Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
ihorsic написав:Підкажіть при якій сумі депозитів в SENSE банці їх фінмон почне з глузду їхати? Якою сумою мені обмежитись? Дякую
якщо зараз заводити більше 400000 грн ,то будуть запитання. За весь 2021 рік у мене ,якщо не помиляюсь, тільки Універсалбанк запросив пояснення. У відділенні,всі картки по яким були переводи ,були мої особисті дані. Тому жодних додаткових документів не було запропоновано додати. Думаю ,якщо само Сенс підходить ,то на рідних і знайомих оформлення робить.
Правління Національного банку ухвалило рішення вивести з ринку системно важливий банк АТ "СЕНС БАНК" та звернулося з пропозицією до Кабінету Міністрів України щодо участі держави в цій процедурі.
На підставі рішення НБУ з п’ятниці, 21 липня 2023 року, в банку буде введена тимчасова адміністрація Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
Під час тимчасової адміністрації сервіси для фізичних осіб працюватимуть у звичайному режимі, без додаткових обмежень зі сторони Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Також без обмежень прийматимуться платежі юридичних осіб.
Ухвалено рішення про виведення з ринку АТ "СЕНС БАНК": Фонд гарантування вкладів запроваджує тимчасову адміністрацію, НБУ звернувся до Уряду України щодо участі держави https://bank.gov.ua/ua/news/all/uhvalen ... ti-derjavi