Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1048210483104841048510486 ... 14796>
Повідомлення Додано: Чет 17 жов, 2024 19:04

detroytred
Нам хтось піджене бімбу ядрьону? Хто?
Хіба з дозволу США , чи самі США.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2472 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Чет 17 жов, 2024 19:09

Hotab написав:detroytred
Нам хтось піджене бімбу ядрьону? Хто?
Хіба з дозволу США , чи самі США.

Самі партнери.
Хоч Штати, хоч бріти, а може Макарон в обмін Штатам на щось.
Нема різниці хто.

Але імхо - це малоймовірно.
Скоріш тестується реакція пу та Глобального півдня на це.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 17 жов, 2024 19:11

Hotab написав:Це гра ва-банк.
Може спрацювати, а можуть всім світом «роззброювати» почати, бо пітун почне грати карту «а я казав що Україна небезпечна!».
Але краще б шантаж вдався.
І я думаю таки шантаж.
Ніяких «тижнів». У нас хіба є щось для збагачення урану?

Нахалєри його збагачувать?
пуйло зараз і розіграє карту.
"Бахне" якоюсь низкозбагаченою бімбаю і швиденько зашле сумного коня до United Nations, скажушь шо миж не зря почали, бо хахли савсєм озвєрєлі, за трі нєдєлі бімбу сдєлалі. Після чого нам зброї точно не дадуть, ще й запишуть у терористи.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 224 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 17 жов, 2024 19:13

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Варіант, що він іпанувся, відкидаю)) Бо артист ... грає роль.

«Він реально ризикує своїм життям і, між іншим, я його через наших спільних знайомих КВНщиків про це попереджав, коли дізнався про серйозність його намірів. Був такий ізраїльський комік Дуду Топаз, який мав свої телевізійні шоу і був абсолютним рекордсменом за кількістю переглядів. У Зеленського був «Квартал 95», «Ліга сміху» і «Розсміши коміка». В Топаза теж було три дуже популярних і успішних проекти, які мали шалені рейтинги. Більше половини восьмимільйонного населення Ізраїлю дивилися його програми в прайм-тайм. Де ще можна було таке побачити? Але він свого часу теж зробив необачний крок, публічно підтримавши один політичний проект. Як тільки він став політично заангажованим, його посунули з першої кнопки, він втратив свої програми, популярність, рейтинги і останні три роки життя провів між тюремною камерою і психіатричною лікарнею. Врешті з третьої спроби повісився в душовій кабіні в ізраїльській в’язниці «Ніцан», - пояснює шоумен.

https://glavcom.ua/country/politics/vid ... 97497.html

Зв ці чотири роки я частенько згадував ці слова Чекалкіна. Пророчі слова. Проблема в тому, що він не тільки знищує своє життя, але й всіх нас, майбутнє України.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 17 жов, 2024 19:16

успішно-потужні корабельні сосни 8)
Нардепці Аллахвердієвій повідомили про підозру в незаконному збагаченні на понад 20 млн грн
https://www.pravda.com.ua/news/2024/10/17/7480164/

все лайно, що лляється зараз на нас маємо завдяки 73% маргіналів...
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 17 жов, 2024 19:17

Water написав:
Може спрацювати, а можуть всім світом «роззброювати» почати, бо пітун почне грати карту «а я казав що Україна небезпечна!».
І я думаю таки шантаж.

Нахалєри його збагачувать?
пуйло зараз і розіграє карту.
"Бахне" якоюсь низкозбагаченою бімбаю і швиденько зашле сумного коня до United Nations, скажушь шо миж не зря почали, бо хахли савсєм озвєрєлі, за трі нєдєлі бімбу сдєлалі. Після чого нам зброї точно не дадуть, ще й запишуть у терористи.

Тоді це означає, що Україну тупо зливають. Партнери. А Зе відіграв свою цю роль.
Ну і повний поділ країни на шматки.

А от якщо пу бахне, а партнери у відповідь рознесуть його, як грозились. Китай та Індія з Ко відвернуться, бо попереджали пу, щоб без ядрьонки.
От тоді це буде хитрий план...
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 17 жов, 2024 19:20

І я думаю таки шантаж.
Я не впевнений що і знання залишились . А от обладнання - тим більше

Сьогодні вечірнє шоу успішного успіха? (а то я не осилю всі 12 сторінок).
Де приймають ставки, що наш мультик після відпустки з піонерським вогником повернеться в частину?

для создания ядерки можно и не обогащать уран.
плутоний можно нарабатывать в реакторах на природном уране с графитовым или тяжеловодным замедлителем.
более того, плутоний можно выделять из ОЯТ АЭС.
индусы испытали ядерку на реакторном плутонии и ничего страшного, она похуже чем на оружейном, но тоже ниче.
а еще можно обогащать плутоний с реакторной смеси до чистого 239 изотопа. в таком случае можно не выделять из урана 0.7% годного, а целых 60% годного 239 плутония. плюс критическая масса меньше. так что работы намного меньше нужно проделать.
была б политическая воля
smdtranz

Подякував: 13 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 17 жов, 2024 19:25

smdtranz написав:
І я думаю таки шантаж.
Я не впевнений що і знання залишились . А от обладнання - тим більше

Сьогодні вечірнє шоу успішного успіха? (а то я не осилю всі 12 сторінок).
Де приймають ставки, що наш мультик після відпустки з піонерським вогником повернеться в частину?

для создания ядерки можно и не обогащать уран.
плутоний можно нарабатывать в реакторах на природном уране с графитовым или тяжеловодным замедлителем.
более того, плутоний можно выделять из ОЯТ АЭС.
индусы испытали ядерку на реакторном плутонии и ничего страшного, она похуже чем на оружейном, но тоже ниче.
а еще можно обогащать плутоний с реакторной смеси до чистого 239 изотопа. в таком случае можно не выделять из урана 0.7% годного, а целых 60% годного 239 плутония. плюс критическая масса меньше. так что работы намного меньше нужно проделать.
была б политическая воля

навіть тут, на фінансовом форумі, на колінці ща зварганять ядєрку.
а вони (влада) не здатні
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 408 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 17 жов, 2024 19:27

lapay написав:
  detroytred написав:Варіант, що він іпанувся, відкидаю)) Бо артист ... грає роль.

«Він реально ризикує своїм життям і, між іншим, я його через наших спільних знайомих КВНщиків про це попереджав, коли дізнався про серйозність його намірів. Був такий ізраїльський комік Дуду Топаз, який мав свої телевізійні шоу і був абсолютним рекордсменом за кількістю переглядів. У Зеленського був «Квартал 95», «Ліга сміху» і «Розсміши коміка». В Топаза теж було три дуже популярних і успішних проекти, які мали шалені рейтинги. Більше половини восьмимільйонного населення Ізраїлю дивилися його програми в прайм-тайм. Де ще можна було таке побачити? Але він свого часу теж зробив необачний крок, публічно підтримавши один політичний проект. Як тільки він став політично заангажованим, його посунули з першої кнопки, він втратив свої програми, популярність, рейтинги і останні три роки життя провів між тюремною камерою і психіатричною лікарнею. Врешті з третьої спроби повісився в душовій кабіні в ізраїльській в’язниці «Ніцан», - пояснює шоумен.

https://glavcom.ua/country/politics/vid ... 97497.html

Зв ці чотири роки я частенько згадував ці слова Чекалкіна. Пророчі слова. Проблема в тому, що він не тільки знищує своє життя, але й всіх нас, майбутнє України.

Його б тоді вже хоч в який спосіб *відсторонили*.
Наприклад, недогледіли б якийсь реальний замах. Це на край.

А так би знайшли ричаги впливу.
Потужні)))

Це імхо. Бо як там на тих рівнях навіть приблизно не знаю.
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 17 жов, 2024 19:28, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 17 жов, 2024 19:28

Бетон написав:навіть тут, на фінансовом форумі, на колінці ща зварганять ядєрку.
а вони (влада) не здатні

на форумі тут взагалі все можуть. це ж "... не мішки носити".
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1640 раз.

Профіль

1
3
5
  #<1 ... 1048210483104841048510486 ... 14796>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти