|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 25 лип, 2022 10:44
otg написав:Не хочется встревать, но все гораздо сложнее.
я почти весь 2013 прожил в Крыму (налаживал чужой бизнес) мимо воли слушал о чем они говорят и какое вообще отношение. Севас тот был за рф, без вариантов. Все восхищались зарплатами и пенсиями моряков ЧФ. А Евпатория была 100% проукраинская. Там много бюджетников в санаториях и лагерях, им хоть как то прививали украинскую культуру, часто проходили детские фестивали и концерты. Ялта только за бабло, полностью аполитичная. Кто с баблом зашел, того и выберут.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 25 лип, 2022 10:46
detroytred написав:Ви впустили ключове - обстріляний, але немотивований да ще й порушник... Да ну нафіг... Може й не краще, але точно нема суттєвої різниці між з необстріляними та з пофігістами або аватарами. Останні обидві категорії не просто забирають час, але чинять перепони командирам та негативно впливають на інших. Якщо б вони самоізолювались (да хоча б пельки зтулили та тихенько лежали, сопіли), але ж вони качають своє командиру. І такого обстріляного з досвідом спробуй привести до ладу ... законними засобами. Тому незаконними. А воно командиру треба? Брати на себе ще й беззаконня.
Не знаю де Ви черпаэте інфу, розумію десь читали, від когось чули. Я черпаю інфу від деяких командирів, тому розповідаю як є. До речі тут не треба навіть інфи. Це все описано в букварі. Дійсно на передку буває всяке с тими хто рахує себе вже "дєдом", але все ж таки... Не думайте що командири дурніше вас. Як би можливо було провести ротації, то давно провели б.
-
otg
-
-
- Заблокований
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 212 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2022 10:51
otg написав: detroytred написав:Ви впустили ключове - обстріляний, але немотивований да ще й порушник... Да ну нафіг... Може й не краще, але точно нема суттєвої різниці між з необстріляними та з пофігістами або аватарами. Останні обидві категорії не просто забирають час, але чинять перепони командирам та негативно впливають на інших. Якщо б вони самоізолювались (да хоча б пельки зтулили та тихенько лежали, сопіли), але ж вони качають своє командиру. І такого обстріляного з досвідом спробуй привести до ладу ... законними засобами. Тому незаконними. А воно командиру треба? Брати на себе ще й беззаконня.
Не знаю де Ви черпаэте інфу, розумію десь читали, від когось чули. Я черпаю інфу від деяких командирів, тому розповідаю як є. До речі тут не треба навіть інфи. Це все описано в букварі. Дійсно на передку буває всяке с тими хто рахує себе вже "дєдом", але все ж таки... Не думайте що командири дурніше вас. Як би можливо було провести ротації, то давно провели б.
Про те, як є, Ви нічого поки не розповіли. Розповідав Bobua (з передка) і я (як Ви відмітили з різних своїх джерел).
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2022 10:56
detroytred написав:Так Bobua навіть не натякає, а прямо вказує, що "ефективність (обстріляних) на третій місяць перебування на передку падає ..., я так розумію, майже до рівня необстріляних. Тобто набування досвіду компенсується втратою мотивації, дисципліни. Утрировано: різниця невелика між забухавшим (або пофігичним) з досвідом та бездосвідним, але ще вмотивованим. Другий скоріше навчиться, ніж перший зміниться. Тому й пропонується робити ротації.
А моя думка трохи схожа(до думки Bobua), але така: 1. Потрібно, щоб солдат ЧІТКО І ТВЕРДО ЗНАВ, що через 3міс. він піде у відпустку на 10днів, а потім знову через 3міс і т.д. до завершення війни! 2. Щоб зарплата і премія приходили ВЧАСНО, як це було раніше - а не затримувати на місяць! А то справді - яка евективність того, чи іншого обстріляного/досвідченого солдата - якщо довкола "каламбур"? ...а потім дивуються, чому стільки: 1. - пофігістів 2. - аватарів)) 3. - "дах поїхав" наполовину(або й повністю) І чим більше часу проходить, тим більше нормальних/досвідчених/обстріляних солдат НЕХОТЯЧИ дивляться і починають приймати участь у всіх цих 3-х пунктах!!! ДумайТЕ!(всі)
-
Успіх
-
-
- Подякував: 276 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 25 лип, 2022 11:00
detroytred написав:Про те, як є, Ви нічого поки не розповіли. Розповідав Bobua (з передка) і я (як Ви відмітили з різних своїх джерел).
Bobua розповідав з передка як рядовий, командир на сітуацію дивиться з др. сторони. Що Ви хотіли щоб я Вам розповів? Повторю, не який командир не хоче щоб у нього забрали обстріляних, та дали тих хто пороху не нюхав.
-
otg
-
-
- Заблокований
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 212 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2022 11:02
otg написав:Але все ж таки повірте обстріляний боєць це не новобранець, навіть як що він пройшов підготовку
Обстріляний боєць - просто вже більше знає як себе поводити, щоб вижити/залишитись живим... - але щоб ефективніше працювати на полі бою - йому перешкоджає "каламбур", про який я вище написав!
-
Успіх
-
-
- Подякував: 276 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 25 лип, 2022 11:07
otg написав: detroytred написав:Про те, як є, Ви нічого поки не розповіли. Розповідав Bobua (з передка) і я (як Ви відмітили з різних своїх джерел).
Bobua розповідав з передка як рядовий, командир на сітуацію дивиться з др. сторони. Що Ви хотіли щоб я Вам розповів? Повторю, не який командир не хоче щоб у нього забрали обстріляних, та дали тих хто пороху не нюхав.
Ви знов в категорії "обстріляний" впустили характеристики -- немотивований (пофігіст, аватар або дах поїхав трохи - на своїй хвилі). Мова про них. Третій раз уточнювати вже не буду.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2022 11:09
otg написав:"Вы от куда приехали -с Украины?"
это проблема самоидентификации. Типа Львовяни когда то считали Донецких или Крымчан украинцами. Их считали Донецкими. Даже до 2014. У нации не было единого лидера, который мог бы своим авторитетом сшить давно порванное одеяло.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 25 лип, 2022 11:17
otg написав: Успіх написав: - але щоб ефективніше працювати на полі бою - йому перешкоджає "каламбур", про який я вище написав!
Згоден, але це "наслєдіє" радянської армії. З жаллю констатую, що це було завжди. Армію дійсно треба перестроювати. Не даром Британія взялась навчати наших воїнів. та командирів. Правда поки не велика кількість. Але сьогодні треба працювати з тим що є, нікуди не дінешся.
Спадок радянської армії -- аватари, пофігісти, на своїй хвилі? Да Ви що)) Про те, що рівень підготовки у британців та Ко набагато вищий (за рахунок кращого оснащення, ефективних методик, організації управління і т.д.), а також що їх треба запроваджувати в нас -- без заперечень. Але знов повторюю мова не про це. В совковій армії при всіх інших її недоліках був рядовий ... з якого командир мог ліпити все, що схоче. Було б бажання. В командира.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2022 11:19
vitaliian написав: otg написав:"Вы от куда приехали -с Украины?"
это проблема самоидентификации. Типа Львовяни когда то считали Донецких или Крымчан украинцами. Их считали Донецкими. Даже до 2014. У нации не было единого лидера который мог бы своим авторитетом сшить давно порванное одеяло.
ой. та ладно. типа в америках не делят по штатам и всех дружно называют американцами. так что называть донецкими или крымчанами это норм. даже вопрос "вы откуда - с Украины?" в курортных городах вполне норм особенно если вы говорите по русски. а вот формулировка - "как там у вас в Украине?" это действительно тревожный звоночек. и как мне грили люди жившие и работавшие в Крыму во время яныка - формулировка была именно последняя.
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
|