detroytred написав:І як пояснити наявніть достатньої кількості тих, які погоджуються закрити вакансії в ЗСУ, просто дичайшим некомплектом в ЗСУ і постійними закликами військових до потенційних мобілізованих, а також посиленням покарання для того, щоб погоджувалися))
А що тут пояснювати? ГенШтаб -керує економічними питаннями Безумна безугла-пробує керувати генералами ГенШтабу Ви заявляєте що розбираєтесь в економіці... Повірте Ваші знання в економіці ВИЩІ ніж знання тих стилістів/тіктокерів в способах мобілізації... Є така приказка Здурі можна й мягке зломати...от вони ломати й пробують так само як гетьманцев пробує ввести йому зрозумілі економічні правила(забрати кваліфікованих працівників з бізнесу і збільшити податки = отримати додатикових 200 млрд... От чим ця спроба гетьманцева відрізняється від вашої тези якщо будівельника мобілізувати -його місце відразу займе хтось інший з такою ж ефективністю як для споживачів так і для Держави.
Так і живемо.
Знов про що завгодно тільки не про предмет.
Мобісти, які сидять в ТЦК, не можуть набрати отих, хто погодиться зайняти вакантні посади в ЗСУ, достатньо. Хоч яких... не можуть. В ЗСУ страшенний некомплект.
І при цьому ви стверджуєте, що тих, хто погодиться зайняти вакантні посади в ЗСУ, достатньо.
Ще раз для Вас 1 Якщо кваліфікація мобістів а-ля ваші знання звідки беруться успішні кейси в економіці тобто на рівні якщо не підуть-прострелимо коліно... То що ви хотіли? 2 Якби я так відносився до своїх клієнтів..то в мене б їх не було і ми разом з вами обговорювали б можновладців які недопрацьовують і кейнса які в нього геніальні ідеї які можновладці не використовують...
Ще раз Якщо в бізнесі йти шляхом-нікуди не дінуться бо змусив...це совок і чим кінчили совкові заводи, чи совкові гастрономи -ви бачили... тепер інший час і інші відносини те що сонцесяйний геній з своїми пятьма апостолами веде не туди -він сам побачить швидше чи пізніше( звичайно краще швидше, бо це життя людей), і після того як побачить -ПРИЙМЕ варіанти а-ля ті які описую я..Прийме бо його нагнуть , чи прийме бо кидайте торгувати бо здачу нічим давати -мені по барабану Я точно знаю що поразку він не підпише( бо вбють) , а щоб перемогти ЗОБОВЯЗАНИЙ поміняти дівчат в борделі і без поразки або перемоги -його з влади не випустять(живим)
ЛАД написав:Говорю только о том, что все обязаны служить, а не бегать от армии.
Брехливо-проросійський наратив. Всі СЛУЖИТИ НЕ ЗОБОВЯЗАНІ. Кожен повинен(зобовязаний) ефективно працювати там де його праця найбільш доцільна. Тому Якщо армії потрібні гроші - то треба ЗБЕРЕГТИ тих хто МОЖЕ ці гроші забезпечити(створити) Якщо армії потрібні харчі-то треба зберегти найефективніших виробників харчів Якщо армії потрібні патрони - то треба зберегти найефективніших виробників патронів і так далі... Де тут ВСІ ПОВИННІ СЛУЖИТИ ?
Де ж брехливо і де ж проросійський?
Зобов'язані всі --- визначено Конституцією і Законами обов'зок захищати. Стосовно всі. Президент: *Ми нікуди не підемо, ми всі будемо воювати, всі будуть мобілізовані – і чоловіки, і жінки.* https://lb.ua/news/2020/12/25/473895_ze ... _boku.html
Ви ж вище формулювали -- *помилковий*. А тепер *брехливо проросійський*.
Ну а уж тверджень від фронтовиків в змі, що воювати будуть всі --- повним повно.
Bobua написав:...... А щодо електрики -- справи і справді кепські. ........... Щодо міні-ТЕЦ -- це вирішило би проблему, якби вдалось якось обмежити кінц.споживачів. Увесь той сюр.надспоживацтва (бойлери, мікрохвильовки, електрочайники, кондиціонери...) -- якби його викреслили з життя, то із сучасними лампами можна було би вкластись навіть і в 17кВт на міс (3є людей + холодильник вище метра). Але ж не викреслять. Навіть якщо даватимуть їм світло всього пару годин на добу і вночі -- навмисно встануть і чайник увімкнуть.
