Banderlog написав:Щось є в мене сумніви в цих 700 тисяч тиловиків. З якого б тоді було проблемою групіровка в 50тисяч під харковом. І чого б перекидали бойові бригади з однієї ділянки фронту на іншу до того ж неповні по штату?
цифру коментувати небуду, але є підозра що значна чистина з тих тилових військ просто небоєздатна : 58-річні діди, бунтарі/СЗЧ, алконавти, реальні обмежено придатні, мажори, силою наловлені, "мертві душі" (на яких комусь капає з/п). Щоб не вийшло як з фортифікаціями
fler написав:Кількість 200+300+сзч ? Чи це так мало, що можна знехтувати?
До речі, про СЗЧ. Зустрічав в мережі інфу про 100 тис. військовослужбовців у СЗЧ. В держави нема зараз інструментів по виявленю та роботі з цими панами. Суд, дісбат, тюрма. Таку кількість судових процесів система не прожує. Не знаю, скільки в реалі СЗЧ, але дві ілюстрації: - підрозділ з приблизно 450 осіб переводять з Херсонської обл. на схід. По дорозі в СЗЧ уходять 80 осіб. По прибутті ще частина. У підрозділі залишається 150 осіб, передали до іншого підрозділу. - колега з райентру. Розмова про мобілізацію. Каже, залишилися пенсіонери, та СЗЧ. Питаю, їх ніхто не шукає? Каже, ні. Є персонаж, з 2022 в СЗЧ. Патрулі, що видають повістки, перевіряючи документи, бачать, що він ще числиться за місцем служби, діючий військовослужбовець. Не зрозуміло, чи перебуває у розшуку. Тож на теренах неньки розчинилося пару армій в СЗЧ
Как известно, лидер фракции "ЕС" в Верховной Раде Петр Порошенко призвал Германию прекратить финансовую помощь украинцам, которые выехали за границу.
Требование Порошенко не финансировать помощь украинским беженцам за границей, имея двух сыновей, которые скрываются в Лондоне – это лицемерие. Об этом пишет эксперт Сергей Иванов. .........
fler написав:Кількість 200+300+сзч ? Чи це так мало, що можна знехтувати?
До речі, про СЗЧ. Зустрічав в мережі інфу про 100 тис. військовослужбовців у СЗЧ. В держави нема зараз інструментів по виявленю та роботі з цими панами. Суд, дісбат, тюрма. Таку кількість судових процесів система не прожує. Не знаю, скільки в реалі СЗЧ, але дві ілюстрації: - підрозділ з приблизно 450 осіб переводять з Херсонської обл. на схід. По дорозі в СЗЧ уходять 80 осіб. По прибутті ще частина. У підрозділі залишається 150 осіб, передали до іншого підрозділу. - колега з райентру. Розмова про мобілізацію. Каже, залишилися пенсіонери, та СЗЧ. Питаю, їх ніхто не шукає? Каже, ні. Є персонаж, з 2022 в СЗЧ. Патрулі, що видають повістки, перевіряючи документи, бачать, що він ще числиться за місцем служби, діючий військовослужбовець. Не зрозуміло, чи перебуває у розшуку. Тож на теренах неньки розчинилося пару армій в СЗЧ
так отож, на 100К СЗЧ-порушників нема ресурсу, а на кілька лямів ухилянтів звідкись знайдеться
ЛАД написав:1. Не знаю и сомневаюсь, что поддержка беженцев за границей идёт за счёт бюджета на поддержку Украины.
А ви дізнайтеся. І так, бюджет на підтримку біженців - це частина бюджету підтримки України. Це по-перше. А по-друге, якщо постите якусь, то хоча б перевіряйте. По перепостили відверту брехню від провладних помийок, яка перекручує оригінальні слова Порошенка до невпізнаваності. В оригіналі мова йшла про чоловіків призивного віку: https://www.dw.com/uk/porosenko-frn-mae-pripiniti-finansuvati-colovikiv-z-ukraini/a-69028399
Востаннє редагувалось sashaqbl в Вів 14 тра, 2024 15:32, всього редагувалось 1 раз.
Доброго дня, заєкранні маміни подряпинки . Непонівечині герої захисту себе . Я не знаток , але тема невертачі з закордону і основні юридичні аспекти правових обов,язків держави перед населенням, розкрита ГЛУБОКО .(Навіть взриднув .) Тема обов,язків населення не мало навіть шансів на обговорення . Основні "домовята " написали багато цінних повідомлень . В мій адрес все четко написано , ВСЕ ПІДТВЕРЖДАЮ .
Флай-Я ціную ваше почуття гумору !( особливо про телефони )
Ну що , до 18 травня залишилось обговорити що треба з собою взяти до ТЦК . Гарного всім дня , і настрою . ОБІЙМАЮ . ( дуже стримано )
flyman написав:Його прихильники забувають про дві підписаних капітуляції, які залишив на розрулення наступнику.
Дай то Бог, щоб Зе підписав хоч би подібну "капітуляцію", бо скоріше всього нас чекає щось значно-значно гірше навіть від того ж парафованого Арахамією "Стамбула". Чи ви з тих, що вірять у кордони 91 і наші танки на красній площі?
неначасі, ще 2-3 контрнаступи для "покращення переговорних позицій"
я так розумію, що як не прихильник одного то зразу прихильник іншого, біполярне, чорно-біле, якщо не кордони 91, то капітуляція, третього не дано
То який ваш третій варіант завершення війни, якщо в кордони 91 не вірите, а "Мінськ-2" для вас - це капітуляція?
Востаннє редагувалось Schmit в Вів 14 тра, 2024 15:32, всього редагувалось 1 раз.
dimo_0n написав:Я не бачу жодної підстави повернутись з закордону сюди, навіть якщо завтра буде підписана мирова угода... Ради чого? Заради ЗП в 250 баксів? Там у багатьох житло халявне, допомогу отримують. Влаштуются на працю за 2К ойро в руки.
імхо вернуться такі категорії: а) хто весь час висів на виплатах б) в кого різні обставини, в т.ч. вдома (малі діти, інвалідність в родині, старі батьки, житло/майно що потребує уваги) в) хто вдома жив краще ніж в Європі г) жінки з дітьми, якщо заборона на виїзд буде тривати і після активної фази війни
ЛАД написав:1. Не знаю и сомневаюсь, что поддержка беженцев за границей идёт за счёт бюджета на поддержку Украины.
А ви дізнайтеся. І так, бюджет на підтримку біженців - це частина бюджету підтримки України. Це по-перше. А по-друге, якщо постите якусь, то хоча б перевіряйте. По перепостили відверту брехню від провладних помийок, яка перекручує оригінальні слова Порошенка до невпізнаваності. В оригіналі мова йшла про чоловіків призивного віку: https://www.dw.com/uk/porosenko-frn-mae-pripiniti-finansuvati-colovikiv-z-ukraini/a-69028399
Интересно получается. Информация на украинском новостном сайте о словах украинского же депутата это , которую я должен проверять на иностранном сайте! Не слишком ли много требований ко мне? О сыновьях Порошенко тоже ?