|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 03 чер, 2024 16:11
АндрейМ написав: adlork29 написав:Как ни странно, по-видимому, для вас, но ни в боксе, ни в борьбе, ни в тяжёлой атлетике да и в других видах спорта женщины и мужчины не соревнуются друг с другом.
.......... Я Вас здивую, але є купа чоловіків, які теж снаряди носити не можуть. Є чоловіки, які панічно бояться зброї. Люди - різні. Всі, хто ходив до школи і вивчав біологію, знають, що у гомо сапієнсів статевий диморфізм - незначний. Звичайно, з кожного боку є екстрім - якісь мачо качки і якісь дуже дуже тендітні жінки, але переважна більшість людей знаходиться десь посередині.
Не здивуєте. Но если не брать экстрим, то даже средние показатели заметно отличаются, хотя у малышей они близки. Чем старше, тем больше различия. Сравните даже советские нормы ГТО. И этого "незначного статевого диморфізму" хватает для того, чтобы ни один мужчина не смог родить ребёнка. Или даже зачать. Спортивні змагання - це вже є екстрім для мізерного відсотку людей.
Спортивні змагання бывают не только чемпионаты мира или Олимпиады. Бывают даже в школах. Це вже не екстрім? Мені теж жахливо від кількості печерних совків навколо, але якось потрібно співіснувати.
Це не має жодного відношення до "совків". Если вы думаете, что в США или Зап. Европе в случае настоящей войны не было бы такой же мобилизации, то вы сильно ошибаетесь. Не рассматриваю случаев быстрой капитуляции.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 03 чер, 2024 16:16
_Mykola_ написав: Mimohod написав:А саме цікаве, що держава може вимагати у бідного віддати життя на полі бою, але вимагати у багатого віддати грощі не може. Ось коли почнеться конфіскація вкладів і валюти у населення, тоді і почнеться війна за виживання нації. А поки це все виглядає як банальний бізнес-проект. Фу, срамота.
Ось тоді, точно можна буде сказати, що держави у нас вже немає і такої нам вже не треба, тому що різниці між КНДР, вже немає. Ви дійсно за таку державу топите? 
Я розумію що для вас свої сто баксів дорожче за життя Успіха. Але підступний Рузвельт колись примусово обміняв населенню все золото на нікомунепотрібний. І нічо! Ніякого КНДР не сталось. А на Кіпрі зовсім недавно провели єкспрприацію вкладів. І нічо, ніяког КНДР. Дивно...
-
Mimohod
-
-
- Подякував: 448 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 чер, 2024 16:16
Letusrock написав: detroytred написав:Стосовно ж українців за кордоном, то Україні вкрай необхідні та потрібні будь-які аби не волаючі "рашо, приди", а також асоціальні елементи (алкаші, злодії, наркоші і т.д.).
була ж пропозиція : економичний тил навезти з Азії та Африки, а місцеві аборигени з паспортом хай воюють не відволікаючись на працю для поповнення бюджету
Якщо *бандюки вдерлися до тебе в хату і заряться на жінку*, згодяться будь-які варіанти. Якщо така паралель. Якщо держава понад усе. Здолати ворога за будь-яку ціну. Але якісь цінності чи що? заважають. Ну нонсенс: в населення вклади тощо, а чехи збирають гроші на снаряди. Снаряди, які необхідні для захисту від злодіїв, що вломились в хату, нищать та гвалтують. І таких нонсенсів купа. Не тільки стосовно з чехами.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 чер, 2024 16:17
sashaqbl написав: ЛАД написав:Ірина_Большое спасибо! ЛАД, хотілось би побачити Ваш коментар на рахунок того, що наш головноєбланствующий у своїх відосіках(тобто публічно) назвав Байдена слабаком, а Трампа - лузером. А то fler успішно злилась...
Я ответил - viewtopic.php?p=5733291#p5733291. Вы меня "под маской" не узнали? Ирину благодарил как раз за восстановление аккаунта.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
makar_ написав: холява написав:makar_ Ні . Я просто з призирством ставлюсь до тих хто бросив свою "хату " у біді ,і поїхав будувати нове життя в іншій країні як біженець з України . Я розумію жінок з дітьми , людей похилого віку , фізичних інвалідів , але не інших ......
Для вас це якийсь бокс - важлива бійка та перемога, а на людей плювати. Як вважаєте багато хто з Бахмуту зміг собі хату купити або побудувати після того, як був змушений покинути своє місто?
Як ви вважаєте коли усі поїдуть з країни , тому що не мають бажання воювати за країну , то добре ? Спочатку спокійно жили ,працювали , заробляли , а зараз появились підстави щоб набути статус біженця і казати що не повернутся . ....... мало хто про це пише , але возврат біженців буде обов,язковий . Я так думаю , що молодих ,з освітою залишать , а всім іншим покажуть на вихід . Ніхто не буде питати бажання .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
makar_ Для вас це якийсь бокс - важлива бійка та перемога, а на людей плювати. Як вважаєте багато хто з Бахмуту зміг собі хату купити або побудувати після того, як був змушений покинути своє місто?
Як на вашу думку повинна вчинити держава Україна і її населення у випадку такої агресії яка є зараз? Заради «збереження людей» припиняємо боксувати, всіх випускаємо, армію розпускаємо (навіщо їх мучити, якщо населення не буде допомагати) і по хатам? ЯнаЮра зараз під окупацією. Він чимало розповідав. Вотер був під окупацією. Я на момент окупації Херсона був у відрядженні, але теж багато знайомих її пережили. Багато знаю. Вам не сподобалось би. То що треба робити?
-
Hotab
-
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2455 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Пон 03 чер, 2024 16:18
dimo_0n написав: холява написав:Я просто з призирством ставлюсь до тих хто бросив свою "хату " у біді ,і поїхав будувати нове життя в іншій країні як біженець з України .
дід просто панікує, бо його пенсію нема буде кому платити, та це вже по СМІ розтягують, ось він і призирає )))
Нажаль прийнятні пенсії в нас не надовго. Економічний потенціал підірвано ще важіть перекос у демографії, тому навіть теперешні пенсії лише поки "партнери" допомагають. Мабуть як тільки буде припинення вогню ми відчуємо по справжньому відсутність економіки і тих хто виїхав
-
makar_
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 чер, 2024 16:19
vitaliiangel написав:Основы общества заложены в биологии и половой диморфизм больше, чем вам хотелось бы. Например мужчина не может кормить ребёнка грудью.
Це дійсно - оффтоп (вибачаюсь), але статевий диморфізм - це анатомічні відмінності між самцями і самицями одного біологічного виду без урахування статевих органів. Якщо Ви вийдете на вулицю, то побачите, що самці і самиці гомо сапієнсів виглядають приблизно однаково з точки зору зросту та розмірів тіла. Грудне годування - це про репродуктивну систему, а не про статевий диморфізм. makar_ написав: холява написав:АндрейМ Ви були у ТЦК ? Звідкіль ви пишите ?
Цікаво, ви дійсно вважаєте, що якщо ви замість думок та аргументів постійно будете намагатись перейти на особистість та когось образити ви переконаєте людей))
Саме тому переходи на особистість я ігнорую.  Намагання образити співрозмовника зазвичай свідчить про відсутність аргументів і розуміння інших, як Ви і самі бачите. makar_ написав:Мабуть як тільки буде припинення вогню ми відчуємо по справжньому відсутність економіки і тих хто виїхав
Сподіваюсь, що невідчутно, оскільки багатьом пенсіонерам будуть допомагати діти/онуки, які виїхали (принаймні, я сподіваюсь), але ситуація буде дуже і дуже поганою. Саме тому мені і незрозуміло чому українцями так розкидуються. Типу, якщо - не воїн, то непотрібен тут. Цивілізація і виникла саме завдяки спеціалізації - хтось виробляє, хтось охороняє, хтось годує, хтось лікує, хтось винаходами займається, хтось навчає, але нашим депутатам і міністрам (і деяким співгромадянам, як виявилось) "не такі" люди не потрібні. Прикро.
Востаннє редагувалось АндрейМ в Пон 03 чер, 2024 16:25, всього редагувалось 4 разів.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 чер, 2024 16:20
dimo_0n
Яка погода сьогодні в Пензе ?
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Пон 03 чер, 2024 16:20
АндрейМ написав:Це дійсно - оффтоп (вибачаюсь), але статевий диморфізм - це анатомічні відмінності між самцями і самицями одного біологічного виду без урахування статевих органів. Якщо Ви вийдете на вулицю, то побачите, що самці і самиці гомо сапієнсів виглядають приблизно однаково з точки зору зросту та розмірів тіла.
я намеренно расширил предмет обсуждения, чтобы показать вам не смотря на анатомические сходства/различия (а есть такие особи пол которых фиг разберешь) , поведение человека оответствует какой либо одной гендерной роли. Причём поведение самки обезьяны сильно отличается от поведения самца. Подумайте почему так. А я дам подсказку, без некоторых качеств самки детёныш бы не выжил. В то же время самцу эти качества не присущи. Уравнение в обязанностях самок и самцов невозможно, потому что природа поставила перед ними разные задачи. У меня на эту тему много кейсов.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 03 чер, 2024 16:50, всього редагувалось 4 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2