Bobua написав:............ Вже вся країна знала би, хто не заплатив -- ті лайно, і їх копняками женемо на полігони й у військо. І їм лише 2міс треба протриматись на нулі, аби викупитись і ще й з прибутком (20+190*2-250=150тис, або менше, якщо були вихідні).
Це вибило би стілець з під усіх тецеканенависників... От що б вони потім нили? “забороніть забирати лайно у військо, лайно має коституц.право довічно лишатись лайном!” -- от взагалі ж не звучить...
І корупцію би добряче рубануло!
Тут сегодня цитировали, что 6 млн. не обновили данные. Если мы не можем справиться с этим, то как погнать их "їх копняками на полігони й у військо"?
На Дніпропетровщині стався землетрус Поштовхи зафіксували в Криворізькому районі області. Ввечері у вівторок, 8 жовтня, в Україні стався землетрус. Поштовхи магнітудою 3,3 зафіксували в Дніпропетровській області. Відомо, що землетрус стався в Криворізькому районі області приблизно о 19:36. Про це повідомляє Головний центр спеціального контролю. https://www.unian.ua/pogoda/news/zemlet ... 81554.html
Как то подозрительно именно в одном районе и именно только в Днепропр. области, где вообще его не должно быть.
Игорь Алексеевич написав:На Дніпропетровщині стався землетрус Поштовхи зафіксували в Криворізькому районі області. Ввечері у вівторок, 8 жовтня, в Україні стався землетрус. Поштовхи магнітудою 3,3 зафіксували в Дніпропетровській області. Відомо, що землетрус стався в Криворізькому районі області приблизно о 19:36. Про це повідомляє Головний центр спеціального контролю. https://www.unian.ua/pogoda/news/zemlet ... 81554.html
Как то подозрительно именно в одном районе и именно только в Днепропр. области, где вообще его не должно быть.
ЛАД написав:Вроде хотелось бы чтобы мои внуки могли жить в Украине, а ехать куда-то только по собственному желанию, а не по необходимости.
Ви у внуків спитали шо саме вони хочуть, чи за них відповіли?
Я, по-моему, ясно написал: "Мне бы хотелось". Слово "мне" опустил, но любому понятно. При этом не ограничиваю их в будущем, захотят уехать - пусть едут. Но по желанию, а не вынужденно. Неужели такую фразу тоже надо разжёвывать?
Брехня, все це ППО постачали москалі, вони ж там все будували. Тому Ізраїль, не бійся.
Напишите это на каком-нибудь израильском сайте. Думаю, услышите много тёплых слов.