Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
rjkz написав: Немного вселяет надежду то, что государственная машина и общество хоть и очень медленно, но начинает на это реагировать. Пока недостаточно жестко. Увольнение нескольких руководителей вузов и санкции в отношении публичных людей, поддерживающих антисемитские настроения - хорошо, но мало.
Сейчас на Брайтон Бич будут демонстрации против геноцида жителей Белгорода.
Shaman написав:так я так й не зрозумів - ви маєте відношення до нерухомості чи не маєте? в одному абзаці кажете ні, в іншому так. за вашої типу іронією взагалі губиться зміст, ваші повідомлення зазвичай ні про що
й до освіти хоч маєте відношення - американської, чи теж брешуть й ви в цій темі ні бельмеса?
а на моє питання про наслідки розслідування загибелі людей в наслідок землетрусу ви так й не можете відповісти. дивно для людини, яка типу живе в країні, де ця тема має бути актуальною
Так приємно дізнатися, що в наш буремний час десь бродять такі світлі чисті наївні до безтями люди, які повністю не орієнтуються ні в просторі, ні в часі, ні в подіях, ні в економіці (гілку де ви простими словами розказуєте, як стати бідним, але хворим, і не бажати бути багатим, але здоровим, щось не часто відвідуєте). Пане Shaman! Мені дуже приємно, що ви високо оцінюєте моє хобі: нерухомість за кордоном. Колись збирав марки. Колись збирав пачки з цигарками (хоч не палив). Колись збирав книги (і зараз від мене праворуч шафа з книжками до стелі, навіть є рідкісна річ: «Українська енциклопедія в 12-ти томах»). В нерухомості я дійсно трохи розбираюся (правильніше сказати: маю «чуйку») і мені то цікаво: посилання на аналітичні матеріали - власні - я давав. На відміну від теоретиків, відірваних від життя, або мрійників - я практик справжній - «Українець поки не помацає, не повірить!» Тому інвестую сам, купую сам, мацаю сам, профіт отримую сам, висновки пишу сам, щедро ділюся з учасниками форуму сам тим, де можна отримати профіт. Дуже приємно, що ви опікуєтеся постраждалими від землетрусу в місцевості, яка віддалена від вас приблизно на 3000 км, і в якій в найближчі 3000 років ви не будете. Хтось би недосвідчений порадив опікуватися в цю жахливу ніч Харковом, але я розумію: Персія та Месопотамія вам рідніші.
так задайте питання. ви ж навіть питання сформувати про економіку не можете, все намагаєтесь мене тролити американським акціями. розібралися з рожевими папірцями? гадаю ваше майбутнє хобі
й як ви перекручуєте - я кажу треба постійно вчитися та якісно працювати, щоб отримувати гроші - ви кажете, що це шлях до бідності. а може для вас чесно заробляти гроші - це дійсно моветон. й треба лише мати чуйку, як зрубити бабла по-легкому
а на питання про наслідки розслідування все одно не відновили - просто майстер вивернутися. про це не пишуть там, звідки ви свою інфо берете?
й так розумію, американська освіта - це не ваш фах, якось про неї ви ані гу-гу
а Харковім я опікуюсь, але не з вами - ви лише можете злословити з-за кордону, на жаль
rjkz написав: Немного вселяет надежду то, что государственная машина и общество хоть и очень медленно, но начинает на это реагировать. Пока недостаточно жестко. Увольнение нескольких руководителей вузов и санкции в отношении публичных людей, поддерживающих антисемитские настроения - хорошо, но мало.
Це не жарт?
звісно жарт.
де ви бачили, щоб руські за щось виступали? це якщо хтось примусову колону сформує або ще за гроші.
Я не знаю, чи правда, але припускаю, що може бути: - по-перше, росіяни розповзалися по всьому світу неміряно; - по-друге, московська пропаганда працює так відмінно, що Гебельс просто дитина. В мережі виклали пранк, який влаштували наші - розмова з двома хлопцями, за походженням поляки (мама та батько - поляки), які мешкають в Вільнюсі (Литва). Здавалося б, що може краще: поляк, який мешкає у Вільнюсі. Але ті два поляка, мешкаючи у Вільнюсі, розказують російською, що вони постріляли б в першу чергу литовців, а в другу чергу - українців. Це просто і жах, і перемога московської пропаганди. На жаль. Поки ми хлопали вухами, вони @працювали@.
