Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 541542543544545 ... 1061>
Повідомлення Додано: Суб 16 кві, 2022 15:26

ol_zy написав:
  akurt написав:Шановні форумчани!
Прошу фінасово-банківської поради для родин наших українців.
Багато з них опинилося в Анталії з мінімумом документів (намагаємося вирішувати те питання через наше Консульство).
Але родини залишилися без грошей.
Точніше гроші є у їх чоловіків, які зараз в Україні - ті, з ким я спілкуюся - і в Одесі, і в Харкові, і в Києві, і у Львові.
Люди просять НЕ грошей, ні, не подумайте.
Просять пораду, як можна в наші буремні часи чоловікам переправити в Туречичну гроші своїм жінкам та дітям.

Вчора буда нарада в нашій діаспорі і озвучувалося таке:
- зробити як раніше SWIFT-переказ - сказали, що зараз цей канал НЕ працює. Заборона НБУ.
- зробити прекази через сервіс Приватбанку "з картки на картку" - особисто я пробував тиждень тому - раніше це займало у мене 5 секунд на смартфоні - тепер переказ пройшов і відразу повернувся. Вчора сказали, що ніби-то таку операцію НБУ вже дозволило. Так чи ні?
- зробити переказ через операцію купілі/продажу Критовалюти з комісією за виведення 3-3.5%.
- зробити декілька раз "виїхати-заїхати" на кордоні "Україна - Румунія" або Україна-Польщя, маючи в кишені дозволені 10 000 євро.

Що би порадили ви, шановні форумчани? Звісно, законного та реального.

через крипту (usdt) - самое простое и надежное. В EU без проблем, а вот как с этим в Турции х.з.

На крипту ввели обмеження НБУ. Матеріал не під рукою, але таке є.
Варіант з 10 000 Євро через кордон Румунії - найкращий. Або ж через зелений коридор ввезти більше як Остап Бендер. Але вже паніки і товкотні на кордонах немає - тому думаю будуть перевіряти щільніше.
BIGor

Подякував: 1460 раз.
Подякували: 1866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 16 кві, 2022 16:06

BIGor написав:На крипту ввели обмеження НБУ. Матеріал не під рукою, але таке є.
Варіант з 10 000 Євро через кордон Румунії - найкращий. Або ж через зелений коридор ввезти більше як Остап Бендер. Але вже паніки і товкотні на кордонах немає - тому думаю будуть перевіряти щільніше.

Ви праві. Тут навіть пролунав такий колгоспний метод - від відчаю: евакуаційний автобус - трохи навичок психолога - та роздати по 10 000 євро типу надійним людям. Пораду передам нашим людям.

х х х
Часи дивні. Майже погодився виїхати в Румунію на кордон з Молдовою та пригнати в Анталію авто, яке змушені були кинути наші біженці.
До Бухареста літаком - далі електричка до кордону з Молдовою (20 доларів).
Не знаю, навіщо це мені, але треба родині нашого хлопця, що зараз в ЗСУ, допомогти.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1450 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 16 кві, 2022 17:28

akurt написав:Часи дивні. Майже погодився виїхати в Румунію на кордон з Молдовою та пригнати в Анталію авто, яке змушені були кинути наші біженці.
До Бухареста літаком - далі електричка до кордону з Молдовою (20 доларів).
Не знаю, навіщо це мені, але треба родині нашого хлопця, що зараз в ЗСУ, допомогти.

Помогальщик Вы ещё тот...
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 16 кві, 2022 20:04

DmitryK написав:в іспанії великий мінус забагато росіян.
до речі, як акурт не агітує, для нормальної людини туреччина зараз взагалі не варіант. невже можна нормально гуляти повз ось ці всі тагільські пики зараз? може, ще дивитися як вони салюти запускають на 9 травня? тим паче в анталії....

і сьогодні був матеріал на тсн, що кацапи в аліканте побили нашого бармена за - Слава Україні!..

не хочеться гріх на душу брати - але імхо їх треба по світу один за одним вирізати, чи просто всіх вислати назад, щоб очистити нормальну землю від тих виродків...
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 16 кві, 2022 20:31

Не тільки часи змінилися, але і люди.
Так раніше можна було сказати.
Різниця в тому, що одні змінилися в кращій бік, а інші - в більше, ніж гірший.
Востаннє редагувалось akurt в Суб 16 кві, 2022 20:38, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 16 кві, 2022 20:35

оле-оле-оле!!!

"Ливерпуль" выиграл у "Манчестер Сити" в полуфинальном матче Кубка Англии. Битва на стадионе "Уэмбли" в Лондоне завершилась поражением подопечных Хосепа Гвардиолы - 2:3.
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 16 кві, 2022 23:30

BIGor написав:На крипту ввели обмеження НБУ. Матеріал не під рукою, але таке є.

упс... никто в мире не может контролировать крипту, а вот НБУ впереди планеты всей и ввел ограничения... - не знал - думаю и НБУ тоже в шоке...
вы видимо про ограничения на квази-кеш 100К грн в месяц в эквиваленте на один банк, так банков много + крипта не только через квази-кеш ходит...
ol_zy

Подякував: 449 раз.
Подякували: 788 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 кві, 2022 00:01

чи є якісь заперечення по суті, щодо кількості (особливо зараз) росіян в туреччині взвгалі і в в анталії зокрема? як на мій суб'єктивний погляд(а в туреччині бував разів 20, з них кілька років жив по 2-4 місяці на рік, в різних регіонах, то такого % росіян я ніде більше не бачив, ну хіба в патаї.
DmitryK

Подякував: 38 раз.
Подякували: 231 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 кві, 2022 06:52

ІнвестУЮТЬ люди в нерухомість за кордоном...
Інститут статистики Туреччини оприлюднив дані про інвестиції в нерухомість іноземцями за березень 2022 року.

1. Продажі житла в Туреччині в березні зросли на 20,6% порівняно з тим же місяцем попереднього року і склали 134 170 об"єктів. Найвищу частку в продажах нерухомості мав Стамбул: 23 974 квартир або 17,9% ринку.
Це важливо для тих, хто тут нам "авторитетно" (хі-хі-хі) розказував про курс ліра/долар та шепотів "Усьо прАпАло". Ці горе-хВахІвці на сьогодні сидять в повній калюжі. Десятки тисяч повідомлень на цьому форумі від них. Все - суцільне сміття та повна дурня.

Цікаві дані:
- березень 2020 - куплено 108 670 квартир.
- березень 2021 - куплено 111 241 квартири.
- березень 2022 - куплено 134 170 квартир.

2. Продажі житла іноземцям в березні 2022 року побили рекорди всіх попередінх березнів.
Зображення
Всього в березні 2022 року іноземці інвестували в 5 567 квартир.
Продажі житла іноземцям у березні порівняно з відповідним місяцем попереднього року зросли на 31,0%.
Можете на мене ображатися, але класно вас всіх дезінформували псевдофахівці з цього форуму.
Завдячуючи їх дезінформації ви НЕ ТУДИ вкладали зароблені гроші.

3. За громадянством іноземців інвестиції в березні 2022 року розподілені так (зауважу, що в ТОП-20 завжди місця 3 та 4 ділили громадяни РФ та Німеччини, а місце 10 традиційно займали інвестори України):
Зображення
Стамбул посів перше місце з інвестицій іноземцями (продано 2 245 квартир). За Стамбулом іде - ну, сумнівався тільки один пан вище - Анталія з 1 434 (!!!) продажами (звичайно іноземці інвестували в не більше, ніж в 950 квартир в місяць в Анталії). ДРУГЕ МІСЦЕ серед інвестицій іноземцями. Це не сенсація - так традиційно: ДРУГЕ МІСЦЕ - Анталія, після Стамбулу - міста для бізнесу.
А сенсацій дві:
- я думав, що громадяни Канади за підсумками лютого випадково зайшли в ТОП-20 на позицію "20".
А воно бач як... Бізнес не любить випадковостей.
- інвестори з України піднялися на місце 7 в ТОП-20...
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Нед 17 кві, 2022 15:58

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Ех, пане Акурт, для нас Анталія (як для туристів) становиться все нецікавіша.
https://news.finance.ua/ua/u-turechchyn ... ya-rosiyan
У Туреччині розкрили деталі про нову авіакомпанію "тільки для росіян"

Стали відомі деталі про нову турецьку авіакомпанію, яка буде перевозити виключно російських туристів на курорти Туреччини.
Про це пише Airport Haber.
Повідомляється, що нова авіакомпанія, що отримала назву Southwind, офіційно почне свою діяльність в кінці травня. Базуватися вона буде в Анталії.
Планується, що спочатку Southwind буде експлуатувати п’ять літаків Airbus — три широкофюзеляжних і два вузькофюзеляжних.
Раніше влада Туреччини ухвалила «дорожню карту» по залученню туристів з росії, що включає три основні пункти.
Перший пункт стосується надання кредитної підтримки під держгарантії турецьким туроператорам, що базуються в росії, в першу чергу, таким компаніям, як Anex, Pegas і Coral. Загальна сума кредиту — 300 мільйонів доларів. Очікується, що цей пакет підтримки буде оголошений в перший тиждень травня.
Другий пункт стосується вже досягнутої домовленості про співробітництво туроператорів з найбільшим авіаперевізником Туреччини Turkish Airlines, що передбачає виділення 1,5 мільйона місць для «пакетних» туристів з росії. Ще 500 тисяч російських туристів обіцяє перевезти лоукостер Pegasus Airlines. Таким чином, в 2022 році гарантовано відвідати Туреччину зможуть 2 мільйони російських туристів.
Третій пункт передбачає можливість створення нової авіакомпанії, яка буде базуватися в Анталії і перевозитиме тільки туристів з росії до Туреччини. У разі створення цієї компанії влада Туреччини розраховує залучити додатково 1 млн туристів з рф.
Зазначимо, росія вже кілька років поспіль є лідером за кількістю відправлених туристів до Туреччини. Так, в 2021 році в країні відпочили майже 4,7 мільйона російських туристів, тоді як в 2022 році Туреччина очікувала 7 мільйонів відпочиваючих з росії. У січні-лютому цього року потік російських туристів до Туреччини збільшився на 39 відсотків у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, проте з початком війни в березні їхня кількість істотно зменшилася.
BIGor

Подякував: 1460 раз.
Подякували: 1866 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 541542543544545 ... 1061>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей