Investor_K написав:Так что- гривна на депозите самый выгодный инструмент на ближайшее время?
В Долярчика - так! Але тільки до січня(включно, доки набиті депостовпці під 17,5-18,5%) Правда, якщо в кінці осені/початок зими ціни на РН трохи просядуть/буде дешева іпотека - буду стрибати з депотрампліна в іпотечний бетон!
Добрый вечер .
...конечно в" Долярчика" все так ! Положить гривну по 24 за доллар а "проснутся " по 27 за доллар ......????? Что он заработал Р х Е его знает ...
Доброго здоров'я! Клав минулого року при курсі 26,хх, а зараз виймаю при курсі 26,хх - скажіть, що я зробив не так? - правда, витягую і знову кладу на депо, але тепер поповнюю лише осінні і зимові стовпчики!
Долярчик написав:В Долярчика - так! Але тільки до січня(включно, доки набиті депостовпці під 17,5-18,5%) Правда, якщо в кінці осені/початок зими ціни на РН трохи просядуть/буде дешева іпотека - буду стрибати з депотрампліна в іпотечний бетон!
Добрый вечер .
...конечно в" Долярчика" все так ! Положить гривну по 24 за доллар а "проснутся " по 27 за доллар ......????? Что он заработал Р х Е его знает ...
Доброго здоров'я! Клав минулого року при курсі 26,хх, а зараз виймаю при курсі 26,хх - скажіть, що я зробив не так? - правда, витягую і знову кладу на депо, але тепер поповнюю лише осінні і зимові стовпчики!
Investor_K написав:Доллары массово печатают. То же касается евро. Так что- гривна на депозите самый выгодный инструмент на ближайшее время?
чем больше народа вложится в гривну, тем больше они провоцируют государство на обесценивание гривны сейчас гривну не девальвируют, так как народ поуши в доляре
Долярчик, молись, чтоб я в гривну не вложился
запомните: 10 августа 2020 курс будет 21.00 (инфа 100%)