M-Audio написав: Перебуваючи не в змозі запропонувати прийнятні для мене умови, держава втім не припиняє спроб отримати мене безкоштовно ..
Знову маніпуляція. Після мобілізації всіх відправляють у навчальні центри, де навчають безкоштовно і сплачують щомісячно якісь гроші (20 тис. наче, нехай військові виправлять мене). Тобто держава вкладає гроші, а не "отримує безкоштовно".
іноді краще промовчати та не лицемірити, особливо коли це тебе власноруч не стосується...[/quote] Поки прямо не стосується, а завтра може бути інакше, хз. Я ніколи не казала, що мій чоловік не повинен йти на фронт. Не придатний та заброньований не означає, що не повинен. Працює поки в тилу, все ж користь приносить.
Успіх написав:До речі, хотів підняти питання в контексті питання що-до воєнпенсів)) Дивіться, на відміну від інших, я розумію - що , наприклад, Ви(і інші впенси) поки служили - то так, на той час "мали обов'язки" і коли вийшли на пенсію - все, ви стали такими ж гречкосіями, як і інші. Але! Але питання наступне - чому в першу чергу не беруть тих, хто вже раніше стикався з в-службою, з військовою справою? Хто знає/вміє стріляти зі зброї, а не тільки бачив її у фільмах в бойовиках? Чому так? Чому впенсів не поставили в "першу чергу"? Та навіть, і в "другу чергу" не ставлять? А набрали гречкосіїв і далі продовжують їх брати! В чім прикол?
Навіть логічно, що в першу чергу треба брати тих, хто ЗНАЄТЬСЯ І РОЗУМІЄТЬСЯ на військовій справі!!!
anduzenko написав:Це ж було вже (С) Офицеров выше лейтенанта не берут, потому что придётся понижать в должности нынешних офицеров, которые занимают должности не по званию. Механизма понижения в звании нет, потому что это опасный прецендент. Сегодня понизили и отправили в окоп его, а завтра отправят меня?
Именно , директоров и старшее руководство частных предприятий 45+ можно в окоп а 40+ летнего офицера нельзя.
anduzenko написав:Офицеров хватает с избытком. Нужны исполнители.
Тогда принудительно сформировывать офицерские бригады , как в Первую мировую, - будут и командирами и исполнителями. Они ведь осознанно вибрали профессию - Родину защищать в военное время а не только в мирное .Зачем в мирное время на их обучение и содержание тратились налоги гречкосіїв.
Пропустили -- ще ввести в кожну частину *совет рабочих и крестьян* (гречкосіїв) чи як там було.
Але тоді навіщо мучатись з зайвим етапом? Одразу чергова революція і все.
Де там у контракті про *в воєнное время...*, нагадайте. Поки контракт -- да, і незалежно від врємєні. Професія Родіну захищати була за совдепу, за ринку -- контракт. Договір, як на базарі...
По сєкрєту -- в оті офіцерські бригади схочуть усі офіцери зі звичайних бригад. І що робити з цим будемо?)) Імхо. Оте одна з помилок -- що є елітні 47, 3 і т.д. бригади, і звичайні... Не повинно бути поділу.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 20 тра, 2024 14:37, всього редагувалось 1 раз.
это всьо бла-бла-бла на зарубежную публику, шоб потом какие-нибудь дебилы в Конгрессе не кричали, шо Украина сама не хочет мира.
Кричати про корупції на місцях наврядчи будуть. Лише для картинки. Обидва президенти ( України та РФ ) для медіа згадують про мир , насправді кожний акумулює ресурс і зброю.
sashaqbl написав:У вас з Будівельником явно більше зв'язків у ТЦКіСП, ніж в мого батька.
Років 20 тому назад в мене були звязки по яким я б призначав куди відправляти полковників...по тій простій причині, що в той час , ті хто 35 років тому назад був в мене простим лейтенантом за 15 років виросли до генералів...але нюанс. Після того як вони виросли до генералів, вони ними побули 5 років і вже 15 років хто в могилі хто у відставці. Тому Станом на 2014 і по сьогодні - мої звязки в ТЦК=звязкам Вашого Батька.
detroytred написав:Імхо. Оте одна з помилок -- що є елітні 47, 3 і т.д. бригади, і звичайні... Не повинно бути поділу.
Як на мене, це не помилка. 3тя, Азов, частково 47ма, Хартія - це підрозділи, які зуміли налагодити позитивний відбір кадрів. Як на мене, на їх базі треба розгортати дивізії. А за рік-два на базі дивізій - корпуси. Це єдиний спосіб більш менше реформувати армію під час війни. І ще, я би максимально спростив переводи між підрозділами. Щоб без дозволу командирів підрозділів, з яких йдуть. І потім розформовував би максимально неукомплектовані підрозділи. З пониженням в званні офіцерів цих підрозділів...
Vadim_ написав:Так , усіх так усіх 18-60 , і впенсів любих звань і категорій теж в окопи
На днях у знакомого военного пенса 45лет спрашивал почему многие военные не на войне. Ответ - для офиц. состава в запасе нет сейчас столько должностей на войне. А добровольно рядовым - не позволяет религия((
Востаннє редагувалось Игорь Алексеевич в Пон 20 тра, 2024 15:04, всього редагувалось 1 раз.
Vadim_ написав:Так , усіх так усіх 18-60 , і впенсів любих звань і категорій теж в окопи на ЛБЗ.
То мається призивати усіх так усіх. (До речі, воєнпенсів мобілізують в рази чащє гречкосіїв). А вже поділ після призову кого куди -- то ж вже інша пісня. Без цього в армії ніяк.
Без Статутів та ін. -- буде не армія, а мужики в зелених штанях. Поділ на *сорти* -- це фундамент армії, як інституту примусу....
Це в АТБ - не інститут примусу. Тому АТБ не армія.