А что надо? Пару дней не смотрел новости, вернее урывками - про массированную ракетную атаку знаю. Ща полезу на Лигу. На Брайтоне вряд ли. Сейчас там в основном живут выходцы из Средней Азии, те русскоязычные что есть - в бОльшей части давно уехавшие евреи, их интересует больше Израиль (особенно если там есть родственники), касательно Украины и России обычно задается вопрос "У тебя там кто-то ОСТАЛСЯ?" Идейные проросийские руские есть, но они распорошены и занимаются русофильством втихаря ночью в темной ванной. В южной части Бруклина, в которую входит и Брайтон, сейчас такое огромное количество украинцев...что если тему "геноцида жителей Белгорода" как-то поднять, то ее сметет волной гнева. В моем доме висит украинский флаг, есть ватники, которым это не нравится. Но они свое недовольство молча проглатывают. Проглотят и "геноцид жителей Белгорода".
Сегодня вечером вернулся мужик, отец трех детей, все как положено. Хотел съездить на Новый год к родным, вез гостинцы и тепловизор. Говорит, уже подъезжал к границе Польши, когда узнал о "изменениях". Тут же развернул машину и вернулся обратно. Говорит, та ну его на...
Starikan написав:Нехай пан Назар займається своїми справами. Розберемося без нього.
А то можна теж знайти матеріали типу "man who allegedly stabbed two teenage girls at New York City’s Grand Central Terminal this Christmas while shouting, "I want all White people dead" was free despite concerns over his violent mental state, reports said."
Щодо ЛГБТ - цій темі присвячена ледве не кожна п'ята новина у MSN. Пора й пану Назару - успішному американцеві - цим цікавитись.
Дело в том, что Ваш оппонент очень много путешествует по миру. Это не плохо. Но турист никогда не пропитается тем соком, которым пропитывается резидент. Турист живет в режиме "посмотрите направо посмотрите налево". А когда ребенку того Назара начнут в школе с 5 лет объяснять то, что однополые отношения - это не только нормально, а очень даже здорово, то тогда Назар будет очень даже интересоваться в каком штате жить и в какую школу пойдет его ребенок. Когда Назар поселится в штате с частыми торнадо и/или ураганами и/или наводнениями, то его будет интересовать вопрос почему тут строят дома из овнаипалок вместо дома, который не унесет торнадо. Когда Назар придет в учреждение для оформления какого-нибудь документа и его промаринуют 2 часа в очереди, а потом при малейшей заминке ему проорут "Go away" и это сделает "загорелая" женщина, он сядет в кресло очереди и увидит как после него подходит афроамериканка с таким-же кейсом и та-же служащая сити с ней терпеливо и вежливо 40 минут будет перезаполнять ее бумаги, то у него возникнет вопрос "А чем Я хуже, почему меня просто послали?".
ключове - пан ПИШЕ, як він багато мандрує світом. не забувайте про це
й що з того, як будуть пояснювати про одностатеві стосунки. це на такому глибинному рівні обумовлюється, що ніяка агітація на це не вплине, як на мене. здається нікому в світі ще не вдалося перевиховати нетрадиційну орієнтацію, хоча спроб було багато. а от вчить, що просто не треба звертати на це увагу, таке існує.
ви напевне пропустили мій допис, що років 60 тому багато де афроамериканці сприймалися деякими людьми трохи вище тварини - й це викорінювалося таким ж методами - що це такі ж люди, як й інші. а навіть для вас ті персонажі, які фігурували у барі Голуба вустриця - якись не такі. вам теж є над чим попрацювати
Кстати, тут у меня в доме жила семья, их внучку когда-то отдали в мидл скул, которая далеко от нашего дома, но почему-то мы к ней относимся. В школе 2% белых. И девочка почувствовала расизм черных на себе. ЕЕ оттуда забрали через 2 месяца. Учителя, черные, тоже относились к ней как к человеку низщего сорта. В целом, в НЙ отличные паблик скулз, но не везде и надо тщательно выбирать. Вот у меня и проблема была - элементари скул выше всяких похвал, но у детей разница в пару лет. Старший уже закончил, а младший - нет. И район для жизни хороший, но проблема с мидл. Решением стала частная школа.
а оце проблема, з цим влада має боротися. й гадаю поборе.
але не у всіх емігрантів є можливість віддати дитину до приватної школі.
1. Вы должно быть не осознали - именно агитация, агрессивная, ЛГБТ детям с 5 лет. Я думаю, Витальен лучше объяснит. Если сформировавшемуся человеку будут говорить - "Как вы относитесь?", то он может сказать "Я не отношусь". 2. Насчет эмигрантов -я уже давал посыл, иммигранты зачастую более мотивированы и проходят фильтр самого факта эмиграграции, когда надо поднять свою пятую точку, выучить язык, что-то делать. Местные многие плывут по течению и плывут. Не напрягаясь. Не парясь дыркой на кредитке/кредитках, зная что может сегодня поработать, потом на полгода уволиться, потом найти другую работу. Иммигрант знает, что кроме самого себя ему не на кого расчитывать. Поэтому и результаты быстрее и выше. И образование детей заточено на то, чтобы дети были в состоянии поступить в вуз и желательно на востребованную специальность. Так что в частные школы и на тьюторинги чаще иммигранты отдают детей. И это финансово доступно. Другое ракурс - это приоритеты. Если нет приоритета на образование ребенка, то хоть миллионы человек может зарабатывать. Кстати, повторюсь, в НЙ очень неплохие паблик скулз. Только надо внимательно смотреть, чтобы не попалась плохая, такие тоже есть.
BIGor написав:Shaman, що Ви робите в темі "Еміграція, заробітчанство"? Ну крім постійного флуду і пересмикань?
якщо меншість таких, як я, не переможе більшість таких як ви - таки теж доведеться думати про еміграцію. а що робити
коли я кажу про зворотну сторону еміграції - це не флуд. люди мають розуміти, що якщо у них в Україні щось не виходить, це не значить, що автоматично вийде за кордоном, бо виникають додаткові труднощі. хоча загальні перспективи у деяких країнах - так, кращі
а пересмикування - це взагалі ваші вигадки
бо тема ЛГБТ наразі дійсно актуальна на Заході, а це не всім вихідцям з срср подобається. а якщо емігруєш, це доведеться прийняти.
у Польщі навпаки, скоро вже й аборти вільно не зробиш - що ви про це думаєте? й взагалі, давайте розкажіть нам - а як взаємовідносини з поляками. бо у нашій історії були різні періоди, гадаю є поляки, які до українців неприязно ставляться. ви з таким стикались, чи може чули про таке? чи дійсно нічого такого немає?
при кар'єрному зростанні у вас з поляком рівні шанси? чи є нюанси?
rjkz написав:1. Вы должно быть не осознали - именно агитация, агрессивная, ЛГБТ детям с 5 лет. Я думаю, Витальен лучше объяснит. Если сформировавшемуся человеку будут говорить - "Как вы относитесь?", то он может сказать "Я не отношусь". 2. Насчет эмигрантов -я уже давал посыл, иммигранты зачастую более мотивированы и проходят фильтр самого факта эмиграграции, когда надо поднять свою пятую точку, выучить язык, что-то делать. Местные многие плывут по течению и плывут. Не напрягаясь. Не парясь дыркой на кредитке/кредитках, зная что может сегодня поработать, потом на полгода уволиться, потом найти другую работу. Иммигрант знает, что кроме самого себя ему не на кого расчитывать. Поэтому и результаты быстрее и выше. И образование детей заточено на то, чтобы дети были в состоянии поступить в вуз и желательно на востребованную специальность. Так что в частные школы и на тьюторинги чаще иммигранты отдают детей. И это финансово доступно. Другое ракурс - это приоритеты. Если нет приоритета на образование ребенка, то хоть миллионы человек может зарабатывать. Кстати, повторюсь, в НЙ очень неплохие паблик скулз. Только надо внимательно смотреть, чтобы не попалась плохая, такие тоже есть.
агітація чи це ви так сприймаєте, а агітація йде про те, що це треба спокійно сприймати?
нічого Вітальян не пояснить. ніяка агітація не змусить хлопчика викинути журнал з голими дівчатами та піти на карнавал до наряджених дядьків - не моя думка, але слушна. а якщо його дійсно дівчата не цікавлять (а таке буває), то це почалося ще до агітації, й в цьому випадку для дитини це не буде трагедією.
тому rjkz, звикайте дядьки за ручки - це варіанти норми в США хоч в демократичному штаті, хоч в республіканському теперь этого недостаточно
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 31 гру, 2023 00:38, всього редагувалось 2 разів.