Примат написав:Игорь Алексеевич меня даже на собеседования, для проформы хотя бы, не приглашают (( После 50 иди , никому не нужен
та ви що? а ким ви пробуєте працевлаштуватись? бо відкрию секрет - робітників не вистачає, на вік ніхто не дивиться...
30 лет в энергетике, разработчик биллинговых систем, АСКУЭ, ... Или вы намекаете, что можно пойти дерьмо месить лопатой?
Я даже больше скажу, знакомую в банке чуть не выгнали с работы (был скандал) из-за того, что по её совету, отдел кадров пригласил на собеседование человека, а ей оказалось за 40 лет. Так что не нужно рассказывать ,как всё замечательно.
Кругом лицемеры.
останнє дуже точно...
я натякаю на те, що технарей зараз не вистачає. там де я працював на виробництві, працюють й 50, й 60, й навіть по 70 років. 10 років тому може й були проблеми, а зараз людей з технічним досвідом дуже мало. на економіста молодше 30-35 років людей немає.
єдине питання, що може немає вакансій саме там, де ви живете - тут можливі нюанси. й оце все АСКОЕ, АСТОЕ - напевне краще йти в приватні структури, бо у державних енергетичних - тут багато корупційних нюансів.
історія про банк взагалі якась фантастична - а по резюме вік не побачили?
що має на поточний момент робити держава? план на поточний момент - фіксація ситуації та спроба заморозки за умови надання гарантій. механізми гарантій можуть бути різними.
а до цього тримати фронт, й наносити якнайбільші втрати ворогу. оці всі м'ясні штурми мають свою шалену ціну, й на Раші розуміють це навіть краще, ніж у нас - тому вони теж насправді хочуть перемір'я, воно їм дуже потрібно - але звісно без будь-яких гарантій, щоб коли вони назбирають сили - могли знову без проблем напасти.
а як їх примушувати - ще одним нападом на Рашу, виснаженням їх армії, дозволом на обстріл до 300 км - це те ж можливі різні варіанти, просто це інфо не для загалу.
Народная крымская примета: "Если с утра просматривать фото, как продолжает гореть нефтебаза в Феодосии и взрываются склад "шахедов" в Краснодарском крае и аэродром в Адыгее, то крепнет уверенность в скорой деоккупации Крыма" Хорошего дня всем. https://t.me/Crimeanwind/68538?single
Игорь Алексеевич написав:Угледар оставили, дальше особых препятствий для раши не будет. Как только Покровск возьмут, то можно след. линию обороны строить по водной преграде р.Днепр. А это уже - г.Днепр.((
Ви вже підготували автобуси для ДОПОМОГИ в евакуації населення по 2 тис. з мордилиця, 50 місць в автобусі?
Благотвотит. фонды и эвакуация в палатки - это в АП. А у нас выезд за рубеж в отели стоит денег за проезд. Правда заруб. партнёры увидя нашу публику - вы всё нам должны бесплатно, закрыли свою программу. Поставили в одном отели кофе -автомат, подходи бери кофе. Наша публика на дурняк, что бы не ходить со номера часто, то начала приходить с 2л.термосами. Автомат сгорел за день. Он не мог пережить такого шока - всё на холяву. Я полнял вы тоже из того теста - всё на холяву и все вам должны.
Востаннє редагувалось Игорь Алексеевич в Чет 10 жов, 2024 12:16, всього редагувалось 3 разів.
Water написав:Так ви ж писали шо ви саме ДОПОМАГАЄТЕ, а не ЗАРОБЛЯЄТЕ. Видчуваєте різницю?
Вы можете подключится к программе и оплатить стоимость автобуса. И тогда будет всё включена all inclusive Есть второй вариант - приехать на своём автобусе и отвозить бесплатно по 50чел. в Болгарию или Румынию.
Востаннє редагувалось Игорь Алексеевич в Чет 10 жов, 2024 12:30, всього редагувалось 1 раз.