Напад росії і білорусі на Україну

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
  #<1 ... 1027810279102801028110282 ... 18369>
Сообщение Добавлено: Вт 08 окт, 2024 11:33

detroytred писал(а):Тобто ніякої аргументації, що аналогія має місце.

На країну (сім'ю) напала гопота і ..., а ви мені поради кнопаєте на хфорумі.

хто хотів (і спроможний), той побачив. хто не зрозумів відразу, тому скільки не розжовуй, все рівно нічого не зрозуміє. значить не дано, з цим потрібно змиритися. нічого не вдієш. таке життя...
wild.tomcat

С нами с: 28.10.09
Благодарил (а): 45 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 08 окт, 2024 11:35

sashaqbl писал(а):
  Letusrock писал(а):Залежно в кого який дохід. Зазвичай в декрет йде той в кого дохід менший. І є можливість вибору, що є ключовою відмінністю

У випадку з мобілізацією можливість вибору є.
Якщо жінка йде в армію, чоловік отримує право на відстрочку.

у нас в країні не факт.
був скандал коли в жінки загинув один син - так тцк другого гребло.
tester7336

Заблокирован
С нами с: 30.06.24
Благодарил (а): 11 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 08 окт, 2024 11:36

Примат писал(а):нужно, чтобы вся собственность была в частных руках, тогда не будет коррупции, а так это бесполезная затея в принципе

коррупция так же вращается вокруг бюджета и разных гос одобрямсов.
тот же мсек недавний - наглядный пример.
tester7336

Заблокирован
С нами с: 30.06.24
Благодарил (а): 11 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 08 окт, 2024 11:37

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД писал(а):Я не призывал ругаться.
Хотел только услышать мнение и обсудить.

Пока я вмжу один путь переговоров. Оставлять террит. не подконтр. раше и далее НАТО, ЕС это всё не реально, но иметь какие то 100% гарантии и уже досконально каждый пункт в договоре оговаривать. Надо доказывать потом экономикой, что у нас лучше, чем у раши. Лет через 10 пуйло умрёт и возможно народ сам захочет опять присоединится к Украине. Воевать до 91г. и призывать 18лет. на войну, то мы тогда оставим и Запорожье и Херсон и Николаев, даже вохможно Днепр и Одессу. Уже 10 лет, как мы уже в Луганске, Донецке и Крыму. Одна болтавня от Америки и Запада. Всем насрать на межд. стандарты, а тем более в защиту Украины? Или пуйло уже сидит на скамье, как Милошевич. Просто межд. стандарты - это для избранных. :(
Последний раз редактировалось Игорь Алексеевич Вт 08 окт, 2024 11:44, всего редактировалось 2 раз(а).
Игорь Алексеевич

Заблокирован
С нами с: 13.09.09
Благодарил (а): 113 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вт 08 окт, 2024 11:39

wild.tomcat писал(а):
  АндрейМ писал(а):
  wild.tomcat писал(а):от мені цікаво, цей "інтелектуал", коли його з сім'єю десь перестріне гопота, і коли його дружину і дочку захочуть пустити по колу, теж буде "інтелектуальні" спічі заштовхувати в стилі "що захищати їх повинні професіонали" чи "в нас же рівноправ'я, нехай самі і захищаються"?

Навіть не знаю як відповісти на цей емоційний випад, хоча я вже і відповідав. Це таке ж провокаційне питання як і "а куди ти будеш біжати, коли росія нападе на Польщу, Німеччину або [обери свою країну]?" Коли це станеться , тоді і буду реагувати. Я не можу знати як я реагуватиму на ситуацію, коли мене "зустріне гопота". Буду захищатись як можу, напевно. Але це зовсім інша ситуація від тієї, коли ти знаєш, що росіяни за кілька днів від тебе, і ти можеш зібратися і поїхати у безпечне місце.

Але Ви розкажіть, будь ласка, що робити, коли на тебе напала гопота. Я звик, що мене захищає поліція і армія, і в районі, де я живу, гопота не ходить. Розкажіть як Ви героїчно один з гопотою впораєтесь. Я знаю, що один я проти гопоти нічого не зроблю, але якщо у Вас є поради, я з радістю і вдячністю Вас вислухаю.

порада тільки одна - захищати свою сімю. але вона таки не для вас(Wild Kot Tom)

Простите, а как вы семью защищаете допустим от пяти НЕпьяных и НЕобдолбанных гопников, которые окружили вас на стоянке возле Метро там или АШАНа в 23.30 в субботу, когда вы грузите всю тележку в багажник вашего Лексуса допустим, и хотят попользовать вашу половину и дочь-студентку, а вас просто откуярить лежачего ногами, и забрав у вас ключи от GXa вашего нержавого, покататься на нём оставшиеся полчаса до комендантского часа?
То же самое возможно в принципе(но без автоугона) если вы пешком часом в 7 вечера зимой, на НГ там или Рождество-Крещенье, возвращаетесь с гостей домой по плохо освещённой улице или двору микрорайона
У нас разрешён нарезной короткоствол, вы носите под курткой два тесака как у Слая в Рембо4, или вы бывший учитель по карате покойного Брюса Ли?
Кроме того возможен вариант что "пианист" размером с путина или медведева и с весом килограмм 55-60 не представляет угрозу даже для двух пьяных гопников.
Последний раз редактировалось барабашов Вт 08 окт, 2024 11:40, всего редактировалось 1 раз.
барабашов

С нами с: 16.06.15
Благодарил (а): 295 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 08 окт, 2024 11:40

wild.tomcat писал(а):

хто хотів (і спроможний), той побачив. хто не зрозумів відразу, тому скільки не розжовуй, все рівно нічого не зрозуміє. значить не дано, з цим потрібно змиритися. нічого не вдієш. таке життя...

От тільки ніяких "розжовувань" (аргументації) з вашого боку не було.
Від слова -- зовсім.

Тільки гола аналогія.
Та узагальнена оцінка заперечень опонентом.

Отже нескладно ж вам написати:
- що ви будете робити, коли на сім'ю напала гопота і ...;
- і чому зараз, коли на країну напала гопота, якісь інші підходи та алгоритми?
Последний раз редактировалось detroytred Вт 08 окт, 2024 11:46, всего редактировалось 1 раз.
detroytred

С нами с: 23.02.09
Благодарил (а): 2132 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 08 окт, 2024 11:46

detroytred писал(а):
  wild.tomcat писал(а):

От тільки ніяких "розжовувань" (аргументації) з вашого боку не було.
Від слова -- зовсім.

Тільки гола аналогія.

ну так ніхто не зобовязаний вам тут щось і чимось. щось не зрозуміли, ну буває, йдіть собі далі, займайтеся своїми справами :D
wild.tomcat

Сообщение Добавлено: Вт 08 окт, 2024 11:50

Началось обсуждение Майдана.
Рано. Нет информации.
Не понятно кто организовывал, кто финансировал, кто стимулировал развитие и направлял эволюцию, их цели. Одни вопросы без ответов.
Если назовёте Порошенко, Яценюка, Турчинова... - они воспользовались результатами. Истинные организаторы остались в густой тени и даже не просматриваются.
Можно придумывать много теорий, но нет никаких доказательств.
ЛАД
2

С нами с: 31.08.10
Благодарил (а): 5391 раз.

2
2
6
Сообщение Добавлено: Вт 08 окт, 2024 11:52

барабашов писал(а):
  wild.tomcat писал(а):порада тільки одна - захищати свою сімю. але вона таки не для вас(Wild Kot Tom)

Простите, а как вы семью защищаете допустим от пяти НЕпьяных и НЕобдолбанных гопников, которые окружили вас на стоянке возле Метро там или АШАНа в 23.30 в субботу, когда вы грузите всю тележку в багажник вашего Лексуса допустим, и хотят попользовать вашу половину и дочь-студентку, а вас просто откуярить лежачего ногами, и забрав у вас ключи от GXa вашего нержавого, покататься на нём оставшиеся полчаса до комендантского часа?
То же самое возможно в принципе(но без автоугона) если вы пешком часом в 7 вечера зимой, на НГ там или Рождество-Крещенье, возвращаетесь с гостей домой по плохо освещённой улице или двору микрорайона
У нас разрешён нарезной короткоствол, вы носите под курткой два тесака как у Слая в Рембо4, или вы бывший учитель по карате покойного Брюса Ли?
Кроме того возможен вариант что "пианист" размером с путина или медведева и с весом килограмм 55-60 не представляет угрозу даже для двух пьяных гопников.

ваш варіант? тільки, будь ласка, коротше, без обовязкового згадування ваших лексусів і gx'ів., ми вже давно запамятали, який у вас парк авто.
wild.tomcat

Сообщение Добавлено: Вт 08 окт, 2024 11:53

wild.tomcat писал(а):
  detroytred писал(а):От тільки ніяких "розжовувань" (аргументації) з вашого боку не було.
Від слова -- зовсім.

Тільки гола аналогія.

ну так ніхто не зобовязаний вам тут щось і чимось. щось не зрозуміли, ну буває, йдіть собі далі, займайтеся своїми справами :D

Я вказав, що від вас не було і не має ніяких пояснень.
Зобов'язань ніяких не покладав.
Не вигадуйте.
Що мені робити, я розберусь якось сам. Не перейматеся за мене.

А от:
- що ви будете робити, коли на сім'ю напала гопота і ...;
- і чому зараз, коли на країну напала гопота, якісь інші підходи та алгоритми?
Цікаво було б почути від вас. Як того, що проводить отакі аналогії.
detroytred

С нами с: 23.02.09
Благодарил (а): 2132 раз.

#<1 ... 1027810279102801028110282 ... 18369>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: pesikot, shapo + гостей: 2