Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 62056206620762086209 ... 14736>
Повідомлення Додано: Суб 06 січ, 2024 09:51

flyman написав:+100500

Активісти і обивателі. Пацани і чушпани.
Закони і по понятіям.
Баланс. Від держави - де все повинно по закону, і до зони - де все по понятіям.

Коли по законам активісти не можуть, то баланс зміщується до понятій...
Хоча можна і понятія узаконити))

Але. Ілюзія, коли чушпани відчули себе пацанами... Трошки тимчасово приподнялися)); бо умови склалися; або ризикнули спробувати.
Як в класика - "тварь я дрожащая или право имею".
Бо справжні пацани (з пересічних) - це пацани і перед пацанами...
Це дійсно круті хлопці; крутіші пацанів від природи. Бо б'ються з цими природними мачо, не маючи за плечима нічого, окрім отого пацанячого духу.
Таких я за все життя зустрічав менше, ніж пальців на руці.

Все відносно в цьому житті.
Але єдиний критерій, який вказує на реальний пацан чи ні, це --- постійна його боротьба з такими ж крутими пацанами. А не з чушпанами)))))
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 січ, 2024 10:12

detroytred вы ещё и философ.
военный философ это как шампунь и майонез, в одном флаконе.
Hotab видел такой вертолётик ?
https://www.youtube.com/shorts/3slH48V6OsE
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 06 січ, 2024 10:30

freeze написав:
vitaliiangel написав:
  flyman написав:Успіх мультимільонер вернеться на Шувар, продавати трусєля і носки за плсюс мінус 11К грн чистого доходу в місяц
успих купит шувар вместе с товаром и продавцами.

Выражаясь терминологией модного там сериала Слово пацана.Кровь на асфальте. Долчярчик это пацан, пусть и нудный, а уклонисты, которые ему предъявы кидают это чушпаны. Шутка. Лежу на полу, дай думаю качну пару серий для общего понимания, такой себе Крестный отец в совковой обработке и качественном исполнении.

Я за новогодним столом услышал слово "чушпаны". Оказалось из новомодного сериала. Посмотрел одну серию. Крестный отец это как то с большим авансом, вообще с очень большим. Решил остановиться пока кровь не пошла.
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 06 січ, 2024 10:35

Andrey2512 написав:flyman вспомнилась новость от 15.02.2022:

Арахамия считает, что волна истерики из-за угрозы предполагаемого вторжения России исчезнет через две-три недели.

"Я думаю, когда через две-три недели фаза (паники — Ред.) исчезнет, мы должны сделать ретроспективный анализ, каким образом большие очень известные СМИ начали распространять информацию хуже, чем Скабеева с Соловьевым. Откровенные фейки в CNN, Bloomberg, WSJ... Это мы должны изучить, потому что это элементы гибридной войны", — сказал нардеп.

https://tsn.ua/ru/amp/exclusive/huzhe-chem-skabeeva-arahamiya-obvinil-mirovye-smi-v-rasprostranenii-otkrovennyh-feykov-1977307.html

Когда политики несут откровенную чушь/лошь и не отвечают за свои слова это очень тревожный звоночек. Уровень Африка, латинская Америка, ближний восток.
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 06 січ, 2024 10:37

Andrey2512 написав:flyman вспомнилась новость от 15.02.2022:

Арахамия считает, что волна истерики из-за угрозы предполагаемого вторжения России исчезнет через две-три недели.

"Я думаю, когда через две-три недели фаза (паники — Ред.) исчезнет, мы должны сделать ретроспективный анализ, каким образом большие очень известные СМИ начали распространять информацию хуже, чем Скабеева с Соловьевым. Откровенные фейки в CNN, Bloomberg, WSJ... Это мы должны изучить, потому что это элементы гибридной войны", — сказал нардеп.

https://tsn.ua/ru/amp/exclusive/huzhe-chem-skabeeva-arahamiya-obvinil-mirovye-smi-v-rasprostranenii-otkrovennyh-feykov-1977307.html

так от хто істинний автор мема про 2-3 тижня, а не Люся
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 06 січ, 2024 10:41

чушпан, тушкан, барс

Успіх написав:
  freeze написав:Кровь на асфальте. Долчярчик это пацан, пусть и нудный, а уклонисты, которые ему предъявы кидают это чушпаны. Шутка.
Та яка це "шутка"?
ЧушпанИ вони! ЧушпанИ!!!
Зображення

тушкан
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 06 січ, 2024 11:04

hume написав:
  freeze написав:
  flyman написав:Успіх мультимільонер вернеться на Шувар, продавати трусєля і носки за плсюс мінус 11К грн чистого доходу в місяц
успих купит шувар вместе с товаром и продавцами.

Выражаясь терминологией модного там сериала Слово пацана.Кровь на асфальте. Долчярчик это пацан, пусть и нудный, а уклонисты, которые ему предъявы кидают это чушпаны. Шутка. Лежу на полу, дай думаю качну пару серий для общего понимания, такой себе Крестный отец в совковой обработке и качественном исполнении.
Я за новогодним столом услышал слово "чушпаны". Оказалось из новомодного сериала. Посмотрел одну серию. Крестный отец это как то с большим авансом, вообще с очень большим. Решил остановиться пока кровь не пошла.

сериал называется не так, а: "Слово пацана, черкаш на асфальте**"

**
значение (**): это когда пацан сходил по большому в туалет и у пацана осталась на унитазе полоска от rоBна
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 06 січ, 2024 11:12

Успіх написав:
  freeze написав:Кровь на асфальте. Долчярчик это пацан, пусть и нудный, а уклонисты, которые ему предъявы кидают это чушпаны. Шутка.
Та яка це "шутка"?
ЧушпанИ вони! ЧушпанИ!!!
Зображення

Ти коло кожної каки таке пишеш?)
Шото агітація в нас виходить не впєчатляюща, ніхто не согласився.
надо фотку з горами бабок. Або з злачних мєст з шампанським шпіртом і сіськами. :lol:
Кіно мені якось не йде, не вистачає нервів. Літом викрав в одній хаті пригоди швейка Гашека. Нічо така книжка, підходяща. Якшо шо я її потім в школі лишив мож ще комусь пригодиться :lol:
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 06 січ, 2024 11:33

холява написав:Успіх

ПЛЯЯЯЯЯЯ .......

На утро Водохреща .
Вітаю Усіх !
Може про Іордан побалакаем ?

Це якого Патріархату Водохреща сьогодні?))) Церква 95 кварталу?) От тіки не надо говорити що Українського) https://radiotrek.rv.ua/news/rizdvo-ie- ... 19433.html
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 06 січ, 2024 11:37

hume написав:
  Успіх написав:Ну давай ще раз:
1. Будуть мобілізувати(і таки зроблять це) найближчі місяці пів ляма ухилянтів!
2. На фронті десь +/-200к, ну нехай 300к
(це і штурмовики, і піхота, і арта...)

Що не так?

Ну і найголовніше - як ти вважаєш, ухилянти і далі мають ухилятися і на форумі дулі крутити фронтовикам вже 22міс?

Нужно знать общее количество. И, я думаю, что мы очень удивимся если узнаем общее количество.

Есть люди в военной форме сидящие 22 месяца глубоко в тылу. Большинство из них с военной подготовкой. Но на полигон едет учиться знакомый Bee прямиком из своего авто следовавшего по пути из Днепра. Так нельзя делать, нужно вводить человека в реалии армии постепенно, например после полигона поменять мобилизованых местами с белорусским фронтом. Соотв белорусский и львовский фронт перекинуть ближе к линии бд

Гагагагагага...

Оце було влітку (і до того ще десь рік тому):

Bobua написав:
  Zebra написав:
  detroytred написав:
[quote="5594548:Bobua"

Тому й пишу, що оптимально було би 1міс тренувань в тилах, 1міс на тихому кордоні (північ) -- теж можна вважати тренуванням, і 1міс на гарячих лініях розмежування. Раз на 12 років -- де тут є хоч якась проблема?
[/quote

Тоді все рівно виникнуть претензії: чому я місяць під "Бахмутом", а хтось місяць на спокійній ділянці.

Знайти справедливість важко. А під час війни й подавно.
До того ж бажано б почути погляд на це тих, хто приймає рішення, воєначальників (вони ж академії закінчували) і влади (бо політики керують).

І тоді всі оці вектори намагатися привести до конценцусу.

Що скажуть командири середньої ланки, можна спрогнозувати, наприклад, по словам командира в Парасюка. Він сказав підлеглим: раз вже попали сюди, то ніхто за вас це робити не буде, уперед...

Ця ж ланка (командирів середнього рівня) не буде по схемі раз на 12 років?

Жереб. Мобілізаційний жереб за ІПН.
Ніякі броні, ніякі посади. Потрапив під жереб - пакуєш рюкзак.

Чому ж одразу претензії.

Якщо міс.вчились і. міс. вже десь стояли -- то хіба розумне керівництво не здатне зрозуміти кого й куди варто далі везти?
Ба більше -- командири мали би заходити в гості, проводити співбесіди, оцінювати кваліфікацію, оголошувати умови. І зарплати різні робити...

Про Бахмут вже пишуть -- що їм вся увага волонтерів, бо там медійність найвища.

А от у нас була могильна тиша, коли комбат зібрав в акт.зал і почав розказувати, що їдем в зону бой.дій.
Людям -- майже без досвіду. І навіть поодинокі атошники казали потім: “та ми просто рік сиділи в бліндажі”...

Чому не міг сказати, хоча би, що там нема акт.бойових дій?
Чому нижче керівництво потім метушилось посеред ночі, шукало охочих їхати на чергування, в майже не окопану лісосмугу, але навіть не сказало взяти спальники і води не дало...
То ще пощастило, що попередники підвезли і затримались на день.
Страшно уявити, якби хтось здав москалям інфо про перезмінку, і якби вони мали чим навалитись...

То хіба ж не краще було би заїздити маленькою групою (~10 осіб діючий бат ≈ 300осіб). Де все вже налагоджене, все розкажуть і покажуть...

.......

Але треба був новий закон про мобілізацію аби про це почали думати ідейні тиловики...
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 62056206620762086209 ... 14736>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему