Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
airmax78 написав:В выделенном, это же он к нам обращается. Времена Кореи, когда американцы могли положить 140+К своих солдат чтобы не пустить распространения красной заразы прошли.
Нє-нє, так не піде...
Якщо у вас є на території інтереси, чи насаджається якесь омериканське бачення світу, будь ласочка, закріпіть угоду омериканською кров"ю *, інакше все ваше тільки бла-бла-бла ))))
* так було завжди, а люди не міняються...
Я висловлюю свої думки по Афганістану лише через те, про що не люблять казати...
Омериканці завжди були спецами по теорії ігор, плануванні і прогнозуванні подій.
Медійна картинка в Афгані викликає питання:
- чи це продумана операція показати, шо Штати спасували і стали слабі, - чи дійсно кадрові проблеми мають місце?
Імхо, дивлячись на іліту Штатів (там вся іліта має за 75 років і давно хвора на Альцгеймера і Паркінсона) я думаю, шо система пішла в рознос, пошла деградація системи і скоро (5+ років) ми будемо баксами обкліювати тувалети
там не думали, що центальна влада в Кабулі так швидко здується... Восток дєло тонкоє Пєтруха ... і все ж в Україні більш прогнозовано
100500%, тут і охотнік бідонов клювик вмочив, і інше деякі наближені до демпартії косять бабулеси у всяких нац-наб-совєтах...
Я думаю не варто звертати увагу на людину для якої 5% підняття ціни=5% сприйняття населення=5% вплив можновладців.... Для тих же хто ще не змучився можу продовжити 1 Відсотки штука цікава, а тому вони завжди йдуть в парі з абсолютним значенням від якого відраховуються. 2 Вплив влади на процеси... Давайте уявимо собі команду бігунів 4*100 м, в якій лідер біжить 9,5 , два інших вибігають із 10..і останній біжить 11.. Де переможе ця команда? На чемпіонаті села - так області-так Країни - можливо Світу,Європи,Олімпіаді - ніколи. А у нас 90% населення це бігуни які ледве вибігають з 15.... Тому будь-яка влада приймає рішення...які не викинуть їх з влади. Простий приклад Майдан.... Приймало участь - 5% населення....ці 5%змусили провести дочасні вибори...на яких 50% від прийнявших участь і 30% від загальної кількості виборців легимітизували нову владу.
budivelnik написав:Я думаю не варто звертати увагу на людину для якої 5% підняття ціни=5% сприйняття населення=5% вплив можновладців.... Для тих же хто ще не змучився можу продовжити 1 Відсотки штука цікава, а тому вони завжди йдуть в парі з абсолютним значенням від якого відраховуються. 2 Вплив влади на процеси... Давайте уявимо собі команду бігунів 4*100 м, в якій лідер біжить 9,5 , два інших вибігають із 10..і останній біжить 11.. Де переможе ця команда? На чемпіонаті села - так області-так Країни - можливо Світу,Європи,Олімпіаді - ніколи. А у нас 90% населення це бігуни які ледве вибігають з 15.... Тому будь-яка влада приймає рішення...які не викинуть їх з влади. Простий приклад Майдан.... Приймало участь - 5% населення....ці 5%змусили провести дочасні вибори...на яких 50% від прийнявших участь і 30% від загальної кількості виборців легимітизували нову владу.
В тебе по 5%, які ти отак приплів мені, вийшла та ж ситуація, як і з Хотабом. Коли він показав ТВОЮ маячню, а ти її йому після цього показу приписав, ще й перекрутивши показ.
Єралашик про бігунів є демагогічно підміною. Бо мова йде не про перемогу над розвинутими ринками, а про те, що необхідні реформи (й рекомендації Бальцеровича) можновладці не виконують, не приймають навіть таких рішень.
Ти давай краще, ніж чергові єралашики ліпити та перекручувати, вкажи мету застосування тобою брехні. З якою метою?
Плохо то, что почему то власти забыли про пандемию. Сегодня не только в моём Мухосранске, я так думаю по всей Украине провели местный власти митинги в честь Дня независимости. Людей море собралось. Все почти толкались. ВСЕ БЕЗ МАСОК!!!! О каких мерах предосторожности против ковид19 можно тут говорить. Это огромный просчёт. Почему местные власти пренебрегли противокоидными мероприятиями? Почему сегодня организовали столпотворение людей? Кто за это ответит??? Или пандемия ковид19 уже закончилась в Украине? Власти так увлеклись празднованиями, что забыли о мерах предосторожности? О том, что запрещены массовые собрания во время пандемии? Что происходит? ВСякие праздничные базары в моём Мухосранске органгизовали. Я думаю везде по Украине сегодня так. Толпы людей. Без масок, без соблюдения дистанции. Это какой то кошмар.
