принял)
|
|
Serhiyy и остальные адекватные форумчане
чтобы большая картинка была доступна полностью используйте тег iframe < iframe width="510" height="510" src="адрес_картинки" frameborder="0" allowfullscreen>< /iframe > <center><iframe width="510" height="510" src="https://s1.hostingkartinok.com/uploads/images/2024/06/3b03df14583178f05f4f1915fb8b5f02.jpg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> </center> Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 20 чер, 2024 14:15, всього редагувалось 1 раз.
Іпсо, нє? ☝️ США призупиняє всі поставки по контрактам ЗКР «Patriot» у країни Європи і перенаправляє їх в Україну - Financial Times.
Я вже і це питання не раз ставив: чому рфія (яка тероризує українців; хоче щоб вони замерзли і т.д.) жодного разу не вдарила по очисних спорудах великих міст. Навіть в тому ж Харкові, з якого вона має намір, щоб містяни покидали місто? Літо, спека, жити в містах стане неможливим... До того ж промислові потужності, в тому числі і оборонні, саме у великих містах. Тому що отримає відповідь по своїх містам... По очисних, а не НПЗ та аеродромах. Тобто поки війна йде з обмеженнями. Хто б що не казав, але з обмеженнями. Тепер начебто втягується все більш країн. Але ключове --- як? Якщо і далі з обмеженнями навіть бити по очисних, то так і буде -- з обмеженнями і прямої участі інших країн. Крута 3-тя Світова -- країн купа куп, а реальна бійка тіко на території України і частково Мордору. З купою обмежень... Нам купи зброї від наших партнерів, Мордору купи зброї від його партнерів. Війна на виживання з обмеженнями --- да це повний треш якись-то. Бо не бува такого. Є або на виживання, або з обмеженнями.
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуТа ладно. А може навпаки? Якби в 91 швиденько поставили в стойло му***, для яких "адна страна адін народ", то й були б зараз в ЄС і НАТО? А то язик на відміну від мови "нє імеєт значенія". Тому мови малих народів імперії практично вимерли. Крім чеченців. Які скористались отриманою можливістю і знатно загеноцидили русню. Або створили такі умови, що русня пішла на..., тобто туди де їм місце. Як наслідок, навіть програвши війну, чеченцям вдалося зберегти домінування своєї мови в своєму просторі.
За такої війни, яка йде і буде продовжуватися, економіка ринкова потужно ляже апріорі. А на півроку раніше чи пізніше ніякої ролі не грає. Україна постійно відстає від Мордору. Вони вже почали і все більше перебудовуються під тривалу війну. Ми ж сподіваємося пропітляти між крапельками; і рибку з'їсти, і ... Або наші щось знають про можливість незабаром РПВ; або незрозуміло на що розрахунок.
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуУ вас є статистика? Чи довідник "стеля"? З тих, з ким я спілкувався(бусифіковані цієї зими-ранньої весни), більшість відпускали під бойову повістку на кілька днів закрити справи. Мені, минулого року, враховуючи, що я сам прийшов по повістці - дали 3 тижні. UA
Аплодую, стоячи. Не в бров, а в око. Колись мав змогу на зарє шляху трошки приторкнутися до життя 1 сорту у війську.... Підвели мене до агроменної схеми всіх посад, які є в роді військ, на всю величезну стіну; і посміхаючись, сказали -- обирай, що хоч. Вільні посади є всюди; на будь-який смак; будь де; притримуються для своїх. Отак ЛЮДИ і живуть. Вільно мандрують по посадах; вільно обирають, що до смаку. А я гадав, що всі бігають за відношенням в частину, яке ще спробуй отримати, а потім ще спробуй реалізувати.
Хто вам сказав шо москалі не обстрілюють ОС? В новинах достатньо інфи є. Ніяких обмежень для москалів не існує.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||