Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
flyman написав:Хто знищив 15 млн українців після 1991?
Ти ж вже відповів - урбанізація знищила. Свої ж слова вже забув:
flyman написав:ніт, це наслідок урбанізації, в бетонній коробці багато не нарожаєш, тому США "одноповерхова Америка" і там природнє відтворення населення + емігранти, а в нас вимирання сіл, і катастрофічна демографія.
Щодо жита стало краще, то були "друга Франція", а став "перший Гондурас"
То відповідь була, чому нема природнього відтворення населення.
Урбанізація шла від початку промислової революції. Так що її можна натягнути і на процеси ХХ століття.
Можна запитати по іншому: Хто винищує українські села з часу незалежності?
Почему вы оскорбляете избирателей? Подтвердите свои полномочия на это, докажете свой, типа, высоченный интеллект?
Хотя если задаете здесь вопрос - сливать ли баксы или покупать, то
ну или разъяснили бы, что такого уж учудил зе, чего не было при по. и зачем по было проводить такую идиотскую предвыборную компашку, что зе просто в руки упали бразды правления.
19yuriy91 написав:зачем по было проводить такую идиотскую предвыборную компашку, что зе просто в руки упали бразды правления.
Є два типи людей Відповідальні і безвідповідальні Порошенко будучи відповідальним(і маючи власний досвід попередньої обіцянки закінчити війну) не міг обіцяти закінчити війну,шляхом просто перестати стріляти. Безвідповідальний Зеленський,не мав такого власного досвіду-а тому пообіцяв швидке і легке закінчення війни.
Зеленський переміг...але при цьому Там де Зеленський виконує свої обіцянки - виглядає клоуном В тих випадках,коли дії Зеленського не є клоунськими - виявляється що він виконує обіцянки Порошенка.
19yuriy91 написав:ну или разъяснили бы, что такого уж учудил зе, чего не было при по. и зачем по было проводить такую идиотскую предвыборную компашку, что зе просто в руки упали бразды правления.
слушай, а не мог бы разъяснить по поводу компании. Я все чаще слышу, что порох слил выборы специально. Это как, не обещал златые горы? Не стал врать, что уже завтра все поедут на бали отдыхать?
19yuriy91 написав:ну или разъяснили бы, что такого уж учудил зе, чего не было при по. и зачем по было проводить такую идиотскую предвыборную компашку, что зе просто в руки упали бразды правления.
слушай, а не мог бы разъяснить по поводу компании. Я все чаще слышу, что порох слил выборы специально. Это как, не обещал златые горы? Не стал врать, что уже завтра все поедут на бали отдыхать?
Конечно не специально слил, а по глупости. Пробегать всю предвыборную компанию по церквям, и митингам для своих сторонников, которые бы и так за него проголосовали, припевая песни и бегая за шариками Шария и хватая за носы или шапки. На фига было заниматься такой тупостью. Всё на что Порошенко делал во время предвыборной компании акцент, не входило в ТОПы общественных запросов населения на тот период. Здесь у него не было вариантов как разгромно проиграть.
в поисковиках забанили?
Я все чаще слышу, что порох слил выборы специально.
19yuriy91 написав:зачем по было проводить такую идиотскую предвыборную компашку, что зе просто в руки упали бразды правления.
Є два типи людей Відповідальні і безвідповідальні Порошенко будучи відповідальним(і маючи власний досвід попередньої обіцянки закінчити війну) не міг обіцяти закінчити війну,шляхом просто перестати стріляти. Безвідповідальний Зеленський,не мав такого власного досвіду-а тому пообіцяв швидке і легке закінчення війни.
Зеленський переміг...але при цьому Там де Зеленський виконує свої обіцянки - виглядає клоуном В тих випадках,коли дії Зеленського не є клоунськими - виявляється що він виконує обіцянки Порошенка.
Більшість обіцянок Зеленського - просто фантазії , велика частина обіцянок Порошенка - тупо не виконані , хоча можливості були . І що краще - я не знаю . Короткостроково Порошенко може і був би кращий - нічого б не мінялося - а так вже всі звикли . Довгостроково - невідомо - бо народ теж повинен починати думати - що ж краще для майбутнього . Раз вже у нас отака демократія - то крім виборів чи повстань інструментів немає ...