Faceless написав:Хтось може пояснити, якщо всі канали все одно транслюють цілодобово один і той же новинний марафон, яка різниця, які включені, які ні? Якщо ніякого свого контенту немає?
otg написав:Сейчас нельзя воевать против собственной власти,
1. В чому проявлялась "війна із владою"?! 2. Які критерії відключення, чому під них потрапили тільки 3 канали? 3. Яка правова підстава закриття (ми ж не росія, щоб тут втілювати її методи, проти яких повстали)? 4. Чому не закрили кварталівський "байрактар ньюс"?
Faceless Поклацайте всі канали у свого провайдера - здивуєтесь, не всі канали транслюють одне й те саме!
p.s. такі дії, вважаю, реальною диверсією проти Президента та національної єдності посіпак, які захотіли вислужитись та, як кажуть в приказці, розбили лоба!
V2 написав:"Вчора ми з колегами Олегом Синюткою й Софією Фединою знайшли керівництво концерну РРТ, яке вимкнуло з ефіру "Еспресо", "Прямий" і "П‘ятий". ВО керівника концерну здійснює керівництво з Ковеля Волинської області. Не думаю, що розповсюджую зараз велику державну таємницю. Просто тут, у Ковелі найзручніше отримувати кошти на ремонт пошкодженних агресором телевеж через ковельську фірму племінника пана Семерея", - наголосив він.
За словами депутата, після війни журналісти "Еспресо", "Прямого" і "5 каналу" та їхні американські партнери перевірять посадовців, які з тилових міст через власні фірми "боролися з ворогом" і "відновлювали наслідки". "Попросили негайно виправити беззакону помилку з вимкнення каналів. Ми чудово усвідомлюємо, що Сергій Семерей не ініціював вимкнення каналів, а лише виконав незаконну вказівку. Але це йому ще прийдеться довести. А робити він цього не хоче, бо дія у злочинній групі лише збільшує відповідальність за злочин. Слава Україні! Смерть путінським агресорам! До відповідальності тих, хто їм прислуговує, щоб знищити патріотичне українське мовлення, обмежити демократичні свободи за путінським зразком!!! Джерело: https://censor.net/ua/n3332673
А почему незаслуженно осталась в тени Маруся "Зверобой"?
Пісня Hey Hey Rise Up у виконанні легендарного британського гурту Pink Floyd та лідера "Бумбоксу" Андрія Хливнюка злетіла на вершину чартів у 27 країнах світу Про це повідомив народний депутат Володимир В'ятрович у facebook.
Він опублікував скрін, який свідчить, що Hey Hey Rise Up лідирує за популярністю серед користувачів iTunes у 27 країнах світу.
Damien написав:Ок, наивные. Но именно такая схема работала в Украине в 2007-2009. Несмотря на свою наивность
Не совсем. Там просто Фирташ имел вход через задние двери в Кремль. Вот они и сварганили тему. С этого краника кормились как и россияне, так и Фирташ с Бойко. Ничего общего это с нынешней ситуацией не имеет.
Faceless написав:Хтось може пояснити, якщо всі канали все одно транслюють цілодобово один і той же новинний марафон, яка різниця, які включені, які ні? Якщо ніякого свого контенту немає?
А побузить?
Був:
“Прямий”, “Еспресо” та 5 канал 12 годин брали участь у загальноукраїнському телемарафоні, а 12 годин здійснювали мовлення за власним графіком або в співпраці з іноземними медіа. https://imi.org.ua/news/pravozahysnyky- ... aly-i44890
Якщо канал знаходить можливість на своє мовлення і воно не суперечить певним критеріям, то для чого його закривати? А то одноманітність приїдається.
Starikan написав:Кстати, о пресловутых санкциях. Зачем запрещать экспорт в рашку, например, предметов роскоши (и других позиций, не имеющих отношения к ее военным и промышленным нуждам)? Пусть себе тратят валюту. Импорт из рашки должен быть, разумеется, прекращен. Как и работа западных предприятий на ее территории.
Потому, что валюты у условных "алигархов" -- хоть лопатой греби. И валюту они спокойно могут тратить всю свою жизнь -- еще и детям хватит. А так: какие-никакие неудобства.
Успіх написав:Привіт з фронту! А можна мені писати, на якій саме я лінії фронту є? Тобто там 1ша, 2га, 3тя... - чи це кримінал/злив найціннішої інфи?))
І Вам привіт! Сидіть тихо, ми добре розуміємо, де Ви Скажіть одним словом, наші просуваються, відступають чи на місці на тому шматку фронту
У Вашому останньому речені - я б перше підкреслив би
Успіх написав:Привіт з фронту! Вчора, ввечері, всім нам дали на картку зарплату і + премію, ту що тепер дають військовим під час воєнного стану. Але! Але виявляється, що сучий приват - бере комісію, якщо навіть переказувати теж на приватівську іншу картку "для виплат"(дружини) Чи, якщо переказувати на її "універсалку", то комісії не буде? Але, наприклад, з а-банк - можна переказувати на БУДЬ-ЯКУ картку іншого банку - і комісії НУЛЬ!!! А тут - майже, чи вже зовсім(?) державний банк приват... і ще й воєнна зарплата .. - а вони ще й тут намагаються РУБАТИ БАБЛО!
п.с. І, щоб 2 рази не вставати... А можна мені писати, на якій саме я лінії фронту є? Тобто там 1ша, 2га, 3тя... - чи це кримінал/злив найціннішої інфи?)) (хоч лінія фронту має 100500км)
Привет ,Привет .....Герой первой линии ))) Про "нулевую " писать не буду ....что я знаю ,,,,?
Рад Вас..... и всех читать . Хорошо , что есть форум и что почитать . Еще раз хочу поблагодарить Пролоджи ,Сибарита , Ветика , Искателя , Эдварда и многих других(Извините кого не упомянул ) с сообщениями по теме .Еще раз хочу ПОДЧЕРКНУТЬ , что у нас очень хорошая , боевая , способная и патриотичная молодежь . Все будет УКРАИНА ! Наилучшие пожелания ВСЕМ Здоровья и Удачи . ....думаю , что следующая неделя будет очень трудной . ...пиз....рез будет конкретный .