Це все-таки цитата компетентної людини, а не вигадка журналістки. Чи можна ці гроші використати на інші статті? Можливо і так, не знаю.
Китай не продає дрони Україні. Держава Україна не може легально купити китайські дрони.
|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЦе все-таки цитата компетентної людини, а не вигадка журналістки. Чи можна ці гроші використати на інші статті? Можливо і так, не знаю. Китай не продає дрони Україні. Держава Україна не може легально купити китайські дрони. ![]() дрова-маячня, газ тим більше (він просто золотий по ціні) всі посадки давно вирубали на дрова(Херсонська/Одеська) області у мене сестра навіть в селі обігрівається кондиціонером(це саме ефективне джерело тепла), але треба мати гроші щоб купити/змонтувати продукти-не поодинокі, а майже 98% купують раніше в селі тримали пару кабанчиків (одного на продаж, іншого на сало/тушковане м'ясо) і потім це їли півроку(не дуже корисно, але так виживали роками), сьогодні немає сенсу тримати 1-2 кабанчиків(корм дуже дорогий, свині теж хворіють), конкуренція на ринку , як для себе, то теж не варто, тому що чистити лайно що після 2х свиней що за 5-6 те саме. але одна людина не впорається за 6 свинями (тим більше, якщо стара 75+, або хвора) у нас поруч Овідіополь, там завжди був сільський ринок і продукти були "домашні, якісні і дешевші", останні 25 років цього вже немає, там залишився ринок-тільки продукти всі в магазинах(з Одеси перекуплені на оптовому ринку), а на ринку торгують китайським ширпотребом з 7го км (до 7км тільки 30км відстань) і там на ринку теж ніхто не купляє, бо їздять на 7км маршруткою. ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
Станом на лютого цього року рівень витрат сім'я з двома дітьми за рік виріс з 34 до 42 тис., тобто не повних 25%, тому я більше схильний довіряти цифрам andrijk777. При цьому припускаю, що в Харкові рівень інфляції може досить сильно відрізнятися від Львова внаслідок здорожчання логістики та бойових дій. ![]()
источник укрстат-повна маячня за 30 років, там така ж правда -як в рф при опитуванні про СВО або підтримку путіна ![]() Стосовно бойових дій.
Чув думку(ІМХО, є логіка), що найближчим часом хуйло проводити масштабну мобілізацію не ризикне через те, що йому необхідно гладенько намалювати 146% на весняних виборах. Відповідно в нас є вікно ще в півроку. Як на мене, це доволі непоганий шанси вийти якщо не на берез Азовського моря, то на дистанцію впевненої обстрілу логістики в Приазов'ї, що в свою чергу дає виоский шанс херсонського варіанту, рано чи пізно. ![]() Думаю для 99,9% статистики по Україні в інтернеті першоджерелом є Укрстат. Але маячня, так маячня, якийсь зміст сперечатись. Бабки з базару краще знають правду в цьому питанні ніж якийсь там Укрстат.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуНіяка це не повна маячня. Просто робота статистів із заданої вибірки витягнути потрібний результат. В їх звіті за 2022 рік сало +60% фрукти +74% яйця +76% ... в той же час борошно всього +7% От компонуючи їх в різних пропорціях і отримуємо потрібні +26% чи +34% аналогічно в кожній із категорій можна % рахувати туди-сюди. ![]() Чи ціни не вдарили вас сильно по обличчю?Та плять - ну реально, майже все ж здорожчало суттєво - хіба ні?
Як в тому анекдоті...- "Раніше я заходив в магазин і купував "ніхрена" за 500грн... а сьогодні купив теж саме "ніхрена", але вже витратив тисячу... ![]() ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуОсобливо якщо Будівельник може ці цифри провести від початку до кінця.. Отже Дано 2000 прихід - 600 на сімю = 1400 в місяць в розвиток бізнесу Дано 30 років =360 місяців * 1400 в місяць=504 000 доларів - власний капітал. Так можна кривлятись і розповідати про те що під час вкладень - капітал генерить якийсь дохід і це правда... От тільки дуже важко в 1990 році було знайти щось що генерувало 2000 в місяць... Тому правильна формула була наступна 1990 - ІКС доларів в місяць - 30% доларів живеш=70% доларів інвестуєш...і так до 2015 якраз і доходиш до 2000.... А до 2023 - доходиш до 10 млн грн... Інших варіантів немає ..крім вкрав/випив/в тюрьму
![]() Саме в цій фразі і заритий успіх популізму в нашій країні.... Чомусь чим примітивніший неадекват - тим сильніше він вірить у власні фантазії...при чому навіть фантазії не його - це зліпки які йому навязав зомбоящик. Давайте порівняєм Мене вже бачили Продіджі... - хай опише скільки заробляє матрос в рік і як працює(графік, кількість днів не дома і так далі) Може є якийсь дальнобійник, які також мають коло 100 000 грн в місяць - вони також приблизно 60-70% часу знаходяться в дорозі... Тому питання невже долярчики дійсно вірять що розумніші сотень тисяч Будівельників, Моряків чи Дальнобійників...які за тих самих 100 000 грн пашуть і нікому не виставляють претензій ПС А по ризику потрапити в аварію в дальнобійника чи моряка - шанси вищі ніж в писаря важкої артилерії...
|
|