Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 834835836837838 ... 1129>
Повідомлення Додано: Суб 14 лис, 2020 09:08

San Маруся не выложит фото,это чёс
Мизантрóп

Подякував: 1600 раз.
Подякували: 1431 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 14 лис, 2020 09:11

stryzhko написав:Для пенсіонерів, яким нічим платити комунальні й не користуються принципово субсидією, як варіант можна обміняти свою квартиру із радянської панельки на сучасну в новобудові в одному із турецьких міст-мільйонників на середземноморському узбережжі)) Ціна питання 20.5тис.€, а на різницю в ціні можна ще пару років шикувати.
https://youtu.be/V1O-ntC08sY

Слушна пропозиція та думка.
Я вперше саме цей "ХІД КОНЕМ" почув вперше в Польщі.
Там було так:
- мій товариш-компаньон по фірмі в Польщі (фірма працювала років 5 чи 6) розказував мені саме про те, що було вище: НЕМАЄ НІЯКИХ СУБСИДІЙ в Польщі, і - якщо людина заборгувала за електрику, газ чи воду - безумовне відключення.
- я питав (ще в голові було "совєтське" мислення) - як же так - людина не може оплатити послуги - то відключати?
- ВІДКЛЮЧАТИ! Сказав поляк на польскій мові.
- Йой-йой! А якже жити?
- Все просто, - сказав Мірек на польський мові (я володію польською на "розмовному" рівні) - і продовжував: якщо ти живеш один або не один в трикімнатній квартирі - зміни на двокімнатну та живи. Живеш у двокімнатній - зміни на однокімнатну та живи.
Тут є соціальне благо: ти звільниш краще місце для життя іншій людині, яка зможе те утримувати!
Наші люди цього не розуміють та продовжують жити в тому, що не в змозі утримувати.
При цьому скиглять, ЩО ЇМ ПОГАНО ТА ВАЖКО ЖИТИ.
Скиглячі, НІЧОГО не хочуть робити, та ніяк не хочуть рухатися.
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 14 лис, 2020 09:29

San написав:зы. комплекс выглядит ооочень достойно, жду фото новоселия чейнжа

Более чем достойно, хоть и не без недостатков у части квартир.
Я думаю, они сдадут его раньше, чем намечалось - ну очень активно работают - корпус "А" - там где квартиры "1+1" - готов полностью - висят и кондиционеры, и стеклопакеты давно вставлены и вообще - зрительно готов.
По моим сведениям минимум трое наших с форума вложились. ОЧЕНЬ УМНО.
Особенно в сентябре прошлого года - на старте продаж. Были невероятно приятные условия (в точности не уверен, знаю чисто из любопытства):
- первый взнос 50%;
- беспроцентная рассрочка до лета 2021, причем оплата любыми частями и в любые сроки.
- при оплате 60% оформляют Право собственности на квартиру (ТАПУ), что приятно психологически и позволяет оформить ВНЖ.
- точно не уверен, но при оплате наличными как будто была возможность обсудить дополнительную скидку.
Идут отделочные работы снаружи в трех "наружных" корпусах (на фото ниже - "3")
Сейчас строят заборы вокруг комплекса, завозят грунт для обустройства прилегающей территории.
Еще важный момент: из части окон видна гигантская автомобильная развязка "микорорайон-Кемер-море" так там все пространство между путепроводами превратили просто в Дендрарий - такие насаждения, такой ландшафтный дизайн, что когда едешь - то смотришь не на дорогу, а по сторонам.
На виде сверху:
1 - вид на поле мини-футбола (работает круглый год) и на общедоступный сад с гранатовыми деревьями. Сейчас среди них один "товарищ" выставил улики - я побоялся заходить и нарвать за бесплатно гранаты. Кроме того из этих корпусов изумительный вид на горы.
2 - просто шик - окна смотрят на горы и огромный очень ухоженный приватный сад с деревьями апельсинов и лимонов. Просто сказка.
3 - по первоначальному плану эти корпуса смотрелись самыми неудачными. На практике - очень неплохо: перед окнами простор, окна внутренних комнат выходят на плавательный бассейн.
Зображення
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 14 лис, 2020 11:24

15 ноября - воскресенье, но именно 15 ноября Институт статистики Турецкой республики обещал выложить пресс-релиз по статистике продаж квартир иностранцам.
Как только появится - выложу.
В Анталии +24, солнечно, но в 17-00 обещают дождик.
Востаннє редагувалось akurt в Суб 14 лис, 2020 12:16, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 14 лис, 2020 11:29

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

akurt написав:Наші люди цього не розуміють та продовжують жити в тому, що не в змозі утримувати.

100%. Навіть знань з математики не мають, щоб порахувати, що спокійно можна для початку хоча б здати свою квартиру в Україні й орендувати в країні без субсидій і суворої зими(оренда у відео 1100лір) і на різницю в цінах + 142$ пенсії радіти старості, а не бубніти на форумах.
Востаннє редагувалось stryzhko в Суб 14 лис, 2020 11:52, всього редагувалось 1 раз.
stryzhko

Подякував: 412 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 лис, 2020 11:36

San написав:
  akurt написав:- дві квартири-двушки площею по 60 кв.м. ("1+1") (що важливо - розташовані на приємних - другий та третій - поверхах.
Ціни не знаю. На старті продажів квартири "1+1" були по 60 000 ойро.
Кожен може подзвонити та дізнатися - відповідають на російській мові - то офіс продажу квартир - телефони є зверху сторінки.
Код Туреччини +90. Тобто треба набрати на свому мобільному - дзвінки в Туреччину безкоштовні - +90533.....
http://www.casagrandeantalya.com/en/

мне интересна динамика, но звонить не буду, так как не привык трепаться, если нет дела. предполагаю, что все так же 60 000.
зы. комплекс выглядит ооочень достойно, жду фото новоселия чейнжа

В нашем проекте Casa Grande осталась 1 квартира 1+1 на 3 этаже, 60 кв м. Стоимость 76.000 евро с рассрочкой на 2 года
Vint

Подякував: 27 раз.
Подякували: 222 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 лис, 2020 12:18

akurt написав: Что с Вами произошло - ударились в языкознание, ошибаетесь в топик-стартере ветки... Вы же были нормальным парнем?

Мабуть осіння депресія)). В Чернівцях холодно: +5, з понеділка мокрий сніг. На Анталійському узбережжі +22, вода до +24, ціни в 2 рази менші, ніж в Кирилівко-Затоках влітку.
stryzhko

Подякував: 412 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 лис, 2020 13:25

akurt написав: Что с Вами произошло - ударились в языкознание, ошибаетесь в топик-стартере ветки... Вы же были нормальным парнем?

akurt - что с вами произошло, вроде ж были нормальным парнем? А начали всякими сплетнями и дрязгами заниматьс? Если меня товарищ из Черновцов попросил разместить пару ссылок на кэшбэк, то с чего вы взяли, что я из Черновцов? Про ошибки начали писать вы, а я вам просто объяснил почему у вас подчеркнуло красным.
Вы же были нормальным парнем. Хорошим риелтором (хоть и не признаете этого), который проверяет объекты, рекомендует и получает за это благодарность, от тех кто воспользовался советом.
И вдруг опустились до сплетен и начали пытаться выкладывать персональную информацию, что кстати запрещено правилами форума.
А веткой я не ошибся, просто вам пояснил вещи в которых вы не разобрались.
ol_zy

Подякував: 449 раз.
Подякували: 788 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 лис, 2020 14:16

stryzhko написав:
akurt написав:Наші люди цього не розуміють та продовжують жити в тому, що не в змозі утримувати.

100%. Навіть знань з математики не мають, щоб порахувати, що спокійно можна для початку хоча б здати свою квартиру в Україні й орендувати в країні без субсидій і суворої зими(оренда у відео 1100лір) і на різницю в цінах + 142$ пенсії радіти старості, а не бубніти на форумах.

З огляду на зміни клімату, в Україні зараз набагато ліпше чим в Туреччині. А літом в Анталії як на сковороді.
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 14 лис, 2020 14:32

flyman написав:З огляду на зміни клімату, в Україні зараз набагато ліпше чим в Туреччині.
в лесных зонах
Мизантрóп

Подякував: 1600 раз.
Подякували: 1431 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 834835836837838 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему