Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 64916492649364946495 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 16 вер, 2020 00:00

airmax78 написав:https://censor.net/ru/resonance/3219047/pro_mashu_kotoraya_znaet_kak_zakonchit_voyinu
Надо сдаваться, я считаю. Иначе просто вымрем от этого йопаного стыда.

73% уже давно сдались.
"Лишь бы не было войны".
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 16 вер, 2020 01:37

Re: Політичні дискусії

Тобто в 2017 «патологічєскі жадний барига-мародьор Порошенко», був за зняття депутатської недоторканості з члена фракції БПП, а от зараз, патологіческі чесний клоун-шоумен, не хоче робити це з членом своєї монобільшості ?
Ашотакоє ?
Вєра нє позволяєт ??
Ethereum

Подякував: 9 раз.
Подякували: 127 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 16 вер, 2020 04:31

pesikot написав:Перемирие - это когда не стреляют, вообще, совсем, ни одного выстрела А когда, каждый день звучат выстрелы и прицельные, в том числе, то это не перемирие и сей факт необходимо, тебе и всей зелёной плесени, признать

Каждый месяц гибли десятки наших военных. Сейчас это прекратилось. Для вас это может быть ерунда. Для матерей наших военных - не ерунда.
Tegularius

Заблокований
Подякував: 238 раз.
Подякували: 255 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 вер, 2020 07:23

"Кровавый пастор" и Ко уже освободили Крым или как?
Или только сдавать умеют, и корчить рожи?
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: Сер 16 вер, 2020 09:06

Вкладчик1234 написав:"Кровавый пастор" и Ко уже освободили Крым или как?

А зачем его освобождать? Крым на задании по опустошению бюджета скрепостана, а крысияне на перевоспитании камнями. С той недоармией и тем уровнем московской агентуры в госорганах Крыма, которую ОПЗЖоп оставили в 2014, просто отступить без потерь - было самое разумное решение.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 вер, 2020 11:15

Schmit написав:

А зачем его освобождать? Крым на задании по опустошению бюджета скрепостана, а крысияне на перевоспитании камнями. С той недоармией и тем уровнем московской агентуры в госорганах Крыма, которую ОПЗЖоп оставили в 2014, просто отступить без потерь - было самое разумное решение.

Фонд национального благосостояния (млрд. рублей)
01/01/2020 7 773.06
01/09/2020 13 256.66

https://minfin.gov.ru/ru/statistics/fonds/
Как-то плохо опустошают, Вы не находите?
Волгарь

Подякував: 22 раз.
Подякували: 771 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 вер, 2020 12:41

Волгарь написав:
  Schmit написав:

Фонд национального благосостояния (млрд. рублей)
01/01/2020 7 773.06
01/09/2020 13 256.66

https://minfin.gov.ru/ru/statistics/fonds/
Как-то плохо опустошают, Вы не находите?

Гос. статистике масквабада не верю.
Вы сравнивайте уровень жизни до захвата Крыма с нынешним. По факту скрепцы обнищали.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 вер, 2020 13:11

Schmit написав:

Забавное оправдание :) "мы ушли с гордо поднятой головой".
Vladik

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 вер, 2020 13:31

снова политработник с капслоком на работу вышел
19yuriy91

Подякував: 265 раз.
Подякували: 396 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 вер, 2020 13:52

Faceless написав:
Годину назад відбулася прем'єра пісні й кліпу «Вова» Сергія Жадана і гурту «Собаки в космосі».
Якби Вова, головний герой пісні, вирішив подати позов до авторів про захист честі, гідності та ділової репутації, я б хотіла почитати як адвокати обґрунтують порушення його прав. Прізвище і навіть посада не названі. Тобто, треба було б будувати логічний ланцюжок з використанням слів:
«Вова» (головний герой),
«священна корова» (алюзія на високі рейтинги у суспільстві),
«клоун» (алюзія на професійний досвід головного героя),
«Ростов» (натяк на місто у Росії, де знайшов притулок інший герой, який був «священною коровою»),
«Я сам не вірив, що на мене поведуться» (майже цитата з інтерв’ю однієї посадової особи),
«Просто ви не знали, що я буду так тупити» (алюзія на зміну настроїв у суспільстві відносно однієї посадової особи),
«я не такий навіть фізіологічно» (майже цитата з інтерв’ю однієї посадової особи),
«Всіх, кого я знав, я встиг давно прилаштувати» (алюзія на інтерв’ю однієї посадової особи, де вона зазначала, що певний пан їй не кум),
«Про борг завжди нагадають кредитори» (узагальнення життєвої мудрості та натяк на тих, хто підтримав головного героя у його становленні,
«Я далі жартую, та ніхто шось не сміється» (узагальнення останніх публічних виступів однієї посадової особи).
Як принизливо, мабуть, буде описувати цю логічну конструкцію в інтересах клієнта)
Самі автори написали геніяльну підводку до відео:
«"Вова" – новий трек харківського панк-проекту Жадан i Собаки. Випущена на старті чергової передвиборної кампанії, пісня присвячена взаємостосункам влади та громадянського суспільства. Твір побудовано як алюзію на класичну античну драматургію, де тезою є героїчні монологи очільника (в нашому випадку – колективного підсвідомого Вови), а антитезою – хорова відповідь електорату.
Фіналом композиції є природне переживання катарсису з переходом в апофеоз: електорат тривожно проводжає очільника в довгий і сповнений пригод шлях до його ментальної Валгали (в нашому конкретному випадку – до Ростова), очільник натомість усвідомлює всю марноту марнот і не надто цьому опирається.
Всі збіги в іменах, прізвищах та геолокаціях – випадкові. Думка авторів не обов'язково збігається з думкою ліричного героя. Відео може ображати естетичні, духовні та соціокультурні запити реципієнта.»

Одна я заметила, что он уже не улыбается и даже не пытается шутить?
Renee

Подякував: 61 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

#<1 ... 64916492649364946495 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор