|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 21 жов, 2024 15:52
flyman написав:За битого двох небитих дають. Якщо два роки тому ЗСРФ мали 1М штиків, а зараз 1.5M, які "відчуваються як 3" (c)(тм)
відємне ослаблення. А шо там з ракетами та шахедами які закінчуються вже 150-й тиждень поспіль
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 жов, 2024 15:59
flyman 1М штиків, а зараз 1.5M, які "відчуваються як 3" (c)(тм)
В якому саме місці ти їх відчуваєш? 😅
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2471 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Пон 21 жов, 2024 16:15
pesikot написав:Знову запитую, якщо ти вважаєщь, що Україна ослаблюється, то нащо Путіну заморозка ?
ми незнаємо наскільки саме (і як довго) цей "товстий" готовий худнути, заради того щоб "худий" здох. Бо навіть не спробували разом з іншими товстунами знайти якесь рішення крім "давайте просто продовжимо голодувати" pesikot написав:А нагадай, сам ти з якого окопу пишешь ?
якщо такий безкомпромісний борець до останнього не там, то чому там має бути людина з більш прагматичним баченням світу? Це я навіть не беру до уваги географічний фактор
-
Letusrock
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 жов, 2024 16:22
Letusrock написав: Hotab написав:Хтось не помітив Другий – успіхи чи неуспіхи росі та України на фронті (як в Україні так і на росії) Цікаво , зриваючи мобілізацію , включно з закликами тут, це про «успіхи, чи про «неуспіхи» на переговорах?
дехто закликає небачити корупцію,
«а кто это сделал» ? Хто ці люди? Я якраз прихильник прилюдних вішань за корупцію. Непогоджені погляди не у тому, що я ЗА корупцію, а ви «ні» А у тому, що я незважаючи на корупцію (про яку я ніколи не казав позитивно) закликаю державу все ж захищати. Бо те що нам несуть рузькомірні - то ще гірше. Ви ж прихильник «до основанья а затем». А що буде «затєм»? Ви думали? Ні, в Карпатах і за ними мабуть нічого поганого. А от в Дніпрі я не впевнений.
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Пон 21 жов, 2024 16:27
Letusrock написав: pesikot написав:Знову запитую, якщо ти вважаєщь, що Україна ослаблюється, то нащо Путіну заморозка ?
ми незнаємо наскільки саме (і як довго) цей "товстий" готовий худнути, заради того щоб "худий" здох. Бо навіть не спробували разом з іншими товстунами знайти якесь рішення крім "давайте просто продовжимо голодувати"
Путін каже прямим текстом умови навіть не самих перемовин, а умови для початку перемовин - 4 області і Крим за РФ, війська ЗСУ виходять з цих областей, нейтральний статус, зменьшення чисельності ЗСУ та гарантія невступу України в НАТО І Путін не говорить про якісь гарантії зі свого боку Що повністью відкидає будь-які спроби знайти якесь рішення Якщо навіть припустити, що Україна на це погодиться, то далі перемовини будуть ідти в руслі, у вас же армії немає, в НАТО ви не вступите, то Харьківська, Миколаївська, Одеська області теж віддаєте Росії То ж, не в ту сторону ти дивишься
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 21 жов, 2024 16:48
Letusrock написав:В той же час Командувач силами НАТО в Європі, генерал Крістофер Каволі вважає, що незалежно від результату війни в Україні, російська армія після неї стане сильнішою, ніж є сьогодні.
Так Захід сам обрав такий сценарій! Якщо б він дав в 2022 багато зброї Україні, війна б у 2022 і закінчилась. Хоча я не згідний що армія РФ стає сильнішою. Досвідченішою - так. Але кількість танків, техніки, артилерії, снарядів, літаків сильно впала. Для відновлення цих кількостей підуть десятиліття. Звичайно, для захоплення умовної Естонії чи Молдови - армія стала сильніша. Але для захоплення Польщі - армія стала слабшою.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 жов, 2024 16:51
Бетон Не знаю что может быть хуже такой оголтелой коррупции,
Це її наявність, але + відсутність права про неї казати. Хоча ні, право є. Але його ціна вам не сподобається  Ну і плюс відсутність оцих викривань. Які тобі зараз здаються як «корупції стає ще більше», а наприклад мені «з нею хоч почали боротись». Не факт що надовго, але роблять вигляд
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 21 жов, 2024 16:54, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Пон 21 жов, 2024 16:54
Hotab написав:А у тому, що я незважаючи на корупцію (про яку я ніколи не казав позитивно) закликаю державу все ж захищати. Бо те що нам несуть рузькомірні - то ще гірше
а я хіба когось відговорюю? тільки за, якщо все в межах закону. а не це що зараз, зйомки ремейку "1984" по пн.корейському сценарію. Нема можливості забезпечити ресурс у законний спосіб? тоді корегуй задачі, а не оце все "формули, останні верби, фортеці, до останнього, кава в ялті" Який сенс перемогти по-парагвайські щоб жити в Сомалі..чим довше війна тим краще (чи навпаки)
-
Letusrock
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 жов, 2024 16:59
Letusrock А що, є ознаки парагвайського сценарію? Чи просто зараз це модно для «красного слова»? Який відсоток чоловічого населення втратив Парагвай і за скільки років? Саме бойові втрати . А який у нас? То може трохи попустимось з маячнею?
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Пон 21 жов, 2024 17:04
pesikot написав:Путін каже прямим текстом умови навіть не самих перемовин, а умови для початку перемовин - 4 області і Крим за РФ, війська ЗСУ виходять з цих областей, нейтральний статус, зменьшення чисельності ЗСУ та гарантія невступу України в НАТО
ми теж можем попросити кубань назад. яка різниця хто що хоче. все залежить від політичної волі і бажання всяких америк з китаями. Як тільки захочуть зупинити це то нас ніхто й питати небуде andrijk777 написав:Але для захоплення Польщі - армія стала слабшою.
це при умові що НАТО не відморозиться від 5 статті. Поляки ті ще вояки, дружно гуглять нерухомість в Іспанії
-
Letusrock
-
-
-
-
Профіль
-
-
|