Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
akurt написав:Вибачаюсь, але це Ви НЕПРАВИЛЬНО ПРОЧИТАЛИ НОВИНУ. А я все завжди читаю правильно: Читаємо: "Коджа (міністр охорони здоров"я) отметил, что система здравоохранения страны обладает возможностями делать прививки от коронавируса 1,5 млн - 2 млн человек в день." https://www.aa.com.tr/ru/%D1%82%D1%83%D ... B5/2088019
Різниця в тому, що в реальності Ви ніякими - навіть "певними" - можливостями не володієте, тому і реалізації того, того, чого немає, не може і бути. Тому хвилюватися не варто.
akurt написав:Вибачаюсь, але це Ви НЕПРАВИЛЬНО ПРОЧИТАЛИ НОВИНУ. А я все завжди читаю правильно: Читаємо: "Коджа (міністр охорони здоров"я) отметил, что система здравоохранения страны обладает возможностями делать прививки от коронавируса 1,5 млн - 2 млн человек в день." https://www.aa.com.tr/ru/%D1%82%D1%83%D ... B5/2088019
я теж обладаю певними можливостями, і що?
Тут основе імхо інше...
Чи буде і тут "ізнасілованіє" чи ні? Тобто, чи заставлять робити вакцину всім чи можна пропєтлять?
Чому питаю - все частіше стає зрозуміло, шо введуть пашпорт вакцинування. Авіакомпанії про це кажуть. Деякі представники влади про це кажуть. І так далі.
Враховуючи, наскільки світ перелякан, то імхо більшість підтримає...
я теж обладаю певними можливостями, і що?
Тут основе імхо інше...
Чи буде і тут "ізнасілованіє" чи ні? Тобто, чи заставлять робити вакцину всім чи можна пропєтлять?
Чому питаю - все частіше стає зрозуміло, шо введуть пашпорт вакцинування. Авіакомпанії про це кажуть. Деякі представники влади про це кажуть. І так далі.
Враховуючи, наскільки світ перелякан, то імхо більшість підтримає...
Ну і куй з ними ))))
В Україні ні, так як слабка держава і "сильний" вільнолюдь (кілька долярчиків вийшло помайданити проти РРО і влада пісь-пісь в кальсони). В Туреччині або РФ, чи навіть в ФРН або в США, де сильна держава можуть нагнути: автократично або демократично, кому як получиться.
change_pm написав:Чи буде і тут "ізнасілованіє" чи ні? Тобто, чи заставлять робити вакцину всім чи можна пропєтлять?
Зустрічав опитування, що 2/3 людей ХОЧУТЬ. Вчора Дмитро Гордон заявив, що НЕ хоче та НЕ буде. На практиці - гадаю - що скоро у всіх буде - як у домашніх улюбленців - вживлений під шкуру чип. Там - вся інформація. Нема інформації - нема життя...
В цьому напрямку вже працюють: наприклад, в Туреччині діє код безпеки - HES-code - вже мабуть кожен має на смартфоні - це підтвердження того, що людина - навіть іноземець ніде "не засвітився" з коронавірусом. Мета - не допустити появу таких людей (а я знаю випадки, що "шастають") в установи та заклади. Отримати його легко - можна відправити СМС-повідомлення на певний номер. Покажеш на вході у відділення банку - впустять. Не покажеш - не впустять. Кріцм того працює додаток на смартфоні - можна ввести свою адресу та побачити, часом немає зараженого у вашому будинку або поруч. Якшо десь зареєстрваний хворий - показано червоним кольором - туди НЕ ходити. Наприклад ось так. Тут я бачу що поруч з моїм будинком або в моєму будинку заражених немає - а ось на відстані в 500 м - є. Туди - не ходити!
Востаннє редагувалось akurt в Суб 26 гру, 2020 19:20, всього редагувалось 1 раз.
change_pm написав:Чи буде і тут "ізнасілованіє" чи ні? Тобто, чи заставлять робити вакцину всім чи можна пропєтлять?
Зустрічав опитування, що 2/3 людей ХОЧУТЬ. Вчора Дмитро Гордон заявив, що НЕ хоче та НЕ буде. На практиці - гадаю - що скоро у всіх буде - як у домашніх улюбленців - вживлений під шкуру чип. Там - вся інформація. Нема інформації - нема життя...
