Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 85488549855085518552 ... 14693>
Повідомлення Додано: П'ят 07 чер, 2024 22:20

detroytred написав:
  budivelnik написав:
  detroytred написав:І як пояснити наявніть достатньої кількості тих, які погоджуються закрити вакансії в ЗСУ, просто дичайшим некомплектом в ЗСУ і постійними закликами військових до потенційних мобілізованих, а також посиленням покарання для того, щоб погоджувалися))
А що тут пояснювати?
ГенШтаб -керує економічними питаннями
Безумна безугла-пробує керувати генералами ГенШтабу
Ви заявляєте що розбираєтесь в економіці...
Повірте
Ваші знання в економіці ВИЩІ ніж знання тих стилістів/тіктокерів в способах мобілізації...
Є така приказка
Здурі можна й мягке зломати...от вони ломати й пробують
так само як гетьманцев пробує ввести йому зрозумілі економічні правила(забрати кваліфікованих працівників з бізнесу і збільшити податки = отримати додатикових 200 млрд...
От чим ця спроба гетьманцева відрізняється від вашої тези
якщо будівельника мобілізувати -його місце відразу займе хтось інший з такою ж ефективністю як для споживачів так і для Держави.

Так і живемо.
Знов про що завгодно тільки не про предмет.

Мобісти, які сидять в ТЦК, не можуть набрати отих, хто погодиться зайняти вакантні посади в ЗСУ, достатньо.
Хоч яких... не можуть.
В ЗСУ страшенний некомплект.

І при цьому ви стверджуєте, що тих, хто погодиться зайняти вакантні посади в ЗСУ, достатньо.
Ще раз для Вас
1 Якщо кваліфікація мобістів а-ля ваші знання звідки беруться успішні кейси в економіці тобто на рівні якщо не підуть-прострелимо коліно...
То що ви хотіли?
2 Якби я так відносився до своїх клієнтів..то в мене б їх не було і ми разом з вами обговорювали б можновладців які недопрацьовують і кейнса які в нього геніальні ідеї які можновладці не використовують...

Ще раз
Якщо в бізнесі йти шляхом-нікуди не дінуться бо змусив...це совок і чим кінчили совкові заводи, чи совкові гастрономи -ви бачили...
тепер інший час і інші відносини
те що сонцесяйний геній з своїми пятьма апостолами веде не туди -він сам побачить швидше чи пізніше( звичайно краще швидше, бо це життя людей), і після того як побачить -ПРИЙМЕ варіанти а-ля ті які описую я..Прийме бо його нагнуть , чи прийме бо кидайте торгувати бо здачу нічим давати -мені по барабану
Я точно знаю що поразку він не підпише( бо вбють) , а щоб перемогти ЗОБОВЯЗАНИЙ поміняти дівчат в борделі і без поразки або перемоги -його з влади не випустять(живим)
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 07 чер, 2024 22:25

budivelnik написав:
  ЛАД написав:Говорю только о том, что все обязаны служить, а не бегать от армии.
Брехливо-проросійський наратив.
Всі СЛУЖИТИ НЕ ЗОБОВЯЗАНІ.
Кожен повинен(зобовязаний) ефективно працювати там де його праця найбільш доцільна.
Тому
Якщо армії потрібні гроші - то треба ЗБЕРЕГТИ тих хто МОЖЕ ці гроші забезпечити(створити)
Якщо армії потрібні харчі-то треба зберегти найефективніших виробників харчів
Якщо армії потрібні патрони - то треба зберегти найефективніших виробників патронів
і так далі...
Де тут ВСІ ПОВИННІ СЛУЖИТИ ?

Де ж брехливо і де ж проросійський?

Зобов'язані всі --- визначено Конституцією і Законами обов'зок захищати.
Стосовно всі. Президент:
*Ми нікуди не підемо, ми всі будемо воювати, всі будуть мобілізовані – і чоловіки, і жінки.*
https://lb.ua/news/2020/12/25/473895_ze ... _boku.html

Ви ж вище формулювали -- *помилковий*.
А тепер *брехливо проросійський*.

Ну а уж тверджень від фронтовиків в змі, що воювати будуть всі --- повним повно.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 чер, 2024 22:26

Bobua написав:......
А щодо електрики -- справи і справді кепські.
...........
Щодо міні-ТЕЦ -- це вирішило би проблему, якби вдалось якось обмежити кінц.споживачів.
Увесь той сюр.надспоживацтва (бойлери, мікрохвильовки, електрочайники, кондиціонери...) -- якби його викреслили з життя, то із сучасними лампами можна було би вкластись навіть і в 17кВт на міс (3є людей + холодильник вище метра).
Але ж не викреслять. Навіть якщо даватимуть їм світло всього пару годин на добу і вночі -- навмисно встануть і чайник увімкнуть.

Та да. На фига та горячая вода. Помыться можно и в речке - сколько там той зимы.
"мікрохвильовки, електрочайники" - одно баловство. Варить, жарить... Можно и сырое поесть.
Да и вообще разбаловались. То ли дело раньше...
Погреб выкопал и зачем тот холодильник?
Вышла на речку постирала и зачем та стиралка?
:lol:
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 07 чер, 2024 22:28

budivelnik написав:
  detroytred написав:
  budivelnik написав:А що тут пояснювати?
ГенШтаб -керує економічними питаннями
Безумна безугла-пробує керувати генералами ГенШтабу
Ви заявляєте що розбираєтесь в економіці...
Повірте
Ваші знання в економіці ВИЩІ ніж знання тих стилістів/тіктокерів в способах мобілізації...
Є така приказка
Здурі можна й мягке зломати...от вони ломати й пробують
так само як гетьманцев пробує ввести йому зрозумілі економічні правила(забрати кваліфікованих працівників з бізнесу і збільшити податки = отримати додатикових 200 млрд...
От чим ця спроба гетьманцева відрізняється від вашої тези
якщо будівельника мобілізувати -його місце відразу займе хтось інший з такою ж ефективністю як для споживачів так і для Держави.

Так і живемо.
Знов про що завгодно тільки не про предмет.

Мобісти, які сидять в ТЦК, не можуть набрати отих, хто погодиться зайняти вакантні посади в ЗСУ, достатньо.
Хоч яких... не можуть.

І при цьому ви стверджуєте, що тих, хто погодиться зайняти вакантні посади в ЗСУ, достатньо.
Ще раз для Вас
1 Якщо кваліфікація мобістів а-ля ваші знання звідки беруться успішні кейси в економіці тобто на рівні якщо не підуть-прострелимо коліно...
То що ви хотіли?
2 Якби я так відносився до своїх клієнтів..то в мене б їх не було і ми разом з вами обговорювали б можновладців які недопрацьовують і кейнса які в нього геніальні ідеї які можновладці не використовують...

Ще раз
Якщо в бізнесі йти шляхом-нікуди не дінуться бо змусив...це совок і чим кінчили совкові заводи, чи совкові гастрономи -ви бачили...
те що сонцесяйний геній з своїми пятьма апостолами веде не туди -він сам побачить швидше чи пізніше( звичайно краще швидше, бо це життя людей), і після того як побачить -ПРИЙМЕ варіанти а-ля ті які описую я..Прийме бо його нагнуть , чи прийме бо кидайте торгувати бо здачу нічим давати -мені по барабану
Я точно знаю що поразку він не підпише( бо вбють) , а щоб перемогти ЗОБОВЯЗАНИЙ поміняти дівчат в борделі і без поразки або перемоги -його з влади не випустять(живим)

Знов про рибу гроші))

Про що завгодно, окрім вказаного предмету, про який була мова --- достатньо тих, хто погодиться, і некомплект.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 чер, 2024 22:49

flysoulfly написав:
  Banderlog написав: Потом варто було б збільшити і кількість контролерів. А їх останнім часом звільняли.
Я вам так скажу якщо живеш десь на отшибі в лісі то дровами топити смислу нема ,краще красти електрику.
удивлясь ,шо это еще не массовое явление и в многоквартирных домах, куча квартир же пустует.

это где квартиры пустуют? у меня в жк ни одна не пустует, каждый месяц вывешивается бумажка кто сколько съел э.энергии и какой долг. Долги есть, пустующих квартир нет.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 07 чер, 2024 22:56

vitaliiangel написав:
  flysoulfly написав:
  Banderlog написав: Потом варто було б збільшити і кількість контролерів. А їх останнім часом звільняли.
Я вам так скажу якщо живеш десь на отшибі в лісі то дровами топити смислу нема ,краще красти електрику.
удивлясь ,шо это еще не массовое явление и в многоквартирных домах, куча квартир же пустует.

это где квартиры пустуют? у меня в жк ни одна не пустует, каждый месяц вывешивается бумажка кто сколько съел э.энергии и какой долг. Долги есть, пустующих квартир нет.
вам скажи - сразу арендаторов понаходите.
Как ни странно, но да - много квартир "пустые". Хозяева просто уехали и не сдают. Не новострои. район застройки 80хх годов
flysoulfly

Подякував: 1890 раз.
Подякували: 330 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 07 чер, 2024 23:08

detroytred написав:
  budivelnik написав:
  detroytred написав:Знов про що завгодно тільки не про предмет.

Хоч яких... не можуть.

Ще раз для Вас
То що ви хотіли?

Ще раз
Знов про рибу гроші))

Про що завгодно, окрім вказаного предмету, про який була мова --- достатньо тих, хто погодиться, і некомплект.
Приклад з економіки
Люди голодають і без роботи-а зерно викидають в море.
Відразу
І харчі є і голод..
а чого нема?
Правильно угоди між власниками зерна і голодними , яка б влаштувала і перших і других
Тому пояснюю в останній раз і на пальцях
Якщо
а - дати можливість за гроші ПІТИ в ЗСУ, при чому суму грошей визначати з того , на якій позицію в списку на мобілізацію знаходиться людина.чим далі в списку-тим більше їй заплатити щоб ВОНА ЗАХОТІЛА піти- цей експеримент ще ніхто не проводив по двом причинам
перша - нема самого списку з почерговістю
друга-нема бажання платити
б- якщо є можливість ЗАПЛАТИТИ за те що хтось самостійно ПРИЙДЕ -то повинна бути можливість ЗАПЛАТИТИ щоб піти з ЗСУ ( розмір оплати тим нижчий чим більше людина отримала і тим вищий чим менше в неї нараховано(знову список з чітким рангуванням по ОТРИМАНИМ грошам)
в - якщо є можливість отримати щоб піти в ЗСУ або заплатити щоб піти з ЗСУ значить повинна бути можливість щоб відтермінуати похід в ЗСУ..тобто сума за перенесення себе з верху списку в низ списку, чим нижче переносиш-тим більше платиш

І останнє
Прихід/Розхід повинен дорівнювати НУЛЮ
Тоді жодна собака не зможе заявити що воюють тільки бідні...
Бо бідний, який прослужив всі 28 місяців+ максимум часу був на нулі-для того щоб звільнитись повинен заплатити мізерну по відношенню до вже отриманих коштів за службу суму...в той час якщо звільнитись захоче багатий мажорик, який за три місяці в тилу отримав не 2 млн як бідний, а 63000 - то повинен буде сплатити в сотню разів більшу суму(питання тільки формули співвідношення наприклад
2 млн грн*коефіцієнт який змінний( в залежності від баланса бажаючі служити мінус бажаючі звільнитись мінус втрати має дорівнювати =0 або бути плюсовим) мінус сума отриманих коштів від ЗСУ в період з лютого 2022))

і що саме найцікавіше
вступить в силу закон ринку...те що більше ціниться і чого менше - коштує більше...при чому для всіх ця ціна висока...тільки ті які вже відслужили -для тих піти у відставку має бути набагато дешевше ніж для тих хто хоче переміститись з верху в низ списку на ВЛК.

Це хоч зрозуміло , чи букв багато?
Тут тобі і кейнс і сміт в одному флаконі..і трошки алгоритмів для гетьманцева під назвою
Як наповнити ЗСУ добровольцями з мінімальними витратами Державних грошей.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 07 чер, 2024 23:14

ЛАД написав:За такую страну вам придётся воевать самим.
Или надеетесь бедняков заставить?
Какими методами?
Видимо, придётся бусификацией.
Знову промоскальський наратив
воювати мають тільки бідні...
Ти реально прочитав алгоритм який я описав?
чи старча деменція залишила тільки любов до совка і забрала аналітичні здібності?

Як казав шановний ДС
прочитай повільно рухаючи губами текст в повідомленні яке над цим.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 07 чер, 2024 23:27

budivelnik написав:Приклад з економіки
Відразу
І харчі є і голод..
а чого нема?
Правильно угоди між власниками зерна і голодними , яка б влаштувала і перших і других

Ні.
Причина інша. Нема прибутку.
Почитайте в економістів.

Ніякими угодами неможливо досягти основну мету обороту капіталу (виробництва товарів і послуг) -- прибуток. Попит обмежений. А ринок - це надлишок, конкуренція виробників. За попит.
Голодні не створять попит...
Потреба (в зерні) - це одне; а попит - це платьожездатна потреба.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 чер, 2024 23:31

detroytred написав:
  budivelnik написав:Приклад з економіки
Відразу
І харчі є і голод..
а чого нема?
Ні.
Причина інша. Нема прибутку.
Почитайте в економістів.
Ще трошки і до вас дійде як працює капіталізм....
Так в тих хто МОЖЕ піти -також відсутній прибуток який заохотить їх ЗАХОТІТИ піти.
Як вам це твердження?
І щоб не дати ладу зявитись на сцені з його промоскальським
воювати будуть тільки бідні...
я уточню
в моєму варіанті серед тих хто може воювати і захоче якщо його попросять - бідних більше ніж багатих...для того в капіталізмі і створена геніальна ідея матеріального заохочення...
Але ця геніальна ідея не працює ,якщо якийсь з читачів кейнса -своїми діями викривляє цю ідею....тобто викривлює ринкове ціноутворення, замінюючи принцип заохочення-тезою
прострілю коліно і до смерті з ЗСУ не звільнишся...
Тоді той хто точно знає що не звільниться починає піднімати вартість його послуг...бо
а - точно знає що йому не заплатять
і
б - при цьому викривлює ринкові ціни.

То як - иоже спробуєте одним дати можливість звільнитись за гроші які дозволять набрати на місце звільнених тих хто поггодиться ці гроші отримати
і якщо виявиться що ЗСУ це не пожиттєво(доінвалідно) а на будь-який термін...-то може кількість бажаючих зросте і автоматично ціни впадуть(економічна теорія сміта)?
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 07 чер, 2024 23:41, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 85488549855085518552 ... 14693>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему