержстатНаступного року ще додастся російский газ. Ватани будуть рвати пукани, що купуємо в ахресора.
![]() Таки треба підвищити ціну на газ до 15к і перейти на американський ЗПГ. Хоч би для того, щоб ватні тролі заспокоїлись. ![]() ![]() Подправьте статью: "в январе-ноябре 2017 года экспорт товаров из Украины составил 39,48 _млн_ долларов". Должно быть млрд.
![]() Re: Україна істотно наростила торгівлю з Росією - ДержстатТак дефіціт газу з чого брати? Можна з Раші, але ж ватани ідейні, можна з США-Катару, тоді буде дорожче. Є звісно, не ідейні, а безідейні хитродупі ватани, які хочуть і так, і так, але ж тільки не на цьому форумі, нєєєє... ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|