Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 16271628162916301631 ... 14427>
Повідомлення Додано: Чет 14 лип, 2022 07:14

del
Востаннє редагувалось rjkz в Чет 14 лип, 2022 09:34, всього редагувалось 1 раз.
rjkz

Подякував: 8649 раз.
Подякували: 5447 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Чет 14 лип, 2022 08:22

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Zebra написав:Если реально дадут хотя бы эскадрию модернизированную по последних модификаций, то птички смогут преодолевать дырявое ПВО рашистов.

Яким це чином? Планер той самий. Тобто РЛС його бачить так само (станція перешкод на борту трохи допоможе, але не принципово) , вихлоп з двигунів той самий. Тобто ракета з тепловою ГСН може наводитись.
Найперший плюс цих літаків - що вони будуть. І з ресурсом, а не як радянські. Другий плюс - це гарніша електроніка для атаки. Тобто краще знаходити, перехоплювати, цілитись по повітряним цілям. Третій плюс - номенклатура боєприпасів. Це будуть також точні ракети "об землю". Не НАРи, якими зараз воюють наші грачі, а телевізійні та інші високоточні "повітря-земля". Можливо потрібно буде трохи повчити наших авіанавідників. (Це вже на місці) . Давно вони не "підсвічували" цілі для авіації. Нема у нас зараз високоточних боєприпасів, які вимагають підсвічування. А може підсвічувати вміють БПЛА. Думаю точно вміють. У буржуїв всі різноманітні комплекси озброєння інтегровані в єдиний.

Ну а збивати все одно будуть. З точки зору цілі для ворожої ППО - це звичайний літак. Це ж не стелс.
Hotab

Подякував: 400 раз.
Подякували: 2433 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Чет 14 лип, 2022 08:29

"Гра забувається, а результат – залишається!"

rjkz написав:Я помню как перед выборами порохоботы орали "Если будет Зе, то путенападет".
И были соверщенно правы. Потому что порох устраивал пуйло в той степени, что был ни чуть не лучще дваждынесудимого. Умней - да, образованней - да. Ну и воровал более затейливо.

Краще поганий мир, чим добра війна.

До Пороха було захоплено 6%, при ньому, десь 1%.
При Зе аж 22% України під окупацією.
Але Зе молодець, бо ... вище ціли список достоїнств.

Забув, те що Чернігів, обстрілювали, теж здобуток. Можна знайти позитив при бажанні.
Як і в Харкові, Миколаєві, Бучі, Ірпені, Бородянці, Макарові... список довгий.

Як там казав Лобановський: "Гра забувається, а результат – залишається!"
Востаннє редагувалось flyman в Чет 14 лип, 2022 08:38, всього редагувалось 2 разів.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2843 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 14 лип, 2022 08:37

rjkz написав:
  Первый написав:
  rjkz написав:Народ, я не знаю как правильно сформулировать то, что сейчас скажу так, чтобы не вызвать волны негатива в свой адрес, но как-то надо...
Читаю последние страницы и мне мерещится, что читаю чат то-ли Брестской крепости то-ли блокадного Ленинграда. Но в какой-то извращенной форме.
Может ветку стартануть
"В каких ЖК комфортней пережидать бомбежки. Служебные выходы в супермаркеты и наличие санузлов в паркингах. Как отапливать модные МОПы чтобы от сырости скрытые плинтуса не пожелтели и не повываливались наружу? Советы выживальщиков - в какие бутылки наливать кипяток, чтобы не окочуриться зимой."?

Я даже ничего не хочу сказать этим постом. Просто вы уже в это втянулись и вам это нормально?

А що робити? Битися головою об стіну чи як деякі вплав через кордон?

Не всі ж непризивного віку як Ти.

Живем, працюємо, готуємося, у тому числі до зими.

Я призывного возраста, но я непризывной. Официально. Задолго до начала войны.
Что мне было сидеть и ждать начала войны?
Или если я верил в ее вероятность в почти 100% начинать что-то делать?
Я и сделал задолго до начала.
Пока ТЫ загонял в свой ОП неокрепшие умы чистильщиков обуви.
А сейчас ТЫ давищься желчью. Попустись.

