... "нєпонялс" ©
...в правилах, начебто, писало давати свої прогнози починаючи ПІСЛЯ ДЕВ'ЯТОЇ години ранку, чи ні?

|
|
![]() Re: Конкурс "Кращий прогноз курса" разом з Чаєм і Фейслесом.1) 28,00-30,25
2) 2 декада грудня (Чай - завжди перший дає свій прогноз, відповідно і шанси внього більші на "конкурс в конкурсі" ![]() ... але то таке ![]() ![]() У 2 конкурсу в конкурсі я давав прогноз 15 липня,коли курс був 26.25. Алекс2007 давав прогноз вчора,коли курс був 26.95. То в кого більші шанси?В того,хто першим дасть,чи в того,хто буде чекати до останнього. Думаю,що і в другому конкурсу в конкурсі переможця не буде,бо 28.00 буде раніше,ніж вказали всі троє. Але час покаже. ![]() ![]() Є вже 27.00 на купівлю в зелених буквах. Валютный рынок в контексте Тому переможця першого конкурса в конкурсі немає. Приймаю рішення і грошовий приз у 500 грн,який передбачався за перший конкурс в конкурсі,направляю в основний конкурс. Таким чином,хто виграє основний конкурс вже як мінімум отримає 500 грн. Тому запрошую бажаючих азартних форумчан долучитись на 4 етапі,в якому ставка вступу є 10 грн,і вгадати - який курс купівлі буде у Гагаріна 31 грудня . Правила конкурсу на 1 сторінці. ![]() Гагарін зараз 27.35/27.50. Практично ввійшов в діапазон Алекса2007 і Фейслеса. ![]() А це ж ми прогнозували діапазон аж на 31 грудня. ![]() ![]() Re: Конкурс "Кращий прогноз курса" разом з Чаєм і Фейслесом.... ви там по гілкам трохи порекламуйте, що вступили нові правила.... що тепер вступні 10грн
![]() ..... а то щось ніхт-нікого ![]() ![]() ![]() Re: Конкурс "Кращий прогноз курса" разом з Чаєм і Фейслесом.4.Етап.З 1 серпня до 15 серпня до 9.00.В гру вступають нові 10 учасників.Ставка для нових ще вища.Задача - вказати курс з діапазоном у 2.25 грн.А 30 учасників,які вступили на перших етапах,теж мають оновити свої прогнози і звузити до 2.25 в межах попереднього діапазону.
1) яка ставка - скільки грошей скинути сюди 2)посилання на сайт гагаріна це на 31.12.2018 мій проноз 28,95-31,15 грн , вірний діапазон написав ? 3) треба у всіх етапах приймати участь уточнюючи курс ? і кожен раз вносити нову ставку ? яка сума всіх ставок ? чи можна поставии 1 ставку на діапазон 28,89-31,23 грн ? і який тоді буде коефіциєнт виграшу ? Востаннє редагувалось yama в Нед 05 сер, 2018 19:58, всього редагувалось 3 разів.
|
|