Wirująświatła написав: И если бы я попросил 8куе на откуп
Вы уж меня простите,но за 8 можно только "друг друга в кустах" (анекдот) Хотя после заморозки подешевшае. Таки дали вчерась моему знакомому одноглазому белый билет. Всего полгода мариновали.Вильна людина тепер! Тоже вариант,кстати,у кого грошей нема
Wirująświatła написав:"Жиром" я называю капитал от 100куе. Массового таких сбережений нет. Может в Киеве 200-300 тыс семей с такими деньгами наберётся.
так у 95% европейців ( які не мають власного бізнеса а працюють за ЗП) к 45рокам немає 100к евро на банківському рахунку (якщо маєш власну квартиру/будинок , дружину і двох дітей), тому що 85-90% місячного доходу уходить на running costs
Господар Вельзевула написав:Таки дали вчерась моему знакомому одноглазому белый билет. Всего полгода мариновали.Вильна людина тепер! Тоже вариант,кстати,у кого грошей нема
шось мені здається що воно як повезе. З зсу точно так просто не смахаєш. Без кисті руки не звільняють.
Каждый день что то теряем. До 20 января ещё сколько терр. потеряем?
Уже и так понятно, что идут переговоры про сдачу всего Донбасса и Крыма - это первый вариант, при этом Херс., Запоржск., и Харьк. обл. возращаются обратно в Украину. Второй вариант по линии разграничения на день подписания договоров. Третий вариант - воевать дальше, но тогда потеряем некоторые обл. города. Трамп на коне при любом варианте. При первом варианте он дает гарантии, оружие и входит в Украину капитал и крупный бизнес. А вхождение крупного бизнеса в страну - это 100% гарантии на всю жизнь. При втором варианте он нам ничего не даёт и говорит - пусть с Украиной бадается Европа. Третий вариант мы сами приползём к Трампу за помощью на любых условиях.
Если пуйло откажется от переговоров, то тогда Трамп нам даст всё нужное оружие , что бы мы разнесли москву на части.
ЛАД написав: Но если есть, то вы считаете, что сына 18-25 не будет откупать?
Разумно сына вывести в свободный мир в 16 и не думать про выкуп.
Многие и вывозят - недавние новости про пустые классы. Но многие не хотят делить семьи - а сами выехать или не знают как или боятся... Еще куча народу надеется, что уж второй-то раз возраст точно понижать не будут
Бетон написав:............. Запам'ятайте повідомлення: Підуть усі: і прокурори і судді. Ми тут з вами, хоч і у невеликий кількості, але предрікли долю військових злочинців тцк. Так воно і сталося. А що нам тут відповідали, давайте пригадаємо: нам тут кожен день втирали дехто, що тцк білі і пухнасті. Це ми не такі, це ми залякані, а вони всього навсього хочуть нам добра. В них навіть у назві є - соціальна підтримка! Буде так: їх всіх, годованих морд пошлють в піхоту. Згодом - мєнти. Потім прокурори, судді, чиновники.
Ніхто нікуди не втече
Возможно. Но тогда и вы "не втечете".
Втечу. Я вне системы. Я не ворую деньги налогоплательщиков. Я должен только родителям и детям и больше никому на свете.
16 листопада на саміті Азіатсько-Тихоокеанського співробітництва Байден має зустрітися з Сі та обговорити війну в Україні та війська КНДР на рф. Невже піде з посади Лузером? А міг би дати дальнобійну зброю і дозвіл її використовувати як завгодно. Сцикун?
Игорь Алексеевич написав:Трамп на коне при любом варианте. При первом варианте он дает гарантии, оружие и входит в Украину капитал и крупный бизнес. А вхождение крупного бизнеса в страну - это 100% гарантии на всю жизнь.
Щоб ви розуміли - на цей час обсяг інвестицій з США залишається найбільшим з усіх країн в Україну. За цей рік звідти вклали десь 2 млрд. доларів, переважно у високотехнологічні компанії і це більше, ніж минулого року. Також зросла кількість інвесторів з США. Але ніхто не знає, що зробить Трамп...
prodigy написав: так у 95% европейців ( які не мають власного бізнеса а працюють за ЗП) к 45рокам немає 100к евро на банківському рахунку (якщо маєш власну квартиру/будинок , дружину і двох дітей), тому що 85-90% місячного доходу уходить на running costs
хомячєство не така поширена стратегія в "розвинутому світі" Власний бізнес не гарантує запасів на рахунках. Є ймовірність, що там і відємні цифри. Колись попадалась статистика по васникам нерухомості в сша. Багато хто на пенсії продає житло разом з кредитом і уходить жити в дідовню.