Востаннє редагувалось Yuri_61 в Нед 22 сер, 2021 17:40, всього редагувалось 9 разів.
*Тому будь-яка влада приймає рішення...які не викинуть їх з влади.* --- ))))) Це цитата твоя, Будівельнику.
А ось це каже фахівець. Рівня держави, ринку. Який зробив.: *Важливо також — хто сидить за кермом. Тобто мова йде про економічну політику, яка залежить від керівників виконавчих установ».
*У цілому нічого такого, про що б не говорила чи чого б не знала українська команда реформаторів, Бальцерович не сказав. Однак, одна справа знати й говорити, а інша — коли досвідом ділиться практик. Людина, яка все про що радить, уже втілила у життя. *
Корупція і " . І, нарешті, третій архіважливий компонент — це система незалежних судів"
*І наостанок Бальцерович поділився ще одним рецептом успішного реформатора. На його думку, хорошому державному діячу потрібно мати міцний внутрішній стрижень, він має бачити стратегічний курс і не відхиляться від нього й на соту частинку градуса. «Політики повсякчас зазнають тиску зі боку суспільства. Дай мені, «діде-морозе», оте й оте — це чи не щоденні позиви з народу, — каже Бальцерович. — І політики часто-густо піддаються оцим проханням і починають тринькати бюджетні гроші, яких не мають».
_______________________ І заголовок у статті ДЛЯ ТЕБЕ!!! *Потрібні «політики-камікадзе»
Ігноруючи придурка,продовжимо для інших. Прийняла наша влада Закон про Землю.... Населення розділилось , хтось за, хтось проти...Але нас цікавить а який вплив Закону на ринок землі... Заходимо в статистику і бачимо Є 35 млн орних земель Правом продажу скористались на 16 липня 880 осіб на 1150 га Тобто продано 1150/35000000=0,0032% При чому , ми навіть не можемо заявити що всі 0,003% - це вплив влади... Пояснюю Є Закон,який щось дозволив,щось змінив,щось заборонив. Чим більше осіб цим законом скористувались - тим більший вплив цей закон має на виробничі і інші процеси. Але навіть дуже хороший закон ,нічого не буде вартувати і ні на що не вплине,якщо населення (не залежно від причн) не буде користуватись цим законом. А так як основна маса власників земельних наділів передала ці наділи в користування(оренду) бо сама не могла(не хотіла/не вміла) ефективно цією землею користуватись, то й вплив цього закону на сьогодні мізерний. Друге питання, що на протязі 10-30-50 років виросте покоління яке буде знати як заробляти (ефективно на землі) і за цей самий час земля на 30-50% поміняє власників...тоді ми зможемо сказати В 2021 році ,був прийнятий Закон про Землю, який до 2051 року позволимв на 30% змінити власників земельних ділянок і зеля стала давати більше прибутку від ефективного використання на 30% в порівнянні з 2021 роком...
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 22 сер, 2021 17:36, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Це капець.... Паталогічний брехунець. Так що "Танунаки...".
Зрозумій, що так неприпустимо для людини, в якої є хоч крапля порядності, совісті, самоповаги. І якщо ТИ НАСТІЛЬКИ ЗНЕВАЖАЄШ СЕБЕ (що тобі все рівно, що тебе звинувачують у брехні), то звісно ти до опонентів вілносишся ще гірше.
Так що ТАНУНАКІ... Постійно тільки й тикати тебе в твою брехню набридає. Почекай, поки з'явиться в мене знов бажання)))
Може ти перейдеш на новий рівень брехні. Хоча куди більше-то. Як Кисіль прямо у вічі... Не моргаючи.
В мене до тебе з цього приводу єдине питання: навіщо ти брешеш, з якою метою? Напиши мету, може я тобі сам допоможу її досягти. Але для початку напиши свою мету отакого постійного застосування брехні відносно іншої людини. З якоюсь метою ти брешеш чи невже просто хочеться???
В нього немає мети чути співрозмовника, щось обговорювати предметно. Все зводиться до:
Продовжувати з ним спілкуватися - давати йому зворотній звязок. Він прагне уваги. Якщо припините звертати на нього увагу, то буде театр одного актора.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Нед 22 сер, 2021 17:43, всього редагувалось 3 разів.