Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 17541755175617571758 ... 3438>
Сообщение Добавлено: Ср 17 янв, 2024 21:18

rjkz - я Вам говорил, а Вы не верили…
Скоро будете жалеть, что Вы не угандиец и не курите бамбук.
Последний раз редактировалось akurt Ср 17 янв, 2024 21:30, всего редактировалось 1 раз.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4458 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Ср 17 янв, 2024 21:30

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt писал(а):Чим ближче дата 31.03.2024 - останній день, коли українці, які прибудуть в Канаду за програмою CUAET можуть отримати практично неможливе аналогічне в США (дозвіл на роботу або навчання), тим збільшується напруження в верствах наших українців

да многие получили такой шанс, который другим не выпадет за всю жизнь :) :lol:
nekefer

С нами с: 24.10.14
Благодарил (а): 65 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 17 янв, 2024 21:36

Это не простой шанс в жизни. Он трудный.
Я знаю своих родственников и знакомых, которые по 2 раза подавали в мирное время заявки на открытие визы в Канаду и оба раза получали отказ с формулировкой: "Мы подозреваем, что вы хотите у нас остаться". При этом реально НЕ было такой цели: была цель просто пощупать руками водопады и горы.
Сейчас на старте стоит семья племянницы. Будет интересный эксперимент. В семье двое мальчишек, учатся неплохо школе. Муж занимает хорошую позицию на работе.
И вот хотят резко поменять жизнь - мне будет интересно посмотреть что будет.
Если объективно: язык почти НЕ знают, у племянницы никого образования нет (кроме успешной школы воспитания двух парней). Муж занимает очень высокую должность - многим и не снится - но она как бы случайная: хороший практический опыт в той области, которая не имеет никакого значения в Канаде, не подкрепленный никакими дипломами.
Чистый эксперимент! Будем посмотреть.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Ср 17 янв, 2024 21:51

akurt писал(а):Еміграція, заробітчанство

Вище пан andrijk77 геніально просто і геніально правдиво виклав схему на прикладі «Уганда - США».
Так все і є. Я ще додам: зустрічав дослідження/статистику того, що майже 100% Нобелевських лауреатів отримують персональне запрошення працювати в університетах США.
І приймають. І працюють.
А хіба повинно бути якось інакше?
Приклад у всіх майже перед очима: Перший секретар ЦК КПРС в середині ХХ сторіччя призначив одного дядька керувати науками в Україні.
Призначив - а потім Хрущова відправили на пенсію і всі забули про того науковця, який керував - хі-хі - науками майже 100 років. За той час знищили всі науки, а НДІ та їх майно розікрали/розтринькали, розказуючи, як вправно керує науками 102-х річний дідусь.
Гадаю, М.С. Хрущов сильно та довго сміявся, дивлячись з неба на ту Академію нАукАв.
Найбільшу в світі кількість докторів педагогічних нАуКав підготували. А вже докторів економічних нАукАв - то й порахувати не можуть. І всі як один відкрили новий невиданий небачений недосліджений новий напрямок в економіці та у фінансах…

бачите, як пан Akurt, полюбляє українську науку :D дивно, що вам наші науковці не відповіли.

не вистачило грошей свого часу на захист кандидатської, дитяча травма? :lol:

досягнення за часів Патона теж були чималі. й постать все одно легендарна - треба ж бездарям піаритись, накидуючи на великих.

те, що ви вважаєте економікою - це не економіка у будь-якій країні світу ;) це ми вже вияснили, але бажання розібратися у вас так й немає. що й не дивно - ті, хто хочуть насправді розібратися, такі дурниці не пишуть :D
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Ср 17 янв, 2024 22:56

Shaman писал(а):бачите, як пан Akurt, полюбляє українську науку :D дивно, що вам наші науковці не відповіли.

не вистачило грошей свого часу на захист кандидатської, дитяча травма? :lol:
досягнення за часів Патона теж були чималі. й постать все одно легендарна - треба ж бездарям піаритись, накидуючи на великих.
те, що ви вважаєте економікою - це не економіка у будь-якій країні світу ;) це ми вже вияснили, але бажання розібратися у вас так й немає. що й не дивно - ті, хто хочуть насправді розібратися, такі дурниці не пишуть :D

Українську науку полюбляю. Тому і говорю, що якщо ви вважаєте, що 102 річний дідусь міг керувати науками - безперервно з часів проєктування хрущовок - з 1962 року- і до часів побудови десяти заводів паном Маском, або розробки панами Стівом Джоббсом та паном Возняком того, чим користується майже весь світ, які НЕ були академіками - то ми всі бачимо результат: повна відсутність науки. Ай, і досягнення: "Сухарики Флінт із смаком червоної ікри"...
Єдине досягнення на сьогодні - це науковці придумали, як обходити Програму виявлення плагіату (розказувати не буду). Торгівля "Магістерськими роботами" поновилася.
В 2023 році побито всі рекорди прийому в магістратуру та в аспірантуру: "Вченим може бути кожний!"
Останнє наукове досягнення: це отримання Магістерських робіт за допомогою штучного інтелекту: працює, аж гай шумить! Однаково ту "лабуду" наукову ніхто не читає.
А науковці аж підстрибуть від радощів.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Ср 17 янв, 2024 23:10

rjkz писал(а):Вот, пожалуйста, один из тех случаев, когда мировоззрение настолько разнится, что вступать в дискуссию просто не имеет смысла.
Проще оставить человека со "своими тараканами в голове", чем пытаться переубедить.

Ха-ха-ха. Тобто якщо аргументів по суті немає, в хід йде аргумент "ти дурак". :D :D
Але я задоволений що так легко виграв цю дискусію і ще більше переконався що я правий.
andrijk777

С нами с: 11.11.14
Благодарил (а): 190 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 17 янв, 2024 23:11

akurt писал(а):......
  akurt писал(а):Гадаю тут не все так погано: в мене багато років Водафон, пакет 170 гривень - 4,5 € на місяць.
Маєш купу інтернету в взагалі чудо - роумінг в усіх майже країнах світу - 10 ГБ та заʼязок безкоштовно в країні перебування та дзвінки в Україну.
Казка!
.......

................
Именно так: бесплатный роуминг почти во всех странах мира (ну, не всех, а 30 самых важных). Бесплатный. Роуминг. Входит 10 Гб интернета за границей и минуты звонков по стране пребывания и в Украину - кажется по 30/70 минут в месяц. Что интересно, при пересечении границы другого государства роуминг срабатывает автоматически или нужно выполнить поиск сети вручную. У меня пакет сейчас “Vodafon SuperNet start - 2019”
Насколько я знаю это в любых пакетах.
Подробно есть на сайте Водафон Украина.
https://www.vodafone.ua/za-kordon/roami ... ii-rouming

1. Если подробнее, то
4.2. Послуга «Доступний роумінг», що в межах Акції підключається для тарифів, визначених у п.2.5 цих Правил , надає 10 ГБ і 100 хв, із яких 70 хв – на вихідні дзвінки в мережі Vodafone Україна та 30 хв – вихідні дзвінкі на інших операторів України, по країні перебування і всі вхідні дзвінки в 30 країнах світу. Детальна інформація про перелік країн, у яких надається послуга – на сайті http://www.vodafone.ua.

И, кстати, не действует ни в Турции, ни в США. Страны только европейские.
2. И главное:
3.2. Строк проведення Акції: з 01.10.2023 до 31.01.2024 включно.
ЛАД
2

С нами с: 31.08.10
Благодарил (а): 5391 раз.

2
2
6
Сообщение Добавлено: Ср 17 янв, 2024 23:17

drevlyanin писал(а):
  ЛАД писал(а):Кстати, на военной ветке я сегодня давал ссылку на результаты опроса о доверии к политикам - https://www.unian.net/politics/poroshenko-vozglavil-reyting-samyh-vrednyh-dlya-ukrainy-politikov-12506475.html. Честно говоря, некоторые вещи для меня были неожиданными.

Э брехня, э нахабна брехня, а є...оте опитування.
п.с. До речі, не фанат Порошенка, взагалі не маю звички фанатіти.

Может и так, а, может, и нет.
Будет другой опрос с другими результатами, можно будет сравнить.

P.s. Кстати, сильно удивили тем видео, кот. выложили на военной ветке. Т.к. ценю Ваши посты, прослушал. По-моему, очередная конспирология, изложенная, как обычно, с умным видом.
Последний раз редактировалось ЛАД Чт 18 янв, 2024 00:32, всего редактировалось 1 раз.
ЛАД
2

2
2
6
Сообщение Добавлено: Ср 17 янв, 2024 23:17

Не рабтает, ЛАД, в самом деле в Турции, в Канаде и в США.
Я пользовался в Канаде, и в США турецким роумингом (подключал eSIM и турецкую и американскую).

P.S. Дякую за інформацію, що діє до 31.01.24, і то добре: 26-27 січня я повинен бути в Польщі, 27-28 - в Чехії та до 02 лютого - в Австрії.
Мені вистачить...
Последний раз редактировалось akurt Ср 17 янв, 2024 23:34, всего редактировалось 3 раз(а).
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Ср 17 янв, 2024 23:21

rjkz писал(а):..........
На Вашу аргументацию я не отреагировал потому что на нее "смайликом" не отделаешься.
Надо разбивать на части и на каждую отдельно отвечать у меня не всегда есть для этого время и силы. "Звериный лик капитализма" заставляет тратить и то и другое в обмен на "миску супа". :)
.........

:)
Понятно. Мне как пенсионеру проще.
ЛАД
2

2
2
6
  #<1 ... 17541755175617571758 ... 3438>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама