Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Порекомендуйте встановщиків вікон в Києві. В кого залишились позитивні враження від заміни? Замовити можна багато де, але цікавить саме процес установки. Щоб акуратно демонтували, старі винесли, зробили відкоси, прибрали і все це без нервування в не за всі гроші світу.
У будь якому випадку порада. Бути присутнім і контролювати кожен крок.
Головні і типові факапи
Не вертикальність встановлення. Зазвичай майстри користуються 80 см рівнями. Це повна фігня. Контролювати вертикальність, особливо на великих вікнах або дверях, можливо лише відвісом. Особисто!
Не прибирання сміття в пройомі перед встановленням рами.
Не використання підставочного профілю при встановленні і погана ізоляція довкола.
Погана ізоляція підвіконника - під ним якщо можли краще покласти мінвату, а не бухати піну під всю площу.
Використання звичайної монтажної пінм замість піни з низьким коефіцієнтом розширення. Може видавити раму і підвіконник.
Замало точок кріплення рами до поверхонь. Там повинен бути крок, не памятаю точно який. Треба впевнетись, що його витримують.
Перед нанесенням піни поверхня повинна бути збризнута водою. Це часто ігнорується
Видалення захисної плівки з рам перед встановленням. Плівки бути не повинно! Потім видалити її буде неможливо
І щодо розміру рам: перевірте що наміряє майстер. Щілина між стіною та рамою повинна бути не більше 2-2.5 см!
Забув. Відкоси до встановлення вікон стосунку не мають. Це окрема проблема. Окремі майстри.
Пока он говорил я клацал калькулятор Грубо получилось 55 000 грн это работа плиточника без материалов. Думаю весь санузел под ключ (с бойлером, средней стиралкой, зеркалом, светильником дверью в ванну и ершиком для унитаза) обойдется заказчику от 7500 у.е. Такие сейчас цены.
Пока он говорил я клацал калькулятор Грубо получилось 55 000 грн это работа плиточника без материалов. Думаю весь санузел под ключ (с бойлером, средней стиралкой, зеркалом, светильником дверью в ванну и ершиком для унитаза) обойдется заказчику от 7500 у.е. Такие сейчас цены.
Я за такие бабки жлоб ремонт девушки сделал 4-ре года назад. Поавда все сам делал.
Я за такие бабки жлоб ремонт девушки сделал 4-ре года назад. Поавда все сам делал.
1. 4 года назад это цены в доковидном долларе 2. Сам это не инстаграмно 3. Жлоб ремонт это из всего немодного и уцененного?