Насчёт призыва женщин уже написал.
Насчёт своего чада отвечать не стал, т.к. при отсутствии сыновей ответ "да" будет восприниматься, в лучшем случае, лицемерием.
|
|
![]() Насчёт призыва женщин уже написал. Насчёт своего чада отвечать не стал, т.к. при отсутствии сыновей ответ "да" будет восприниматься, в лучшем случае, лицемерием. ![]() Я можу пояснити, правда не коротко і не стисло..але якщо дочитаєш , а потім проаналізуєш прочитане - то зрозумієш... 1 Міняти можна всього двома варіантами а - посолдатно б - почастинно 2 Посолдатно - це множити на нуль боєздатність підрозділу в якому постійно 10-20% штатного -це якісь невідомі для інших люди... При 30-40% втрат - підрозділ вважається небоєздатним і повинен бути виведеним на реформування. Тобто посолдатно - виходить що не можна 3 Почастинно.... Тут і складно і просто одночасно.. Складно - бо а - в самій частині не всі прослужили однаково б - розпустити всю частину після виведення з передка - неможливо ( як мінімум потрібний караул для охорони зброї/матчастини( ви ж з пушками додому не поїдете) Якщо ж розпускати частину наприклад по 20-30%..то частина буде місяць-три небоєздатною стояти(нагадую - людей у нас вистарчає - зброї не дуже) Тепер інший аспект Для того щоб повністю вивести частину з передка..треба на резервні позиції зправа/зліва -вивести дві частини ,які закриють дірочку,яка виненкне внаслідок відходу... Таким чином, замість одної виведеної - треба дві тримати на передку.... Пояснив?
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуМаніпулятивна підміна понять... На передку є 100 000 місць В армії є 700 000 мобілізованих Як мінімум 50% з цих мобілізованих - хотіли б бути на передку..але місце, так вже вийшло , зайняв долярчик..... Щоб перевірити чи є бажаючі зайняти твоє місце на передку - можеш написати рапорт з проханням перевести тебе в тил бо...причина на вибір(змучився/надоїло/хочеш перевірити чи є бажаючі зайняти твоє місце....) І подивишся Якщо тебе випруть на другий день - значить ти був не правий з своїм припущенням що бажаючих мало... А раз так, то прийдеться в голові дещо підкоригувати... і ця корекція буде виглядати наступним чином Тобі просто повезло , що ти сьогодні там де ти є і тому отримуєш більше ніж ті, яким повезло менше і вони хочуть бути на твоєму місці і отримувати в три рази більше....я вже мовчу про повагу Одне діло моє відношення до дейтройта,який 25 років штани протирав, а як тільки війна то в кущі і зовсім друге відношення до хлопчини , який з 2014 року пє в мене каву...але на візку ![]()
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЩе раз - без проблем Думаєш що ти незамінний - напиши рапорт і побачимо а - як швидко тебе замінять б - як сильно ти пожалкуєш що написав прохання/рапорт про заміну в - і грошей отримаєш в три рази менше, і печатку в особливому відділі(неблагонадійний/схильний до зради).. Тоді й побачимо.
![]() А що таке електропідстанція? трансформатор 2000/380...вартістю в 50000 доларів..наявністю десятки тисяч штук по Державі... Вони не змогли знищити тягові трансформаторні підстанції( штук 100 на всю Україну) ЗАЛІЗНИЦІ...+ через 72 години після виведення трьох тягових на львівщині - рух електропоїздів був відновлений... Витратили на ці три тягові вони 15 ракет по 3 млн приблизно=45 млн Відремонтували їх всі гамузом за 1 млн і 72 години...
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуВидача повісток і призив в армію - це дві великих різниці... По правилам Всі військовозобовязані повинні були зявитись на пункти де приписані після обяви мобілізації без повісток.. Як думаєте - скільки з 20 млн військовозобовязаних прийшло? Особисто я вважаю що не більше 2-4 млн (10-20 %) З цих 2-4 млн призвали 10-20%=0,5-0,7 млн....і виконали завдання повністю.. Тепер пройшло 5 місяців війни , воєнкомам треба виправляти недоліки ( 70-80% військовозобовязаних у воєнкоматах не зявились) , от ці воєнкоми і давай перебивати кількістю якість...виписуючи повістки всюди де тільки можуть це зробити з мінімальними дотриманнями чинного Законодавства. ПС Спитайте себе і десяток Ваших знайомих - скільки з них просто прийшли у воєнкомат щоб підтвердити що вони військвозобовязані.. Відразу вийдете на ті цифри ,які я озвучив вище - тільки кожен пятий був у воєнкоматі...
![]()
![]()
Ну да, без збрехати про детройта в тебе ну ніяк. Давно не макав тебе? Які проблеми вже мабуть вдесяте пропоную (коли переходиш на закиди зі стелі на особисту адресу і їх можна перевірити): 5 тис. куо. і перевіряємо протирав-не протирав (перевіряється легко: починаючи з послужного списку -- посади, звання, місця проходження служби; дисциплінарної карточки -- заохочення-стягненя; характеристики -- яку техніку, де і коли обслуговував; скільки кого навчив -- ну і можна проїхатися попитати, чи є в кого з хлопців претензії (окрім звісно туркменів, в'єтнамців, африканців, китайців). 5 куо. і ніяких проблем. Щоб підтвердити тобі свої слова. А поки ти брехло... З.и. свої казки про ротацію тільки особами або частинами розповідай дітлахам. Про ротації підрозділами (навіть в одній бригаді) ти не чув. Ще б про ротації білизною або арміями розповів. Ну а з тими збірними солянками, які є, твої "думки", м'яко кажучи, недоречні. Востаннє редагувалось detroytred в Вів 26 лип, 2022 17:26, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Зараз переглядають цей форум: user412 і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|