|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 05 січ, 2024 23:01
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 січ, 2024 23:02
Успіх щось я не вірю в ці перемовини, що вони взагалі потрібні комусь.
А те, що в країні немає далекого планування - це точно. Шкода, що тільки нами доводиться закривати дірки. «500к на 2024 рік, поки допомога з заходу йде, а потім щось придумаємо»
flyman щось мені здається, що вже в нікого в країні спокою не буде, на жаль…
-
Andrey2512
-
-
- Подякував: 79 раз.
- Подякували: 85 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 січ, 2024 23:04
Andrey2512 написав:Успіх щось я не вірю в ці перемовини, що вони взагалі потрібні комусь. А те, що в країні немає далекого планування - це точно. Шкода, що тільки нами доводиться закривати дірки. «500к на 2024 рік, поки допомога з заходу йде, а потім щось придумаємо» flyman щось мені здається, що вже в нікого в країні спокою не буде, на жаль…
Так як не змогли зібрати 500К ухилянтів, то ми змушені (поганий народ дістався, а в нас було ще багато креативних ідей) йти на перемовини із великою неохотою та докорами.
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 05 січ, 2024 23:05, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 05 січ, 2024 23:05
vitaliiangel написав: Успіх написав:Бо цього разу більш масштабнішу мобілізацію хочуть провести... - а роздули.... бо люблять роздувати, як про контрнаступ(щоб ворог боявся/щоб не думав, що ми здаємось)
писдёшь . подумай сам масштабную мобилизацию проводят ТИХО. 1. шоб ухылянт в нору не закопался 2. шоб враг не начал делать тоже самое симметрично. А когда кричат как про Крым это означает... кое что другое.
А що насправді відбувається, це дійсно питання. Бо Муженко казав про необхідність нових бригад, корпусів... А Залужний про фронтове стажування бійців (тобто про доукомплектування тих, що є). З іншого боку щось не так чути, як греміло по усіх смі раніше, про формування і тренування частин за кордоном. І спробуй зрозумій, чи таємницю розводять, чи справді зменшилась така підготовка. Заплутують))) Ну і якось сумніви беруть про нові бригади з ... немотивованих.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 05 січ, 2024 23:06, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 січ, 2024 23:11
beee написав:Чоловіка з Дніпра який їхав з маленькою дитиною серед ночі на трасі на закарпатському блокпосту витягали з машини в Бус і викрали. Не дали віддати ні гроші ні документи. Дружина з дитиною на трасі залишись самі
Вообще не понимаю как в головах политической верхушки уживаются их слова с их же делами. Методы совка, мы катится в какую то махровую диктатуру. По факту в новостях рф показывает видео с нашими закрытыми границами и пакованием людей в бус, с намёками "посмотрите как выглядит железный занавес и диктатура" (Опережая вопрос, нет я не смотрю их новости, мне рассказала знакомая из Сум, по каким-то причинам они их мониторят) В тылу творится дичайший бардак. Сегодня у того же Лачена читал про какие то невероятные хищения на подрядах одной семьи для ЗСУ. За два года приобретены люксовые авто, дома, земли в Кончазаспе. ДБР заведены дела, но контракты продолжают и дальше подписываться. При этом контракты на совершенно разные вещи: еда, одежда, др. Какой-то депутат из Ровно пакует миллионы в пакеты АТБ, дома оружие, золото, монеты, покупает отели. И в то же время защитники Мариуполя не могут получить убд из-за какой-то грёбаной советской системы с какими-то бумажками, которые естественно остались в Марике. У некоего Руслан-Давид читал, что некоторые из полетевших в Марик не удостоились ниякими відзнаками. Короче, я подозреваю, что "тому що не втік" в ухо кто-то сладко рассказывает сказки венского леса. "Таков путь"(с) Мандалорец
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 05 січ, 2024 23:15
Успіх написав:А може, щоб ухилян мав час підготовитись/завершити всі свої справи... ))
да конешно. Встречу военкома скажу у меня срочные дела на ближ. 10 лет. Как порешаю - зайду. hume написав:В тылу творится дичайший бардак
власти надо определяться воровать или воевать. Я думаю это будет главный аргумент, когда нам начнут отказывать в помощи.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 05 січ, 2024 23:18, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 05 січ, 2024 23:17
hume
Или он действительно оторванный от реальности или что-то еще. То про контрнаступ кричали громче всех, теперь 500к собирают на весь мир.
И это на 3-ий год войны. Когда сбежали за хабар все, кто при бабках и кому было не лень.
-
Andrey2512
-
-
- Подякував: 79 раз.
- Подякували: 85 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 січ, 2024 23:19
prodigy написав:"Є цікава пропозиція для нашого гостя. У нас є полонені, яких ми забрали в Донецьку, Луганську. ... Якщо вони знімуть санкції з моєї мами, з дочок і в ні в чому не винних людей, коней. ... Крім мене. Ще додадуть трохи санкції проти мене, то ми цих людей віддамо", - сказав Кадиров.
Зазначається, що свою пропозицію глава Чечні озвучив у ході шикування силових підрозділів республіки у Грозному. Там же показали відеозвернення полонених, які просять зняти "абсурдні санкції, які ні на що не впливають" проти родичів Кадирова, його коней та літака.
"Якщо ви виконаєте ці умови, то 20 українських солдатів повернуться у свої рідні будинки", - каже один із наших військових.
Так же смотрел его видео, где он обращаясь на своём языке говорит, что нужно убивать семьи неугодных, если этих неугодных не могут по каким-то причинам найти. То есть фактически узаконивает кровную месть. Это нужно знать, чтоб понимать с кем мы имеем дело и по какой причине закончилась война в Чечне. И почему им до сих пор платят дань. Жестокость это единственный метод, который понимают животные (русские)
-
hume
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 05 січ, 2024 23:23
Andrey2512 написав:И это на 3-ий год войны. Когда сбежали за хабар все, кто при бабках и кому было не лень
Та отож! А почали б 15-18міс тому мобілізувати більшими групами і по трохи замінювати нас, то вже б зараз "взад" би могли по-трошки забирати нас(старих обстріляних профі) з дому на фронт!
-
Успіх
-
-
- Подякував: 280 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: П'ят 05 січ, 2024 23:34
Andrey2512 написав: unicdima написав:З Росією поляки успішно торгують і плювати їм на війну.
а Угорщина?)) І в ЄС, і отримує кеш з РФ) Як тобі такий формат?
Это политика в интересах государства. Когда ты думаешь. Сейчас неважно ситуаивнг или стратегически. Все с нашей ситуации выжимают максимум, независимо от названииэя их страны.
-
hume
-
-
-
-
Профіль
-
-
1