Шось кацапи зовсім засмучені у соцмережах. Виють, скиглять про якийсь наступ ВСУ про те, що ВСУ захоплять Белгород і Ростов і все тому подібне.))) Вчора їхні блогери доповіли про невдачі другої армії світу на різних ділянках фронту, а сьогодні різко спростували ті свої повідомлення, бо мабуть дуже "підбадьорили" бійців, які й без того вмотивовані по саме "не можу" та добряче посіяли паніку серед простих людей. А які ж зухвалі були ще рік тому, як раділи вибухам та руйнуванням в Україні! Тепер кацапам настав час відчути на собі те, чого вони так щиро бажали українцям.
fler написав:Шось кацапи зовсім засмучені у соцмережах. Виють, скиглять про якийсь наступ ВСУ про те, що ВСУ захоплять Белгород і Ростов і все тому подібне.))) Вчора їхні блогери доповіли про невдачі другої армії світу на різних ділянках фронту, а сьогодні різко спростували ті свої повідомлення, бо мабуть дуже "підбадьорили" бійців, які й без того вмотивовані по саме "не можу" та добряче посіяли паніку серед простих людей. А які ж зухвалі були ще рік тому, як раділи вибухам та руйнуванням в Україні! Тепер кацапам настав час відчути на собі те, чого вони так щиро бажали українцям.
Что скажешь по моему посту в сравнении США и СССР ? Обмен мнениями так обмен мнениями
Давай, по сути излагай. По каждому факту, по каждой стране и континенту
Я готов выслушать
Що ти хоч слухати? Як ти підмінив предмет?
З того що сересере облажався і навіть овсім кірдикнувся, яким чином в тебе випливає спростування думки опонента, що *в геополітичнову плані теж не все гладко останні років 50: проспали Китай, фейли у Вєтнамі, Афгані, втрачена Африка і Лат.Америка, всякі Ірани/Кореї близькі або вже мають ЯО і т.д. і т.п*???
Поясни яким чином. Не зможеш, то рахуй абзаци, ніж кидатися на когось.
Українське керівництво прагне повністю завершити протистояння російському вторгненню до зими 2023 року, заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов у інтерв’ю агентству Report."К зиме мы хотим полностью завершить войну..." https://report.az/ru/armiya/ukraina-ras ... iya-vojny/
Успіх, як ти там? Як тобі новина?
Востаннє редагувалось fler в П'ят 12 тра, 2023 18:51, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777 написав:1. Так, але цього 100% не станеться.
Цього не станеться що так вважає геополітик світового масштабу -andrijk777 ? А чим Ваше припущення є правильнішим від мого? Я вважаю , що росію а - поділять на дві частини (до Уралу і після Уралу) б - в другій(після Уралу) залишать ядерну зброю ( але не всю , а так щоб її було в 3-4 рази більше ніж є в Китаю)...щоб мати того , хто в майбутньому буде стримувати Китай.
Ні, так вважаю не тільки я: https://www.youtube.com/watch?v=g7L-g2sVzj4 Для мене не важливо хто що вважає, для мене важливі факти. В цьому відео приведені факти. А в budivelnik фактів немає, тільки фантазії.
До моменту розвалу СРСР - в когось були факти РОЗВАЛУ СРСР ? А воно розвалилося.
Тому виправ трошки вавку в голові Є факт - після події Є прогноз - перед подією..
Так от Прогнозів розвалу педерації - не менше ніж прогнозів збереження педерації. Але є нюанси США з Союзниками - вклали море бабла в Україну, допомагаючи останній перемогти росію. Вкладення в Україну - пропадуть тільки в тому випадку, коли росія залишиться у сьогоднішньому вигляді.
Як думаєш - ті хто вже вклав десятки мільярдів і декларує що буде вкладувати до перемоги України - більш серьозні ніж якась говоряча голова в ютубі чи журнашлюшка в жовтій пресі?
ПС Я якось більше вірю тим хто готовий ризикувати разом зі мною своїми часом/фінансами, ніж тим хто тільки обіцянки роздає і страшилки продукує.
Что скажешь по моему посту в сравнении США и СССР ? Обмен мнениями так обмен мнениями
Давай, по сути излагай. По каждому факту, по каждой стране и континенту
Я готов выслушать
Що ти хоч слухати? Як ти підмінив предмет?
З того що сересере облажався і навіть овсім кірдикнувся, яким чином в тебе випливає спростування думки опонента, що *в геополітичнову плані теж не все гладко останні років 50: проспали Китай, фейли у Вєтнамі, Афгані, втрачена Африка і Лат.Америка, всякі Ірани/Кореї близькі або вже мають ЯО і т.д. і т.п*???
Я изложил факты, с твоей стороны - только переход на личности
И именно ты бросился на меня Иди обратно в будку
Ти поясни, яким чином твої факти пов'язані з твердженням опонента.
А не а-ля -- "2*2=4" і тому опонент неправий. Цей дем. прийом давно використовує твій напарник по *спина до спини*. До речі, я дочекаюсь відповідей-то по отим двом питанням?))
detroytred написав:З того що сересере облажався і навіть овсім кірдикнувся, яким чином в тебе випливає спростування думки опонента, що *в геополітичнову плані теж не все гладко останні років 50: проспали Китай, фейли у Вєтнамі, Афгані, втрачена Африка і Лат.Америка, всякі Ірани/Кореї близькі або вже мають ЯО і т.д. і т.п*???
це безперспективно.. приплів ссср і тепер вимагає коментарів на цілу простинь
Так ты напиши коментарии
Ведь ты взял 50 летний период Но не стоит брать однобоко. История не зубной флюс, она не однобока Историю надо смотреть шире и во всех аспектах
СССР обосрался гораздо больше А ты не хочешь это комментировать. Интересно, почему ?
Но ты пишешь про ядерный удар со стороны РФ Госпидя. Знал бы ты историю не писал бы такое А ты пишешь
Я тебе предложил обмен мнениями. Ты позорно слился
budivelnik написав:Знову Ви впадаєте в крайності 1 Зона відповідальності батальйону по фронту - до 5 км роти - до 1,5 км....
Звідси - якщо комбата бачать в першій лінії окопів на відстані 10-30 метрів - то на іншій ділянці яка становить 99,5% відстані - він керує точно не особисто ( вашими словами - смск-ою 2 Взагалі якщо комбат в першій лінії окопів..то він безстрашний...бовдур.( за виключенням окремих моментів коли отримав команду або прийняв рішення СТОЯТИ НАСМЕРТЬ) 3 Спробуйте трошки модифікувати свої твердження. Наприклад так Комбат+НШ+три ротних+10/12 взводних=6% від батальйону в 300 осіб Від цих 6% - залежить 10-15% успіху. Все В противному разі, якщо вважаєте що більше - то розгляньте приклад з 283 піджака+17 геніїв керування. Чи зможе це збіговисько виконати хоч якусь задачу крім безтолково загинути?
Я розумію що як тільки Вам треба буде в голові міняти установку від все залежить від керівників на [b][i]від кожного залежить, просто від керівника трошки більше ніж від піхотинця...але точно не все...
Як тільки знайдете в мене хоч десь хоч колись мою думку-тверддення, що ВСЕ залежить від керівників, управлінців, можновладців, от тоді й з'явиться хоч якось сенс діалогу.
Мені вистарчає проблем і без сварок в інтернеті. Просто Ви не хочете сказати а...а тому постійно використовуєте обтікаючі фрази ні про що... Ніби й не страшно , людина боїться і тому шифрується-стандартний стан того кого били по голові за прийняте рішення і хвалили за уникнення... Але суть в тому що Постійно заявляючи про якусь надприродню впливовість керівництва - ви розслабляєте і зменшуєте бажання боротись в тих 95% які до керівництва не належать. Навіщо їм боротись - якщо керівник відповідає.
Тому я постійно пробую переконати вас , що варто трошки видозмінити фразу від обтічної з недомовкою як я й казав це підтверджує що керівник вирішує до конкретної так керівник вирішує..але кінцевий результат напряму залежить і від рішень і роботи виконавців...
От і все А якщо підняти наші суперечки то можна набрати простиню де я писав з цифрами а-ля - від керівника залежить 5% , а все інше від виконавців.. А ви постійно замилювали це все з заявками - а де написано 5% А в якому фоліанті почитайте маркса чи леонтьєва єралашики і так далі - без жодної конкретики.
Без образ Але як тільки ви в голові зміните що головне це керівник...так відразу в цій же голові виникне купа претензій до себе? Бо одне -це не досягнув бо ХТОСЬ винуватий а зовсім інше жити з Не досягнув - бо сам винуватий.
Letusrock написав:в геополітичнову плані теж не все гладко останні років 50: проспали Китай, фейли у Вєтнамі, Афгані, втрачена Африка і Лат.Америка, всякі Ірани/Кореї близькі або вже мають ЯО і т.д. і т.п
Повністю згоден. Додам, що "Іранська револющія", у якій проамериканського шаха скинули "демократичні" ніщеброди, користувалася повною підтримкою США. Та ж сама "арабська весна"...добре, що віськові прибрали "демократично обраних братів-мусульман".
Якщо когось бентежить, що це зрада у адрес нашого союзника - це не зрада, а констатація фактів.