Николай, это как - «непризывной»???
Диабет, близорукость, или препод в академии по строительству типа замдекана???
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 лип, 2022 08:38

flyman написав:
  rjkz написав:Я помню как перед выборами порохоботы орали "Если будет Зе, то путенападет".
И были соверщенно правы. Потому что порох устраивал пуйло в той степени, что был ни чуть не лучще дваждынесудимого. Умней - да, образованней - да. Ну и воровал более затейливо.

Забув, те що Чернігів, обстрілювали, теж здобуток. Можна знайти позитив при бажанні.
Як і Харків, і в Бучі/Ірпені/Бородянці/Макаорові... список довгий.

Людина перед війною втекла з України, кинувши свою нерухомість.
Звісно, він щиро вважає, що тут все добре - не він же сидів в Києві під ударами ракет і Градів, не він отримує порції російського металу в Харкові.
Про Херсон, Маріуполь і Запоріжську АЕС - я вже писав.
Frant

Подякував: 1763 раз.
Подякували: 2581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 лип, 2022 08:40

Frant написав:
  flyman написав:

Як і Харків, і в Бучі/Ірпені/Бородянці/Макаорові... список довгий.

Людина перед війною втекла з України, кинувши свою нерухомість.
Звісно, він щиро вважає, що тут все добре - не він же сидів в Києві під ударами ракет і Градів, не він отримує порції російського металу в Харкові.
Про Херсон, Маріуполь і Запоріжську АЕС - я вже писав.

Може передивився марафону занадто (заодно Слуг і Кумів) і повірив в надзвичайні здібності шапіто команди.
Востаннє редагувалось flyman в Чет 14 лип, 2022 08:42, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 14 лип, 2022 08:42

vitaliian написав:
  Хомякоид написав:Кажуть в пятницю війна. Путін зїхав з катушок. Офіційно буде обявлено.

И что ему это даст?
Офіційна мобілізація
GALeon

Подякував: 0 раз.
Подякували: 66 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 лип, 2022 08:45

GALeon написав:
vitaliian написав:
  Хомякоид написав:Кажуть в пятницю війна. Путін зїхав з катушок. Офіційно буде обявлено.

И что ему это даст?
Офіційна мобілізація

Для чого? Знімати "блокаду" з Кенігсберга/Крулевця?
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 14 лип, 2022 08:56

flyman написав:
  GALeon написав:
vitaliian написав:[quote="5458360:Хомякоид"]Кажуть в пятницю війна. Путін зїхав з катушок. Офіційно буде обявлено.

И что ему это даст?
Офіційна мобілізація

Для чого? Знімати "блокаду" з Кенігсберга/Крулевця?[/quote]Більше бурятів, чукч, хачів та інший непотріб утилізувати
GALeon

Подякував: 0 раз.
Подякували: 66 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 лип, 2022 08:57

rjkz написав:Мое мнение - с военной точки зрения, Украина начало войны провела ИДЕАЛЬНО.
Пострадало гражданское население. Это очень прискорбно. Но стратегически и тактически ничего лучше разыгранного сценария просто быть не могло.
Украина и готовилась к войне и была готова. Противник тяжелый - это да.
А говорить по телевизору можно все что угодно для отвода глаз. Важен результат, а он более чем впечатляет.

Ну да, за неделю Юга нет, особенно правый берег Херсонской области - идеально? Безоружный Энергодар, Бердянск, Мелитополь, Запорожская АЭС, окруженный Мариуполь - "результат более чем впечатляет"?
Вот сейчас появились Хаймарсы и как говорят эксперды - это меняет ход войны. Хм, а если бы эти Хаймарсы (в виде наших Вильх) вместе с дронами работали массово с первых дней? Может тогда вообще весь пейзаж войны был бы другим без потеряного Херсона, Энергодара, окруженного Мариуполя...?
Точно был бы другим, возможно война бы уже закончилась в нашу пользу (чисто мое мнение - она бы даже не начиналась).
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

#<1 ... 16271628162916301631 ... 14427>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: sashaqbl і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор