|
|
![]() Re: Ринок ОВДПДонецк через Сенс (Дія) на ПУМБ и моно пришли сегодня в 00:04. ICU до сих пор нету.
![]() Re: Ринок ОВДПОлигации "Донецк": КІНТО + izi bank Деньги пока не приходили.
![]() Re: Ринок ОВДПИку я так понял решил вчера не заморачиваться.Сегодня начнет, не факт что всем выплатит.Хер я через них ещё что-то буду покупать."Дякую.Дуже дякую"(с).
З.ы.: почему-то всегда с недоверием относился к конторам у которых офис в бизнес центре Леонардо ). Логики в этом как бы нет, но почему-то все шаражкины конторы типа форекс трейд и т.п. гнездятся именно там.
![]() Re: Ринок ОВДПДзвонив на ГЛ, кажуть, що роблять все можливе, щоб гроші сьогодні були на рахунках, проте мають 3 роб. дні по регламенту. Ось не треба грубити, бо виникає питання хто меле дурні. Для себе роблю висновок, що краще купити в сенсі з меншою дохідністю на 0,01%, але своєчасним погашенням. І сенсівська єПідтримка більш доцільна у порівнянні з приватівською - легше далі з грошима розправлятись. ![]() Re: Ринок ОВДППотрібно торбити ізі, бо виплата Кінто відбулась вчора. Тут неодноразово писали, що тас криво зараховує гроші на свої єпідтримки ![]() Re: Ринок ОВДПа ну ка давайте імена ваших шаражкіних кантор і скільки років на ринку вони протримались? а тим часом пару слів за ICU --- Компанія за 10 років існування завоювала такі престижні нагороди. 1. Кращий інвестіціоннийбанкв Україні (2015-2018 рр.). 2. Краща аналітика з української боргового ринку (2010-2011, 2015-2017 рр.). 3. Кращий андеррайтер України (2011 р). 4. Найкраща компанія з управління активами в Україні (2012 р, 2016 г.). 5. Кращий sales на українському ринку облігацій (2012, 2013, 2015 років.). 6. Кращий фонд інструментів з фіксованою прибутковістю в Україні (2008-2011 рр., 2013-2015 рр.). 7. Кращий в світі фонд по прибутковості з початку діяльності (Total Return) в 2016 р 9. Друге місце в Україні в категорії «Sales на ринку облігацій» (2016-2017 рр.) 10. Другий в світі мультістратегіческій фонд по прибутковості (2012 р) 11. Друге місце в Україні по команді аналітиків (2011-2012 рр.) 12. Друге місце в Україні в категорії «Sales на ринку акцій» (2011-2012 рр.) 13. Друге місце в Україні в категорії «Аналітика по ринку облігацій» (2008, 2012 рр.). .... 101 ![]() ![]() Re: Ринок ОВДПФух, а то частина інвесторів ІКУ вже б дефолти об'явили, якби по регламенту 3 дні облігації виплачували ![]() ![]() Re: Ринок ОВДПЩе є питання: якщо купувати овдп через Дію у сенс - то коли вказуєш карту для виплати купонів - то там випадає список карток є-підтримки. А якщо в мене немає цієї є-підтримки, а є інша карта сенсу - то чи можна її вказати чи всеж треба є-підтримку відкривати?
|
|