Та да. На фига та горячая вода. Помыться можно и в речке - сколько там той зимы. "мікрохвильовки, електрочайники" - одно баловство. Варить, жарить... Можно и сырое поесть. Да и вообще разбаловались. То ли дело раньше... Погреб выкопал и зачем тот холодильник? Вышла на речку постирала и зачем та стиралка?
budivelnik написав:А що тут пояснювати? ГенШтаб -керує економічними питаннями Безумна безугла-пробує керувати генералами ГенШтабу Ви заявляєте що розбираєтесь в економіці... Повірте Ваші знання в економіці ВИЩІ ніж знання тих стилістів/тіктокерів в способах мобілізації... Є така приказка Здурі можна й мягке зломати...от вони ломати й пробують так само як гетьманцев пробує ввести йому зрозумілі економічні правила(забрати кваліфікованих працівників з бізнесу і збільшити податки = отримати додатикових 200 млрд... От чим ця спроба гетьманцева відрізняється від вашої тези якщо будівельника мобілізувати -його місце відразу займе хтось інший з такою ж ефективністю як для споживачів так і для Держави.
Так і живемо.
Знов про що завгодно тільки не про предмет.
Мобісти, які сидять в ТЦК, не можуть набрати отих, хто погодиться зайняти вакантні посади в ЗСУ, достатньо. Хоч яких... не можуть. В ЗСУ страшенний некомплект.
І при цьому ви стверджуєте, що тих, хто погодиться зайняти вакантні посади в ЗСУ, достатньо.
Ще раз для Вас 1 Якщо кваліфікація мобістів а-ля ваші знання звідки беруться успішні кейси в економіці тобто на рівні якщо не підуть-прострелимо коліно... То що ви хотіли? 2 Якби я так відносився до своїх клієнтів..то в мене б їх не було і ми разом з вами обговорювали б можновладців які недопрацьовують і кейнса які в нього геніальні ідеї які можновладці не використовують...
Ще раз Якщо в бізнесі йти шляхом-нікуди не дінуться бо змусив...це совок і чим кінчили совкові заводи, чи совкові гастрономи -ви бачили... тепер інший час і інші відносини те що сонцесяйний геній з своїми пятьма апостолами веде не туди -він сам побачить швидше чи пізніше( звичайно краще швидше, бо це життя людей), і після того як побачить -ПРИЙМЕ варіанти а-ля ті які описую я..Прийме бо його нагнуть , чи прийме бо кидайте торгувати бо здачу нічим давати -мені по барабану Я точно знаю що поразку він не підпише( бо вбють) , а щоб перемогти ЗОБОВЯЗАНИЙ поміняти дівчат в борделі і без поразки або перемоги -його з влади не випустять(живим)
Знов про рибу гроші))
Про що завгодно, окрім вказаного предмету, про який була мова --- достатньо тих, хто погодиться, і некомплект.
Banderlog написав: Потом варто було б збільшити і кількість контролерів. А їх останнім часом звільняли. Я вам так скажу якщо живеш десь на отшибі в лісі то дровами топити смислу нема ,краще красти електрику.
удивлясь ,шо это еще не массовое явление и в многоквартирных домах, куча квартир же пустует.
это где квартиры пустуют? у меня в жк ни одна не пустует, каждый месяц вывешивается бумажка кто сколько съел э.энергии и какой долг. Долги есть, пустующих квартир нет.
Banderlog написав: Потом варто було б збільшити і кількість контролерів. А їх останнім часом звільняли. Я вам так скажу якщо живеш десь на отшибі в лісі то дровами топити смислу нема ,краще красти електрику.
удивлясь ,шо это еще не массовое явление и в многоквартирных домах, куча квартир же пустует.
это где квартиры пустуют? у меня в жк ни одна не пустует, каждый месяц вывешивается бумажка кто сколько съел э.энергии и какой долг. Долги есть, пустующих квартир нет.
вам скажи - сразу арендаторов понаходите. Как ни странно, но да - много квартир "пустые". Хозяева просто уехали и не сдают. Не новострои. район застройки 80хх годов
detroytred написав:Знов про що завгодно тільки не про предмет.
Знов про рибу гроші))
Про що завгодно, окрім вказаного предмету, про який була мова --- достатньо тих, хто погодиться, і некомплект.
Приклад з економіки Люди голодають і без роботи-а зерно викидають в море. Відразу І харчі є і голод.. а чого нема? Правильно угоди між власниками зерна і голодними , яка б влаштувала і перших і других Тому пояснюю в останній раз і на пальцях Якщо а - дати можливість за гроші ПІТИ в ЗСУ, при чому суму грошей визначати з того , на якій позицію в списку на мобілізацію знаходиться людина.чим далі в списку-тим більше їй заплатити щоб ВОНА ЗАХОТІЛА піти- цей експеримент ще ніхто не проводив по двом причинам перша - нема самого списку з почерговістю друга-нема бажання платити б- якщо є можливість ЗАПЛАТИТИ за те що хтось самостійно ПРИЙДЕ -то повинна бути можливість ЗАПЛАТИТИ щоб піти з ЗСУ ( розмір оплати тим нижчий чим більше людина отримала і тим вищий чим менше в неї нараховано(знову список з чітким рангуванням по ОТРИМАНИМ грошам) в - якщо є можливість отримати щоб піти в ЗСУ або заплатити щоб піти з ЗСУ значить повинна бути можливість щоб відтермінуати похід в ЗСУ..тобто сума за перенесення себе з верху списку в низ списку, чим нижче переносиш-тим більше платиш
І останнє Прихід/Розхід повинен дорівнювати НУЛЮ Тоді жодна собака не зможе заявити що воюють тільки бідні... Бо бідний, який прослужив всі 28 місяців+ максимум часу був на нулі-для того щоб звільнитись повинен заплатити мізерну по відношенню до вже отриманих коштів за службу суму...в той час якщо звільнитись захоче багатий мажорик, який за три місяці в тилу отримав не 2 млн як бідний, а 63000 - то повинен буде сплатити в сотню разів більшу суму(питання тільки формули співвідношення наприклад 2 млн грн*коефіцієнт який змінний( в залежності від баланса бажаючі служити мінус бажаючі звільнитись мінус втрати має дорівнювати =0 або бути плюсовим) мінус сума отриманих коштів від ЗСУ в період з лютого 2022))
і що саме найцікавіше вступить в силу закон ринку...те що більше ціниться і чого менше - коштує більше...при чому для всіх ця ціна висока...тільки ті які вже відслужили -для тих піти у відставку має бути набагато дешевше ніж для тих хто хоче переміститись з верху в низ списку на ВЛК.
Це хоч зрозуміло , чи букв багато? Тут тобі і кейнс і сміт в одному флаконі..і трошки алгоритмів для гетьманцева під назвою Як наповнити ЗСУ добровольцями з мінімальними витратами Державних грошей.
ЛАД написав:За такую страну вам придётся воевать самим. Или надеетесь бедняков заставить? Какими методами? Видимо, придётся бусификацией.
Знову промоскальський наратив воювати мають тільки бідні... Ти реально прочитав алгоритм який я описав? чи старча деменція залишила тільки любов до совка і забрала аналітичні здібності?
Як казав шановний ДС прочитай повільно рухаючи губами текст в повідомленні яке над цим.
budivelnik написав:Приклад з економіки Люди голодають і без роботи-а зерно викидають в море. Відразу І харчі є і голод.. а чого нема? Правильно угоди між власниками зерна і голодними , яка б влаштувала і перших і других
Ні. Причина інша. Нема прибутку. Почитайте в економістів.
Ніякими угодами неможливо досягти основну мету обороту капіталу (виробництва товарів і послуг) -- прибуток. Попит обмежений. А ринок - це надлишок, конкуренція виробників. За попит. Голодні не створять попит... Потреба (в зерні) - це одне; а попит - це платьожездатна потреба.
budivelnik написав:Приклад з економіки Люди голодають і без роботи-а зерно викидають в море. Відразу І харчі є і голод.. а чого нема? Правильно угоди між власниками зерна і голодними , яка б влаштувала і перших і других
Ні. Причина інша. Нема прибутку. Почитайте в економістів.
Ще трошки і до вас дійде як працює капіталізм.... Так в тих хто МОЖЕ піти -також відсутній прибуток який заохотить їх ЗАХОТІТИ піти. Як вам це твердження? І щоб не дати ладу зявитись на сцені з його промоскальським воювати будуть тільки бідні... я уточню в моєму варіанті серед тих хто може воювати і захоче якщо його попросять - бідних більше ніж багатих...для того в капіталізмі і створена геніальна ідея матеріального заохочення... Але ця геніальна ідея не працює ,якщо якийсь з читачів кейнса -своїми діями викривляє цю ідею....тобто викривлює ринкове ціноутворення, замінюючи принцип заохочення-тезою прострілю коліно і до смерті з ЗСУ не звільнишся... Тоді той хто точно знає що не звільниться починає піднімати вартість його послуг...бо а - точно знає що йому не заплатять і б - при цьому викривлює ринкові ціни.
То як - иоже спробуєте одним дати можливість звільнитись за гроші які дозволять набрати на місце звільнених тих хто поггодиться ці гроші отримати і якщо виявиться що ЗСУ це не пожиттєво(доінвалідно) а на будь-який термін...-то може кількість бажаючих зросте і автоматично ціни впадуть(економічна теорія сміта)?
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 07 чер, 2024 23:41, всього редагувалось 1 раз.