|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 14 жов, 2009 18:54
easy
Вас не бентежить те, що стабільність російських держбанків, по суті, залежить від самопочуття однієї людини? Мені це не до вподоби. Мабуть, одразу й не назву керівників Франції, Італії і Австрії, але їх зміна не вплине (крайності відкинемо) на стабільність BNP, Intesa чи Erste.
Якщо не помиляюсь, у Італії після ІІ світової війни змінилось близько півсотні урядів, але суттєвого впливу на банки від цьго не було.
-
steven
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 14 жов, 2009 18:56
easy написав:Квесторе, шукав по цій гілці форуму, але так і не знайшов особливої інфи щодо Привату. В мене закінчується депо в листопаді і ваші прогнози не співпадають з моїм баченням майбутнього цієї установи Поясніть будь-ласка таке їх місце в палаті В.
...відомий персонаж не потребує зайвої уваги...
...плюси..
-хватка
-обсяг ринку
-високий рівень ризик-менеджменту
-пристойне резервування
-висока операційна ефективність
..мінуси..
- характер(сквєрний)
-слабка власна ліквідність ( реф хвельдшера складає 7-8 млрд грн)
-слабка капіталізація ( власники не поспішають її зміцнювати)
Резюме....палата "В" ...з позитивним прогнозом.
ПС...політична підтримка плюсується тільки державним банкам....для недержавних -це називається націоналізація...
..Королівський Шотландець теж був занадто великим... щоб збанкрутувати....але .це лише сприяє альтернативі - націоналізації...
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 жов, 2009 19:09
asu95 написав:MaryanM написав:ВАТ "Райффайзен Банк Аваль" збільшить статутний капітал на 582,8 млн. гривень в результаті закритого розміщення простих іменних акцій додаткової 25-ої емісії.
Відповідне рішення ухвалили його акціонери на позачергових загальних зборах 14 жовтня, повідомляє прес-служба банку.
«Ще одна інвестиція Райффайзен Інтернаціональ в український дочірній банк підтверджує довготривалість стратегії групи в Україні. Кошти в обсязі 932,5 млн грн., сплачені за акції 25-ої емісії, буде спрямовано на формування капіталу банку. Це дасть можливість значно підвищити фінансову стабільність нашого фінансового інституту», — зазначив Володимир Лавренчук, голова правління ВАТ «Райффайзен Банк Аваль».
по сравнению с их огромными убытками - это ноль ... как минимум в 2,5 раза больше эмиссия должна быть чтобы хотя бы убытки от формирования резерва перекрыть
...не згоден....заявлений обсяг збільшення +вже отримані кошти ЄБРР+ обіцяні 100млн.євро від ЄБРР....є цілком достатніми для покриття існуючої проблематики....
.......я , особисто, процесом лікування пацієнта Аваль ..задоволений... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 жов, 2009 19:29
квестор
а если девальвационные процессы не остановятся? что там у них стресс-тестирование показывает при курсе 10, 11, 12 ....? сколько еще %% в проблемку скатится?
а еще - Квестор, очень ценим Ваше авторитетное мнение, - есть ли у Вас прогноз по девальвации? ждете удешевления гривни? если да, то на сколько и в каком периоде
ЗЫ кто скажет, что это тема другой ветки - не соглашусь, девальвация/ее отсутсвие/укреп очень скажется на диагнозе банков - тут прямая корреляция
заранее - СПАСИБО
-
OP
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 148 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 жов, 2009 19:36
квестор написав: .......я , особисто, процесом лікування пацієнта Аваль ..задоволений... 
А какими еще пациентами ты Квестор доволен?
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 14 жов, 2009 19:46
steven написав:easy Вас не бентежить те, що стабільність російських держбанків, по суті, залежить від самопочуття однієї людини? Мені це не до вподоби. Мабуть, одразу й не назву керівників Франції, Італії і Австрії, але їх зміна не вплине (крайності відкинемо) на стабільність BNP, Intesa чи Erste. Якщо не помиляюсь, у Італії після ІІ світової війни змінилось близько півсотні урядів, але суттєвого впливу на банки від цьго не було.
Нагадаю Вам, що в нас є країни Перської затоці, де тех одна людина все вирішує теж … і банки цих країн є найнадійнішими … і паралелі з Росією тут також є те, що Росія теж забезпечує свою міцність природними ресурсами. Тому ВВП – це «не только ценный мех», але и нафта і газ і золото. + Ця людина в гарному стані здоров'я (якщо вас бентеже його стан): не п'є, не палить, займається спортом. Повністю контролює усе ! Після фіктивного прем'єрства знову, тепер вже на 14 років повернеться Президентом. Теперішній "зиц", який виконує обов'язки прес-секретаря та контролює одне питання - компьютеризацію шкіл, скоріше стане прем'єром. Така особливість влади в цієї країні. При чому ВВП там люблять «іскрєннє». В якій ще країни, на особу про яку нічого ніхто не знає, але на яку «храмая утка» ткнула пальцем сказавши, що він гарний хлопець обрали б у першому турі …
Висновок:
Росія – це Росія. Кожна країна має свої особливості. Ті обставини, що Ви зазначили – для мене, навпаки – підвищують надійність. Квестор дає прогнози на 3 місяці (як він казав). Про стан здоровя ВВП на цей період особисто я повністю спокоєм.
Ну а про те … люблю не люблю Росію – мені у проблемах зберігання власних грошей пофіг. Риба шукає де глибше … а загалом я космополіт  тому вчора відкрив у ПіБі вклад, за який спокоєн більш ніж за всі інші разом узяті не зважаючи на совдеповський сервіс, обшкрябані стіни відділень та товстих тіток – операціоністок передпенсійного віку ...
Востаннє редагувалось IMPRINTER в Сер 14 жов, 2009 20:03, всього редагувалось 2 разів.
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 229 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Сер 14 жов, 2009 19:49
OP написав:квестор а если девальвационные процессы не остановятся? что там у них стресс-тестирование показывает при курсе 10, 11, 12 ....? сколько еще %% в проблемку скатится?
а еще - Квестор, очень ценим Ваше авторитетное мнение, - есть ли у Вас прогноз по девальвации? ждете удешевления гривни? если да, то на сколько и в каком периоде
ЗЫ кто скажет, что это тема другой ветки - не соглашусь, девальвация/ее отсутсвие/укреп очень скажется на диагнозе банков - тут прямая корреляция
заранее - СПАСИБО
...ну, зараз у нас ...спостерігається певна..ревальвація..
...Ви ж знаєте мою точку зору на курси..."вони будуть змінюватись"..
...не очікую.... , глибокої , тривалої і стійкої девальвації[b]...може трішки навіть..навпаки...десь весною...мабуть...хоча...навряд..але...все може бути....
ПС...і взагалі...це не моє хоббі...курси ловити....
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 жов, 2009 19:52
petra1000 написав:квестор написав: .......я , особисто, процесом лікування пацієнта Аваль ..задоволений... 
А какими еще пациентами ты Квестор доволен?
...пацієнтом-жодним...усі дратують...
..а позитивний процес лікування...або ..незначний характер ускладнень....у нас в палаті "А"..живуть.
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 жов, 2009 19:59
квестор написав:..мінуси.. - характер(сквєрний) -слабка власна ліквідність ( реф хвельдшера складає 7-8 млрд грн) -слабка капіталізація ( власники не поспішають її зміцнювати)
Квесторе, ну давайте подивимось правді в очі. Ну, є у Привата фізична і моральна можливість за невеличкий відкатик отримати гарний реф на декілька років під смішний відсоток. Ну і навіщо власникам відволікати ресурси на докапіталізацію? Це умови нашої країни і методи роботи Привата
В негативі залишається тільки сквєрний характер, але ми ж говоримо про життєздатність 
-
easy
-
-
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 жов, 2009 20:08
tikhonov_d написав:Что все таки будут с физиками работать? Украинская "дочка" крупнейшего германского банка Deutsche Bank – ОАО "Дойче Банк ДБУ" (Киев) – стала членом Фонда гарантирования вкладов физических лиц, сообщается на веб-сайте фонда. [url] http://infobanks.com.ua/news/ukrainskaj ... 10-14-2529[/url]
Кто знает сайт ОАО "Дойче Банк ДБУ"?
-
keps
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-