ЛАД написав:Тут часто некоторые надеются на смерть Путина. Проблема в том, что после него может прийти ещё худший лидер.
Може так, може ні. Після того, як путіна не стане, трон не буде наслідувати його син, а буде перерозподіл влади між кланами. І не факт, що кланам буде цікаво витрачати кошти на війну, а не тихенько звити собі кокон та продавати вуглеводороди в умовах санкцій та купувати вілли в іспаніях. Чи гадаєте вони дістануть з пильного чулану гіркіна і поставлять на броневик? Щоб що? В цілому, надія на смерть путіна, це дитяче бажання легкого рішення нашої проблеми.
Согласен. Я просто к тому, что смерть Путина, к сожалению, не обязательно означает конец войны. Возможны варианты как в лучшую, так и в худшую стороны.
Ukrainian написав: Невже в Україні за два роки повномасштабної війни так не змогли налагодити виробництво снарядів ?
На 2-3 тижні?
Поясни
Війна закінчиться через два-три тижні. Максимум - п'ять. Фєєріческиє успєхі в Криму. ВСУ воює проти дибілів. То скажіть, нашо своє виробництво, якщо залишилось трохи потерпіти на натовському, а там вже і перемога?
Досить багато українців все ще хочуть воювати, але воліють записуватися в ті підрозділи, які вони знають і яким довіряють, замість того, щоб ризикувати відправкою з центру комплектування просто на передову, пише Politico.
"Можливість вибору є базовим правом кожної людини - незалежно від війни або миру. А такі важливі рішення, як про мобілізацію, можливі лише в ситуації свободи вибору", – цитує видання Ольгу Бандрівську, керівницю департаменту Lobby X.
Чи не найбільше потенційних військових відлякує невідомість того, що чекає на них у разі мобілізації. Коли справа доходить до служби, більшість людей не хочуть грати в лотерею, а хочуть приймати власні рішення. І розуміння їхніх умінь, досвіду та сильних сторін допоможе Україні перемогти, вважає Бандрівська.
Міністр оборони Рустем Умєров уже затвердив таку схему добровільного призову до 2028 року.
У той час як уряд все ще працює над новою стратегією набору військовослужбовців, багато з найбільш боєздатних підрозділів країни вже активно набирають людей через звичайні вебсайти пошуку роботи, свої офіційні сайти чи HR-платформи, такі Lobby X. За словами її генерального директора Владислава Грезєва, Lobby X допомогла працевлаштуватися в армії понад 2 200 добровольцям.
prodigy написав:-а вот хто поза реальністю (нажаль)-це більше 70% нашого народу, тим кому 50+ важко вправити мізки (що жінкам що чоловікам однаково)-"скоріше вже кінець війни"
Я, после 2004 года , для себя принял решение. С 50+ не участвовать в выборах. Вообще ни каких. Я не желаю, что бы обо мне так думали. Пусть молодежь сама решает свою судьбу. Им тут жить, наверное...
ЛАД написав:.............. Согласен. Я просто к тому, что смерть Путина, к сожалению, не обязательно означает конец войны. Возможны варианты как в лучшую, так и в худшую стороны.
Наведіть приклад гіршого варінту, будь-ласка.
Я дал ссылку на статью. Худший вариант - радикалы типа Гиркина.
Простіше кажучи, Держстат повідомив, що доходи частини населення країни зросли завдяки горю та трагедіям мільйонів людей. І в основному, за рахунок грошей держави – зарплат військових та коштів місцевих бюджетів. Натомість – рекорд.
-- був проігнорований by pesikot... Ага...
Я його проігнорував, бо це маніпулятивне висловлення Але ти його повторив
Що каже - не треба ремонтувати авто ЗСУ, не треба кормити біженців, не треба всього цього робити
Це якась шариківщина - тупість та дурість
І тут виходить оте саме питання. А тобі що, особисто держава платить або це податки тих, хто працює ?
А ти, цим дописом, починаєшь розкол ... ось дивітся, вони працюють, вони на нас наживаються ... Та вони тобі, через податки, і платять оті самі гроші Вони за свої гроші відновлювали СТО, щоб потім там ремонтувати авто ЗСУ
А ти хочешь, щоб всього цього не було.
Востаннє редагувалось pesikot в П'ят 10 лис, 2023 18:43, всього редагувалось 1 раз.
Досить багато українців все ще хочуть воювати, але воліють записуватися в ті підрозділи, які вони знають і яким довіряють, замість того, щоб ризикувати відправкою з центру комплектування просто на передову, пише Politico. .................. У той час як уряд все ще працює над новою стратегією набору військовослужбовців, багато з найбільш боєздатних підрозділів країни вже активно набирають людей через звичайні вебсайти пошуку роботи, свої офіційні сайти чи HR-платформи, такі Lobby X. За словами її генерального директора Владислава Грезєва, Lobby X допомогла працевлаштуватися в армії понад 2 200 добровольцям. https://www.bbc.com/ukrainian/articles/c99e5k2vw92o
.........
Может, я не прав, но когда читаю предложения, чтобы части сами набирали людей, почему-то вспоминаю сцену вербовки из старого фильма "Фанфан-Тюльпан".