Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 17111712171317141715 ... 3437>
Сообщение Добавлено: Ср 03 янв, 2024 20:57

ЛАД писал(а):drevlyanin
в Бахмуті, я впевнений, залишалися ті, хто чекав рузькій мір.

В Харькове тоже остались только "ті, хто чекав рузькій мір"?
И в Херсоне тоже? И во многих других городках поменьше?

Тих, кому за 60 не рахуємо через відомі обставини виховання, хоча і в тій группі є чимало активних та незалежномислячих.

А не думаете, что те "кому за 60" могут сказать примерно так же о вашем поколении?

О войне мог бы Вам многое возразить, но не вижу смысла. Уже понял, что здесь приветствуются исключительно посты, в которых ругают власть.
Рассмотрение объективных причин не приветствуется и посты удаляются.

1)А Харків зруйнований дощенту, як Бахмут, і бої вже в місті тривають, а саме місто в напівоточенні? За таких обставин зможе хтось там залишитися, окрім захистників і "ждунів"? Ну може кілька людей дуже похилого віку, котрі вирішили, що краще вже померти тут а не десь в незнайомих місцях. Ви чудово розумієте, що саме такою і є обстановка в прифронтових містах донбасу але чомусь вперто хочеться посперечатися. За Солоніна образилися і у вас до нього якась особиста неприязнь?
2) Яке таке наше покоління? Мені самому 60 не за горами. :cry: Вчився в радянській школі та служив в радянській армії. Але при цьому молодь ні в чому не звинувачую, хоч в деяких моментах і не підтримую. Ми в одних умовах зростали, вони у інших.
3) А які об'єктивні причини робити погано своїй країні на всіх напрямках-воєнному, економічному та гуманітарному? Тотальна некомпетентність, хвороблива лайкозалежність та кругова порука? Про ще гіршу здогадку вже писав і не буду повторюватися. Є таке, але це ніфіга не "об'єктивні причини".
4) Критично ставитися до дурощів влади, як і окремих індивідумів, цілком нормальна позиція.
На вашу думку краще "понять і простіть"? При такій поведінці населення згодом стане як у КНДР чи СРСР за часів Джугашвілі.
drevlyanin

С нами с: 01.04.20
Благодарил (а): 514 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 03 янв, 2024 21:10

Gastarbaiter писал(а):
  Starikan писал(а):
Правда, согласно опросам, европейсы тоже собираются в случае чего куда-то бежать (до Ла-Манша, что ли?).

Подкинул в коментах под одним видео полякам тезис о том, что они точно так же будут толпами бежать от войны в случае чего. Пока что изображают из себя козаков, хорохорятся и лязгают саблей. "Да я присягу давал!", "Да мы за свою землю...!". Ну, поглядим.

Дай бог, чтобы глядеть не пришлось.
ЛАД
2

С нами с: 31.08.10
Благодарил (а): 5391 раз.

2
2
6
Сообщение Добавлено: Ср 03 янв, 2024 21:12

BIGor писал(а):
  rjkz писал(а):я не могу припомнить сейчас большой войны, которая закончилась поражением агрессора без предварительного вторжения вглубь территории.

Невже забули чим закінчилась друга світова війна?

Как раз именно этим. И взятием Берлина.
ЛАД
2

С нами с: 31.08.10
Благодарил (а): 5391 раз.

2
2
6
Сообщение Добавлено: Ср 03 янв, 2024 21:15

BeneFuckTor писал(а):
  Starikan писал(а):панель задач висит справа.

Можна так змінити однією галкою в налаштуваннях, все інше як аутлук можна вимкнути або нечіпати. А так пошук працює краще, плавність вінди, провідник краще, налаштування зрозуміліші. А більше там змін і немає)

ПС: а робота з моніторами просто божественна, як все запам'ятовується при підключенні/від'єднанні.

Нема такого в налаштуваннях. Є тільки переключення положення іконок відносно панелі завдань. Мені треба перенести усю панель на правий вертикальний край екрану.
"Робота з моніторами" цікавить 1% користувачів. Що таке "плавність" - ніколи не розумів, хоча сів за клаву IBM PC ще у 1987 році.
Starikan
2

С нами с: 12.10.11
Благодарил (а): 2618 раз.

1
Сообщение Добавлено: Ср 03 янв, 2024 21:23

ЛАД писал(а):
  BIGor писал(а):
  rjkz писал(а):я не могу припомнить сейчас большой войны, которая закончилась поражением агрессора без предварительного вторжения вглубь территории.

Невже забули чим закінчилась друга світова війна?

Как раз именно этим. И взятием Берлина.

Напевно ще по радянським книгам вчився? Друга світова війна це не "Вьєлікая Отьєчествьєнная".
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

3
2
Сообщение Добавлено: Ср 03 янв, 2024 21:29

Gastarbaiter писал(а):
  Starikan писал(а):
Правда, согласно опросам, европейсы тоже собираются в случае чего куда-то бежать (до Ла-Манша, что ли?).

Подкинул в коментах под одним видео полякам тезис о том, что они точно так же будут толпами бежать от войны в случае чего. Пока что изображают из себя козаков, хорохорятся и лязгают саблей. "Да я присягу давал!", "Да мы за свою землю...!". Ну, поглядим.

За соцопитуванням, кожен третій поляк готовий втекти із країни у разі нападу РФ.
Лише 15% поляків добровільно готові вступити до війська у разі нападу Росії на їхню країну.
Таким є результат дослідження IBRiS на замовлення Rzeczpospolita. https://tsn.ua/svit/yakbi-rf-napala-na- ... 76447.html

На такий заміс як у нас навряд чи серед європейців є багато готових.
Ой+

С нами с: 19.04.12
Благодарил (а): 113 раз.

2
6
Сообщение Добавлено: Ср 03 янв, 2024 21:55

akurt ,
але ця новина, коли під час війни 20-ти річні красені граються у сходження на вершину Арарат…

В супермаркетах Варшави та сама картина : сімʼї ходять по магазинах , спілкуються патріотичною. Хтось шукає червоні цінники, хтось Джека в коробці зі стаканами без акції по кіннячій ціні в Carefour (чи як він там вірно зветься). Багато наших. З мужиками включно.

Spring писал(а):Hotab
Lidl показує від Вас 18 хвили пішки на Wołoska 16, 02-583 Warszawa, Польша. Краще він на мій погляд ніж Бедронка

Пробіг і в бедронку, і в ТРЦ з carrefour по дорозі Лідла.
Бедронка і Лідо плюс мінус одні ціни. По асортименту може бедронка ширше. Керефор найбільший вибір і найдорожчий.
Сухі мʼясопродукти, горіхи, і тп (що тримає жару і має малу вагу) купив у Лідлі.
Hotab
Форумчанин року

С нами с: 15.02.09
Благодарил (а): 396 раз.

7
8
6
Сообщение Добавлено: Ср 03 янв, 2024 22:21

rjkz писал(а):
Смотрите, я не живу в Вашем информпространстве, поэтому могу многого не знать, но:
1. Еще ДО вторжения по телеку только и были сюжеты о подготовках всех и вся в ТО. Это еще до марафона, по разным каналам. Кто хотел - шел.
2. Вы приводите пример людей, которым есть что терять. Кто вложил в свой бизнес годы и средства. Это не более 10%. Мой подчиненный (35 лет, здоровый, физически развитый) выехал во время войны, оставив жену с ребенком в Украине. Работал наемным работником, делал то, что мог делать почти кто угодно, с таким-же успехом мог делать что угодно другое в любом месте. И таких - очень много.
Я могу сравнить сколько видел молодых украинцев вокруг себя до войны и сейчас.
В вагоне метро едещь - одни украинские стройбригады. Очень много. На кассах магазинов не только девушки-украинки, но и молодые люди. Когда на бейдже кассира читаешь, к примеру "Ihor", "Oleh" и тд, то есть, украинскую транслитерацию, то понимаешь что они приехали по Ю4Ю. Они сменили "Azumbek", "Murat" и тд. Кто-то выезжал до начала войны, уж очень явно она была видна, кто-то в первое время, пока это было несложно. Потом все сложнее. Сейчас, я так понимаю, совсем непросто.
3. Отправить семью можно было как до начала войны, так и в начале и сейчас.
Выезд женщин и детей, я так понимаю, не ограничен.
4. Наверняка есть, но я не могу припомнить сейчас большой войны, которая закончилась поражением агрессора без предварительного вторжения вглубь территории.
5. Противник ввел столько, сколько считал более чем достаточным. Когда их не стало, начал мобилизировать остальных и перекидывать оставшиеся части. Не так-ли?
6. Колонна втянулась в Украину, остановилась в Ирпене, по пути следования уничтожались службы обеспечения, отрезались тылы. Что не так? Это маневренная война, она была для Украины более выгодна с военной точки зрения нежели нынешняя позиционная.
7. Да, все 30 лет государство противопоставляло себя гражданам и наоборот.
Играли в игру "ктокогоперенаипет". Олигархат всех перенаипал, а теперь для многих выглядит так, что надо идти отдавать свою жизнь за тех, кто в свое время раздерибанил украинскую экономику. Это очень непросто вот так "понять и простить". 30 лет принимались законы под ахметовых-коломойских-бахматюков-фирташей-порошенок, чтобы они могли построить себе теплицы и получить возврата 200% из Бюджета от их стоимости. Это они получали рефинанс и выводили его в бакс, обрушивая курс гривны, это они имели карманных голов нацбанка, судей, депутатов, прокуроров. Вы все сами знаете и помните.

1) Який сенс йти до ТО, коли влада "на голубом глазу" запевняє, що війни не буде, це ІПСО? Підтримка Зеленського в той період була ще досить велика і пересічні вірили. Я й сам аж до 24.02 сподівався на запобіжники у головах.
До того ж, те що показують по ТВ і те що робиться в конкретному регіоні, то дві великі різниці.
2) От бачите, я про що й кажу-виїхали й так майже всі хто хотів, і це за умови вже триваючої війни. Чому б мало виїхати більше, поки вона ще не почалася?
3) Мова в дискусії йшла про інформування перед війною! Куди ви відправите сім'ю, якщо танки та піхота москалів стоять на вашій вулиці і стріляють у все підозріле на їх думку? При чому, у окупантів були списки всіх, хто до війни активно обстоював проукраїнські погляди, активістів майдану, АТОшників. Як думаєте, звідки в окупантів така інформація? Тих людей або забирали "на підвал" або при відсутності спалювали будинки.
4)Великобританія та Франція у першу Світову "заманювали" агресора вглиб своєї территорії? А Британія в ДС? Японці десь розвернулися в США? Араби в числених війнах з Ізраїлем?
5) А чому він вважав, що тієї кількості достатньо на таку велику країну, може була якась закулісна домовленість?
6) Колонна зайшла майже без спротиву аж попід Київ і вийшла практично без переслідування. Якби в останній момент не підірвали мости через річку Ірпінь, були б 25.02.22 на околицях Києва. Серйозні бої йшли у передмісті- Гостомель, Мошун, Ірпінь, Буча. Про "отрезалісь тили" зможете розпитати у місцевих після війни.
7) Навіть попри все, озвучене вами, на початку війни ненависть до окупантів перевішувала те, і пересічні сподівалия, що тепер все докорінно зміниться, тому і в воєнкомати були черги. Нажаль влада за 20 місяців доклала чимало зусиль для демонстрації "хто в домі хазяїн", тому запал вже не той. ІМХО ситуацію ще можна покращити, але вже не з цим президентом, урядом і ВР.
drevlyanin

С нами с: 01.04.20
Благодарил (а): 514 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 03 янв, 2024 22:27

Hotab писал(а):В супермаркетах Варшави та сама картина : сімʼї ходять по магазинах , спілкуються патріотичною. Хтось шукає червоні цінники, хтось Джека в коробці зі стаканами без акції по кіннячій ціні в Carefour (чи як він там вірно зветься). Багато наших. З мужиками включно.

Врахували, скільки десятків/сотен тисяч "мужиків" вже було в Польщі на 24.02.2022?
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 03 янв, 2024 22:30

Ще до війни лям наших в Польші сидів.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
  #<1 ... 17111712171317141715 ... 3437>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама