budivelnik написав:Друге - скільки поранених всього
Небагато. Бо в основному - контужені. Вони не потребують негайної допомоги.
budivelnik написав:Третє - скільки поранених не встигли доправити для надання основної медичної допомоги
Їхати евакуювати краще на M103 або МТ-ЛБ. Після першого етапу можна везти чимось тіпа швидкої допомоги.
budivelnik написав:Так скільки авто додатково потрібно щоб врятувати ОДНОГО Солдата?
Додаткові авто по 1000 доларів потраплять лише к солдатам без прав, або любителям нетверезої їзди, як цивільним так і військовим. В військкоматі немає можливості перевірити всіх на схильність до алкоголю в непростих умовах. На цивілці - тим більше немає взводного, який може контролювати схильних до аватарства. Висновок простий. Авто по 1000 доларів потраплять до безвідповідальних осіб, особливо цивільним, які частіше всього без автоцивілки скоюватимуть дтп з травмуванням або смертельними наслідками.
1 Я не писав про 1000 доларів 2 Чомусь за авто в 2500 доларів були дуже вдячні, особливо просили звертати увагу на авто з зсувними дверима( а не розпашними) 3 Відповідальні особи з ЗСУ не ХОЧУТЬ офіційно приймати корч на баланс ( я їх розумію , сам знаю що таке потім списати) 4 Благодійні фонди не хочуть брати на себе розмитнене авто по нульовій ставці і передавати на фронт , бо війна закінчиться ...а відповідати перед митною службою треба буде, а те що авто - розхідний матеріал я надіюсь ви заперечувати не будете.
ПС Як думаєте 1 Скільки автомобілів втратили українці за час війни 2 Який відсоток українців ( з тих хто втратив) зможе купити авто вартістю від 15000доларів(напевно найдешевше в салоні) 3 Ви вважаєте що заради 13 млрд грн треба нагнути українців мотивуючи тим що є 500 депутатів/чиновників без розуму і пару тисяч при*** які спробують поїздити без прав і пяними? А навіщо у нас патрульна поліція на яку виділили в 2023 році 300 млрд грн( на МВС) І що тепер з мотивацією в Україні є 1% генетично схильних до алкоголізму - заборонити квас і кефір бо там є 1% етанолу?
Я приофігів скільки затягнули машин по нульовому миту, поки його не закрили влітку 2022 - в ЗСУ стільки явно не влізло б.
budivelnik написав:2 Чомусь за авто в 2500 доларів були дуже вдячні, особливо просили звертати увагу на авто з зсувними дверима( а не розпашними)
Всі розумні потреби навесні були 2023 було закрито.
budivelnik написав:3 Відповідальні особи з ЗСУ не ХОЧУТЬ офіційно приймати корч на баланс ( я їх розумію , сам знаю що таке потім списати)
У самого в підрозділі є такий пікапчик - на якому з півроку наче нормально поїздили. Потім виявилося, що там геть іржава рама, яка ще й місцями тріснула. ХЗ що з ним тепер робити. Куплявся явно не за 1000.
budivelnik написав:4 Благодійні фонди не хочуть брати на себе розмитнене авто по нульовій ставці і передавати на фронт , бо війна закінчиться ...а відповідати перед митною службою треба буде, а те що авто - розхідний матеріал я надіюсь ви заперечувати не будете.
Авто не є розхідним матеріалом. Хіба що ламається і ремонтувати треба частіше аніж від прильотів.
budivelnik написав:1 Скільки автомобілів втратили українці за час війни
Розбили в ДТП?
budivelnik написав:Який відсоток українців ( з тих хто втратив) зможе купити авто вартістю від 15000доларів(напевно найдешевше в салоні)
Військові можуть купити. IT-шники теж. Власники бізнесів, або кваліфіковані працівники ВПК або енергетики теж. Кваліфіковані лікарі - теж. Проблеми інших під час війни нікого не турбують.
budivelnik написав:3 Ви вважаєте що заради 13 млрд грн треба нагнути українців мотивуючи тим що є 500 депутатів/чиновників без розуму і пару тисяч при*** які спробують поїздити без прав і пяними?
budivelnik написав:Друге - скільки поранених всього
Небагато. Бо в основному - контужені. Вони не потребують негайної допомоги.
Вы вообще кто ? Точно военный ? Вы в курсе, что большинство предпочтут осколочные ранения, чем контузия, когда рана зажила, а башка неделями разрывается и координация движений нарушена. Машин много на фронте ? С ума сошли ?
Ти точно в ЗСУ ? Ти вважаєш що для того щоб заборонити 200 000 при*** користуватись авто - то найкращий спосіб це підняти ціну на 200 000 грн/авто для 20 млн нормальних? Ти випадково не прихильник гулагу? Рахувати вмієш? В Україні було 2 млн легкових авто +/- до війни Під час захоплення Чернігівської,Харківської,Херсонської частини Київської,Житомирської,Сумської, Миколаївської, Запоріжської областей ракетних ударів по всій Україні Як на мене було знищено більше 10% легкового автопарку... Завезли за рік - 200 000 безмитно...з яких 500 автомобілів реально люкс/віп...
То що виходить Треба дерти чуб 99% населення України бо є 1% при***? Так давай відразу все колючим дротом обнесемо , бо в Україні є 50 000 зеків в тюрмі... Чи може ознакою Демократії є не заборона для 99% щоб 1% не скористався Що ти особисто захищаєш? 99% вільних і незалежних Чи воюєш щоб педерацію по обмеженням догнати?
Кілька тисяч в ЗСУ було поки не побилися в аваріях або не пішли (в стані запою) в основному під час лікування в СЗЧ та 90%+ на гражданці. при*** на гражданці навіть 2000 доларів на авто не збере, бо проп'є/витратить на пиво/азартні ігри і т.п. Дати йому можливість купитиза 500 баксів авто - а потім місяць лікувати переломи за рахунок держави?
На жаль, достеменних даних за перший воєнний рік знайти не вдалося, але станом на 2021-й кількість автомобілів в Україні складала 10,2 млн. одиниць. З яких легкових 8,8 млн. Протягом 2022-го українські номери вперше отримали ще близько 0,5 млн машин всіх типів, тобто на сьогодні легкових авто в країні аж ніяк не менше 9 мільйонів. https://auto.24tv.ua/tag/vzhyvani_avto_tag130
Кілька тисяч в ЗСУ було поки не побилися в аваріях або не пішли (в стані запою) в основному під час лікування в СЗЧ та 90%+ на гражданці. при*** на гражданці навіть 2000 доларів на авто не збере, бо проп'є/витратить на пиво/азартні ігри і т.п. Дати йому можливість купитиза 500 баксів авто - а потім місяць лікувати переломи за рахунок держави?
Ви напевно голова товариства тверезості... Є ще вегани - ті забороняють всім мясо їсти...бо вони так вважають....
Так щоб Ви зрозуміли ЗСУ зараз захищає право на ДОЗВІЛ ЖИТИ ТАК ЯК ХОЧЕШ А не ОБОВЯЗОК ЖИТИ так як СКАЖУТЬ
Це хоч розумієте? І ВАШЕ ПРАВО закінчується там де починається МОЄ ПРАВО...
На жаль, достеменних даних за перший воєнний рік знайти не вдалося, але станом на 2021-й кількість автомобілів в Україні складала 10,2 млн. одиниць. З яких легкових 8,8 млн. Протягом 2022-го українські номери вперше отримали ще близько 0,5 млн машин всіх типів, тобто на сьогодні легкових авто в країні аж ніяк не менше 9 мільйонів. https://auto.24tv.ua/tag/vzhyvani_avto_tag130
Молодець Я написав - 2 млн авто і педерація знищила 10% = 200 000 авто Ти пишеш 9 млн авто...а завезли 200 000 авто 1 Відсоток сам знайдеш чи допомогти 2 Як думаєш , якщо окуповано 20% території то кількість знищених авто наближається до 1% -2%-5%-10% -20%...? Якщо навіть знищено москалями 2% то це 9 млн*2%=180 000 авто Ми легковики не виготовляєм Чи доцільно дозволити населенню а - компенсувати свої втрати б - допомогти ЗСУ
чи похерити а і б і МОЖЕ ЗАРОБИТИ додаткових 12 млрд в бюджет?
ПС Щоб легше думалось і більше цифр для аналізу було
За підсумками роботи у січні-вересні 2023 року платоспроможні українські банки отримали 109,9 млрд грн чистого прибутку, порівняно з 7,4 млрд грн за аналогічний період минулого року. Джерело:https://biz.censor.net/n3454106
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 07 лис, 2023 23:40, всього редагувалось 1 раз.
freeze написав:Вы вообще кто ? Точно военный ? Вы в курсе, что большинство предпочтут осколочные ранения, чем контузия, когда рана зажила, а башка неделями разрывается и координация движений нарушена.
статистика така, що контузій більше. І з цим нічого не поробиш. Люди дійсно мучаються. Але не вмирають і не втрачають кінцівки.
freeze написав:Машин много на фронте ? С ума сошли ?
Вистачає. Особливо як демаскуючий фактор. Тому найоптимальніше для біля нуля купляти за 1000 якісь Жигулі, ще за 1000 приводити їх до ладу і з цим можна трохи косити під місцевих по селах.