В цьому напрямку вже працюють: наприклад, в Туреччині діє код безпеки - HES-code - вже мабуть кожен має на смартфоні - це підтвердження того, що людина - навіть іноземець ніде "не засвітився" з коронавірусом. Мета - не допустити появу таких людей (а я знаю випадки, що "шастають") в установи та заклади. Отримати його легко - можна відправити СМС-повідомлення на певний номер. Покажеш на вході у відділення банку - впустять. Не покажеш - не впустять. Кріцм того працює додаток на смартфоні - можна ввести свою адресу та побачити, часом немає зараженого у вашому будинку або поруч. Якшо десь зареєстрваний хворий - показано червоним кольором - туди НЕ ходити. Наприклад ось так. Тут я бачу що поруч з моїм будинком або в моєму будинку заражених немає - а ось на відстані в 500 м - є. Туди - не ходити!
По виділеному:
Я живу зі схожим пріложеніем, і чесно кажучи - ОК, так як ніби гарантує, що в ТЦ чи в метро, наприклад, точні всі з зеленим кодом.
Що дратує? Аплікуха запускає блутус і садить батарею, тому постійно доводиться її гасити - відключати. Дратує, що коли ведеш активний день, то доводиться рази 4-6-8 вмикати і вимикати цю аплікуху, щоб кудись попасти.
Тобто при альтернативі - як зараз чи чіп, і не мудохатись, то я вже мабуть згоден га чіп )))
change_pm написав:Тобто при альтернативі - як зараз чи чіп, і не мудохатись, то я вже мабуть згоден га чіп )))
Ну я думаю, що щось всесвітнє буде... Розумні люди точно вже щось розробляють... В усьому світі повна халепа продовжується... І вже були повідомлення, що в Україні торгують підробленими результатами тестів...
akurt написав:Я в п"ятницю півдня катався на ровері вздовж Середземного моря по блакитних велосипедних доріжках. В суботу-неділю дивлюсь серіали по Netflix.
Тут столько говорилось о возможностях удаленно работать в Турции для айтишников. Ну вот, допустим, я собрался и переехал в Анталию, купил в какой-то касе квартирку, получил ВНЖ, настроился на море\роверы. Сижу работаю пн-пт, митинги с кастомером, командой, предвкушая 2 выходных. И вместо море\ровера получаю возможность смотреть Нетфликс?
Пенсам - да, неплохо. Катайся себе на ровере, ходи на море по пн-пт, а на выходных, если бы и было разрешено, все равно много народу вылазит, лучше нетфликс под пивко на диване.
А еще обычно у айтишников бывают дети. И вот, отурчанить ребенка - вряд ли мечта любого родителя, разве что сирийца.
San написав:И вместо море\ровера получаю возможность смотреть Нетфликс? Пенсам - да, неплохо. Катайся себе на ровере, ходи на море по пн-пт, а на выходных, если бы и было разрешено, все равно много народу вылазит, лучше нетфликс под пивко на диване. А еще обычно у айтишников бывают дети. И вот, отурчанить ребенка - вряд ли мечта любого родителя, разве что сирийца.
Вопросы, конечно, интересные... Эх, как бы придумать "универсальный рецепт" и попасть в "Город счастья"... Где-то я встречал критерии "Города счастья": 1. Свобода и безопасность. 2. Обеспеченность необходимым (еда, одежда, жилье). 3. Гармония с природой. 4. Возможность развиваться и получать знания. 5. Здоровье и долголетие.
Думаю, эти 5 пунктов - отличный повод оглядываться по сторонам и думать: "А вдруг я уже живу в городе счастья?" Тогда рецепт простой: купить индюка по 110 гривен за кг и такого, чтобы затянул килограммов на 13... Ну вот: все ОК... Хотя бы на ближайшую неделю...
Для тих, хто вичає "Три Закони Акурта". В ніч з суботи на неділю - саме в ніч - найчастіше саме так - в Анталії пройшов дощ. Майже тепло - приблизно +17. Прогноз погоди на тиждень: Високо в горах - фото зроблено з висоти 1890 м над рівнем моря - є сніг.
Востаннє редагувалось akurt в Нед 27 гру, 2020 17:30, всього редагувалось 1 раз.