Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
WallNutPen написав:Я в прошлую субботу, после того как альфа объявила о приостановке программы вывел две покупки без проблем. В тот же день совершил покупку, она во вторник провелась, но пока вывести ее не дает
Значит несмотря на недавний мозговой штурм по вопросу вывода орехов, новые покупки бесполезны?
Тимчасово не передбачені: оформлення кредитів та лімітів, оформлення фізичних карток з доставкою, купівля та продаж акцій, зняття арешту з рахунків, повторна ідентифікація та актуалізація даних через Дія, акції та розіграші в Cash’U (окрім допомоги ЗСУ бонусами Cash’U, Travel та “Вигода“), купівля валюти. Это всё можно прочитать в сенсе.
Citizen_D написав:sergia Что может быть лучше помощи ЗСУ сейчас? Обнулить орехи и забыть про банк до лучших времен.
я не против помощи, а как раз За, но не такими добровольно-принудительными методами, когда банк пишет что орехи можно менять на покупки, я иду и специально расплачиваюсь Альфой ради орехов, а на самом деле это ложь. В теперешней ситуации это конечно чепуховая проблема.