Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 86708671867286738674 ... 14631>
Повідомлення Додано: Нед 16 чер, 2024 20:41

hxbbgaf написав:…. И свалить закордон тоже не могу и т.д.
написали непридатный в мирное время.
.

Не могу удержаться, чтобы не спросить . По психиатрии? :mrgreen:

Так а почему тогда не выпустили? Сказал бы как вот те мифические погранцы, что не стоят на учете «я не стою на облику, выпускайте». Чего не поехал? :D

, я, например, не могу в 40 лет пойти на пенсию, как бы ни потел

Кто не пустил в армию?))
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2443 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 16 чер, 2024 20:46

hxbbgaf написав:Закон как дышло, не зря так говорят, наверное, люди делают законы и следят за их исполнением, а не наоборот. Вот такие только еще более бессовестные силовики, которые
в свое время дорвались до власти, и делают.
Совсем не одинаковые, законы для всех разные, я, например, не могу в 40 лет пойти на пенсию, как бы ни потел. И свалить закордон тоже не могу и т.д.
О, уже гречкосеев оскорблять пошли. Так далеко зайдем. Меня никто и не спрашивал, написали непридатный в мирное время.
Я скорочував армию и что-то куда-то переводив? Ты совсем того, екнулся? Это твои начальники делали, когда я еще в школу ходил, а такие как ты заставляли солдат траву красить и деребанили остатки имущества, что после бОльших деребанщиков с баского стола остались.

Закон, як дишло, це з іншої тематики, ніж про яку зараз мова. Це про маніпуляції з ним. Мова зараз не про це.

Звісно ти не можеш зараз на пенсію в 45. Бо не пішов в силовики, шахтарі і т.д.
Але можливість піти в мене з тобою була однакова. По одному закону для обох. Про це була мова.

Які образи гречкосіїв? Де і в чому?
Схаменись. Лише перелік їх дій.

Звісно, що не ти особисто скорочував і т.д.
А малось на увазі -- гречкосій. Ти ж від їх імені голосиш в бік силовиків?

Недоліки (такі, як покраска трави) трапляються і в силовиків...
Але це не системне свідоме явище, дія.
А ми про системні свідомі рішення.
Такі як скоречення, контракти, урізання забезпечення всл.
Влада в нас, звиняй, з гречкосіїв...

З.и. послухай, до силовиків можна висунути купу претензій. Обгрунтованих.
Так висувай. Обгрунтовані, на підставі.
З задоволенням їх сприйму.
Але ну не генерь хатєлки... Або вигадки.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 16 чер, 2024 20:58

На самом деле, пока дестройтед был в ЗСУ враги боялись напасть на Украину, он свой хлеб не зря ел
fox767676

Подякував: 400 раз.
Подякували: 178 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 16 чер, 2024 21:10

fox767676 написав:На самом деле, пока дестройтед был в ЗСУ враги боялись напасть на Украину, он свой хлеб не зря ел

Логічно))

А якщо серйозно: мені нічого цуратись -- десятки випусків вфахівців, які виконували свої задачі під час АТО і виконують зараз при повномасштабній війні, я виконав. Підготував.
Дійде черга до мене, призвуть, то нікуди не дінусь, бо впенс (пов'язаний з державою сильніше за гречкосія)), піду служити далі.
Поки маю підстави для відстрочки, є чим зайнятись...
Зникнуть підстави або відмінять, призвуть, то піду хоч кулеметником при зміні порядку проходження вслужби.
Фактор здоров'я навіть не торкаю, бо це нікого не колише в нинішні часи.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 16 чер, 2024 21:14

flyman написав:
  fox767676 написав:На самом деле, пока дестройтед был в ЗСУ враги боялись напасть на Украину, он свой хлеб не зря ел

а тепер гречкосії мають отдавать долг замість детройдів і хотабів, бо ті вже подуставші младосиловоєнпєнси вищого сорту зайняті цмудженням бюджетної сісі, і не барське єто дєло

Залишилось лише аргументувати оце *замість*.
Звідки, з якої стелі, з якої хатєлки узяв?

Нема ніяких младо, є пенсія за виконане. Саме за виконане. Не за вік, не по досягненню 45 років на вслужбі, а за службу протягом відповідних для пенсії років.

Жаба душить виплачувати впенсію, то просувай її відміну. Якщо саме в виплаті впенсії справа.
Але не мішай і вислугу, і пенсію, і бюджет, і порядок проходження вслужби різними категоріями вслужбовців.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 16 чер, 2024 22:05

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Та ще в списку вчителі і лікарі
Ну чинуші то само собою звісно
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 16 чер, 2024 22:11

Hotab написав:
.

Так а почему тогда не выпустили? Сказал бы как вот те мифические погранцы, что не стоят на учете «я не стою на облику, выпускайте». Чего не поехал? :D

Кто не пустил в армию?))

Я не пытался выезжать, не надо всех судить по себе.
Мед. комиссия не пустила.
hxbbgaf

Подякував: 1677 раз.
Подякували: 2371 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 16 чер, 2024 22:12

Re: Напад росії і білорусі на Україну

hxbbgaf написав:
  Hotab написав:
.

Кто не пустил в армию?))

Я не пытался выезжать, не надо всех судить по себе.
А хотілося?
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 16 чер, 2024 22:23

detroytred написав:
  hxbbgaf написав:Закон как дышло, не зря так говорят, наверное, люди делают законы и следят за их исполнением, а не наоборот. Вот такие только еще более бессовестные силовики, которые
в свое время дорвались до власти, и делают.
Совсем не одинаковые, законы для всех разные, я, например, не могу в 40 лет пойти на пенсию, как бы ни потел. И свалить закордон тоже не могу и т.д.
О, уже гречкосеев оскорблять пошли. Так далеко зайдем. Меня никто и не спрашивал, написали непридатный в мирное время.
Я скорочував армию и что-то куда-то переводив? Ты совсем того, екнулся? Это твои начальники делали, когда я еще в школу ходил, а такие как ты заставляли солдат траву красить и деребанили остатки имущества, что после бОльших деребанщиков с баского стола остались.

Закон, як дишло, це з іншої тематики, ніж про яку зараз мова. Це про маніпуляції з ним. Мова зараз не про це.

Звісно ти не можеш зараз на пенсію в 45. Бо не пішов в силовики, шахтарі і т.д.
Але можливість піти в мене з тобою була однакова. По одному закону для обох. Про це була мова.

Які образи гречкосіїв? Де і в чому?
Схаменись. Лише перелік їх дій.

Звісно, що не ти особисто скорочував і т.д.
А малось на увазі -- гречкосій. Ти ж від їх імені голосиш в бік силовиків?

Недоліки (такі, як покраска трави) трапляються і в силовиків...
Але це не системне свідоме явище, дія.
А ми про системні свідомі рішення.
Такі як скоречення, контракти, урізання забезпечення всл.
Влада в нас, звиняй, з гречкосіїв...

З.и. послухай, до силовиків можна висунути купу претензій. Обгрунтованих.
Так висувай. Обгрунтовані, на підставі.
З задоволенням їх сприйму.
Але ну не генерь хатєлки... Або вигадки.

Философствовать можно сколько угодно, но если уже строить из себя патриота еще и призывать всех вокруг отдавать себя полностью, то можно и не прикрываться всю жизнь недогугим законом, который горе-власти в свое время придумывали для заигрывания с силовиками, чтоб верней служили, и силовики у власти с радостью пролоббировали, а пойти давно было добровольцем. А закон - да, надо менять, не дело это, когда здоровые служившие дававшие присягу быки не воюют в то время, когда не хватает людей и ловят на улицах уже кого попало и везут в автобусах. Потому как запрос на справедливость - это не только модный мем, которым заговаривают и прикрываются, а то, что может и горы свернуть, и наоборот.
А "гречкосеи" - это пренебрежительное отношение к людям труда, звучит именно так. Уже смеялись с ПТУшников "помоги тупому устроиться" и т.д., 80% в вузы, и чем это закончилось, не хватает рабочих, а высшая математика, философия и т.д. никому не нужны, подобное всегда заканчивается одинаково.
К ментам у всей страны одна огромная претензия. Именно системное явление. Вот на своем примере я рассказывал, украли 100 баксов, заяву не зарегистрировали, избивали, ехали час, у знакомых украли телефон крутой, он еще несколько дней был в сети, но никто его не пытался искать, что еще? Тюрьмы забиты курцами травы, а преступники против здоровья или имущества других людей на свободе гуляют.
Востаннє редагувалось hxbbgaf в Нед 16 чер, 2024 22:49, всього редагувалось 2 разів.
hxbbgaf

Подякував: 1677 раз.
Подякували: 2371 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 16 чер, 2024 22:23

hxbbgaf

Тобі це називається «злобна заздрість».
А вам треба усвідомити прості речі:
В 16-17 років і перед вами, і перед детройтом були відкриті однакові шляхи. І для вас обох написані однакові закони. І якщо ви чи не схотіли (не змогли, чи вас не взяли) кудись, то це лише ваша проблема. Нема чого заздрити комусь. Ви не відповідали якимось критеріям (у вашому випадку по здоровʼю, а буває і по розуму, і по цілеспрямованості, і по фізичній підготовці, і по швидкості реакціі, координації і ще багато всіляких) якійсь професії. То нема чого тепер криситись на тих, хто відповідали, пройшли нелегкий шлях і заробили те, чого ви не змогли заробити.

Я не пытался выезжать

Але до цього ви казали «и свалить за кордон я не могу»
Де ви брешете?
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2443 раз.

Профіль

3
3
2
  #<1 ... 86708671867286738674 ... 14631>
Форум: