|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 27 лис, 2024 21:55
d44 написав: Україні вдасться приєднатися до Євросоюзу протягом п'яти років під час роботи нової колегії Єврокомісії.
приєднатися, це як, "на підсосі"?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 27 лис, 2024 21:56
budivelnik написав: detroytred написав:Але розглядається реал, а не *якщо*.
Хочер реал На тобі реал Прийнятий закон який створив умови для корупції у МСЕК або дозволив прокурорам бути інвалідами.... А тепер а -якщо Якщо гроші які платять тим хто став корупціонерам - передати на закупку мавіків чи авто чи снаряди в бригади... То що станеться? адже ті хто платить 4000+ баксів за те щоб НЕ СЛУЖИТИ - служити все одно не будуть , вони навіть якщо потраплять у війська все одно будуть шукати кому заплатити... І що тоді? прокурори-слідаки-тюрми.. а в армії служити нікому і ворога бити нічим а от коли гроші в бригади замість гроші в мсек чи тцк - так відразу зникає потреба в мсек і тцк ( у корупційному вигляді) а в ЗСУ зявляються засоби.. Тому Є дві групи людей Більшість - БОРЦУНИ за абсолютну справедливість - ці як правило працюють за ідею , а так як ідея по суті недосяжна - дурні і бідні Меншість - ПРАЦІВНИКИ на кінцевий результат - ці як правило досягають того чого хочуть і нічим не можуть допомогти групі яка описана народом чого дурний - бо бідний чого бідний - бо дурний... Це ж аксіома ТРЕБА правильно поставити питання - тоді отримаєте варіанти рішення Якщо питання - за абсолютну справедливість - то рішення - всі без трусів і в хрестика Якщо питання - за кінцевий результат - є група без трусів і в хрестиках, але є й нормальні.От і вся різниця Абсолютна справедливість досягається тільки в могилі... та й то дехто має над могилою памятник і його памятають , а борцуни за справедливість як правило в безіменних крематоріях...
Це вы бени хочете довести?
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 622 раз.
- Подякували: 507 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лис, 2024 21:57
ЛАД написав: budivelnik написав: ЛАД написав:Но с другой стороны из практики я убеждён, что за редкими исключениями все наши богатства созданы незаконными методами. Разными. От взяток и контрабанды до прямого расхищения государственной собственности. Доказать это часто практически невозможно.
Давайте спробуємо не розглядати законність отриманого того чи іншого багатства А спробуємо розібратись - скільки в пропорції до створеного в Україні і отриманого чесним шляхом - крадеться... Отже Давайте на пальцях Є ВВП 2020-2023 рік_______млн грн___грн/місяць__працюючих__зарплати+пенсії___% до ВВП 2020______4194102_____11597_____15915000____2214795+700000___69% 2021______5459574_____14017_____15610000____2625664+700000___61% 2022______5191028_____14857_____15693000____2797810+700000___67% А тепер ризикніть заявити що багато крадеться-якщо 60-70% повертається у вигляді ЗАРПЛАТИ і ПЕНСІЇ Тобто Якщо розмір капітальних вкладень =0 (а це неможливо) - то вкрасти можна тільки 30% мінус розмір капітальних вкладень= 5% максимум (моє ІМХО). На моє тверде переконання в Державі крадеться (не чесно перерозподіляється) близько 1-3% ВВП. А збільшення доходів середньостатистичного навіть на +5%.. - це ні про що Якби роботяга знав що його дурять ВСЬОГО на максимум 5%... - жоден популіст не змусив би цього роботягу проголосувати за популістичні заяви що він все в багатих забере і бідним віддасть. І як тільки до населення дійде що обіцянками про справедливий розподі - його просто дурять щоб мати можливість вкрасти 1-5%... - так відразу ера популізму і закінчиться.
Даже 5% это очень много - примерно 10 млрд. долл. в 2021. Если в грн, то 273 млрд. грн. Это примерно равно всем расходам Украины на "фінансування сектору безпеки і оборони" и более, чем в 2 раза превышает расходы на Минобороны, т.е. на армию в 2021 было предусмотрено 117,5 млрд грн. Но это вы считали только по текущим расходам-доходам. А сколько разграбили "общенародной собственности", оставшейся от СССР.
Ти напевно забув Я трошки молодший від тебе, тому молочні ріки і кісейні берега в сере-сере бачив наочно станки по репарації від німців, черги в магазинах за продуктами ..а перед розвалом ще й по карточках... Тому говорити що в країні яка розвалилась бо не могла прогодувати ВЛАСНЕ населення - були запаси чогось цінного - це ж яким примітивом треба бути... Звичайно є ракети/танки які за сересере побудовані і по нам зараз використовуються.. але якихось інших досягненнь совка який розвалився - я якось не знайшов. житло замортизоване на 50-70% - роздали населенню заводи замортизовані на 150% - розвалились бо не могли працювати комунальна сфера замортизована на 90% Так залишилась ще освіта..але ті хто її отримав в сересере - сьогодні вже вийшли на пенсію(або вийдуть в найближчих 5 років0 то що там хапуги олігархи заникали цінного? стіни ? в яких не могли випускати товари першого вжитку чи корівники колгоспів - завдяки яким ми отримували курятину з США щоб не померти з голоду...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 27 лис, 2024 22:00
budivelnik написав: detroytred написав:Але розглядається реал, а не *якщо*.
Хочер реал На тобі реал Прийнятий закон який створив умови для корупції у МСЕК або дозволив прокурорам бути інвалідами.... А тепер а -якщо Якщо гроші які платять тим хто став корупціонерам - передати на закупку мавіків чи авто чи снаряди в бригади... То що станеться? адже ті хто платить 4000+ баксів за те щоб НЕ СЛУЖИТИ - служити все одно не будуть , вони навіть якщо потраплять у війська все одно будуть шукати кому заплатити... І що тоді? прокурори-слідаки-тюрми.. а в армії служити нікому і ворога бити нічим а от коли гроші в бригади замість гроші в мсек чи тцк - так відразу зникає потреба в мсек і тцк ( у корупційному вигляді) а в ЗСУ зявляються засоби.. Тому Є дві групи людей Більшість - БОРЦУНИ за абсолютну справедливість - ці як правило працюють за ідею , а так як ідея по суті недосяжна - дурні і бідні Меншість - ПРАЦІВНИКИ на кінцевий результат - ці як правило досягають того чого хочуть і нічим не можуть допомогти групі яка описана народом чого дурний - бо бідний чого бідний - бо дурний... Це ж аксіома ТРЕБА правильно поставити питання - тоді отримаєте варіанти рішення Якщо питання - за абсолютну справедливість - то рішення - всі без трусів і в хрестика Якщо питання - за кінцевий результат - є група без трусів і в хрестиках, але є й нормальні. От і вся різниця Абсолютна справедливість досягається тільки в могилі... та й то дехто має над могилою памятник і його памятають , а борцуни за справедливість як правило в безіменних крематоріях...
Яким боком оце до оцінки впливу корупції ЛИШЕ по відсотку вкраденого? З.и. *Тому Є дві групи людей Більшість - БОРЦУНИ за абсолютну справедливість - ці як правило працюють за ідею , а так як ідея по суті недосяжна - дурні і бідні* --- це абсолютно не відповідає реальності. Отаких ідейних прометеїв-корчагіних не те що не більшість, їх по пальцях однієї руки перерахувати. Днем з вогнем не знайти. Отих ідейних. А ти вигадав, що їх більшість. І на цій маячні побудував єралашик. Ще й кажеш, що це реал.
-
detroytred
-
-
- Заблокований
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лис, 2024 22:07
Vadim_ написав: budivelnik написав: detroytred написав:Але розглядається реал, а не *якщо*.
Хочер реал На тобі реал Прийнятий закон який створив умови для корупції у МСЕК або дозволив прокурорам бути інвалідами.... А тепер а -якщо Якщо гроші які платять тим хто став корупціонерам - передати на закупку мавіків чи авто чи снаряди в бригади... То що станеться? адже ті хто платить 4000+ баксів за те щоб НЕ СЛУЖИТИ - служити все одно не будуть , вони навіть якщо потраплять у війська все одно будуть шукати кому заплатити... І що тоді? прокурори-слідаки-тюрми.. а в армії служити нікому і ворога бити нічим а от коли гроші в бригади замість гроші в мсек чи тцк - так відразу зникає потреба в мсек і тцк ( у корупційному вигляді) а в ЗСУ зявляються засоби.. Тому Є дві групи людей Більшість - БОРЦУНИ за абсолютну справедливість - ці як правило працюють за ідею , а так як ідея по суті недосяжна - дурні і бідні Меншість - ПРАЦІВНИКИ на кінцевий результат - ці як правило досягають того чого хочуть і нічим не можуть допомогти групі яка описана народом чого дурний - бо бідний чого бідний - бо дурний... Це ж аксіома ТРЕБА правильно поставити питання - тоді отримаєте варіанти рішення Якщо питання - за абсолютну справедливість - то рішення - всі без трусів і в хрестика Якщо питання - за кінцевий результат - є група без трусів і в хрестиках, але є й нормальні.От і вся різниця Абсолютна справедливість досягається тільки в могилі... та й то дехто має над могилою памятник і його памятають , а борцуни за справедливість як правило в безіменних крематоріях...
Це вы бени хочете довести?
1 Я не збираюсь витрачати все своє життя за міфічну абсолютну справедливість 2 Якщо такий як беня МОЖЕ вкрасти в мене 5% мого теоретичного доходу - то мої дії будуть складить з двох пунктів перший -так як 5% легко компенсовуються в процесі моєї діяльності- то буду працювати щоб компенсувати другий - після виконання пункту1 , спробую мінімізувати вплив крадіжок на мене. Наприклад Якщо фірташ піднімає ціни на газ - то я збільшу витрати на утеплення приміщень , щоб менше купувати у фірташа газ якщо ахметов піднімає ціни на електрику - я збільшу витрати на встановлення автономного живлення, і купую більш енергоощадливі прилади якщо гетьманцев збільшує акцизи на бензин - я купую електромобіль і так далі і тому подібне але всі рішення приймаю крізь призму економічної доцільності - а не для того щоб комусь довести. Я покращую СВОЄ життя в першу чергу... ПС якщо мене захищають - я приймаю рішення про розміри донатів... а коли в мирний час служив сьогоднішній воєнпенс- я ні копійки йому не давав бо не вважав за потрібне.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 27 лис, 2024 22:11
prodigy написав: ЛАД написав: Denik написав:русні - пи..а [youtube]Rl05cU5phvo[/youtu..]
Сколько времени вы уже поёте эту песню? И сколько ещё будете? Назовите уже окончательную дату.
русні вистачить запасів зброї на 2 роки, запасів грошей на 1,5роки (але якщо темпи зубожіння будуть наростати, то все прискориться, може вистачить на 7-8 місяців -доки платять пенсії і послуги ЖКХ виконуються -росіяне будуть терпіти до останнього -проблеми з ЖКХ (інвестиції в апгрейд старих радянських водопроводів/каналізацій/котелен з 2017-2023 склали 1трн руб. щоб уникнути повного колапсу ЖКХ до 2030р потрібно 14трлн рублів -рубль вже 114 до долара (120 до евро) після того США заподіяли санкції проти Газпромбанку, це головний банк по розрахункам за газ. -Челябінск бастує, це початок
А что там в Челябе, отопление порвало при минус 25 и свет отрубили или не за что сосисек уже в Магните купить?
-
барабашов
-
-
- Заблокований
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 362 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лис, 2024 22:15
detroytred написав:Яким боком оце до оцінки впливу корупції ЛИШЕ по відсотку вкраденого?
на відміну від тебе я вмію користуватись відкритими джерелами інформації Був ковід - я писав 80% смертей в групі 50+ - тому ТРЕБА обмежувати тільки цю групу Є доступ до пенсійного - просто припустив що верхня група з 30000 осіб отримують завищену пенсію і це припущення обрахував- вийшло навіть для тих хто отримує 2800 збільшення пенсії ПІСЛЯ наведення абсолютної справедливості - 4%... Є форбс який описував статки 100 найбагатших українців і оцінив ці статки в 20 млрд доларів навіть якщо припустити що всі ці 20 млрд вкрадені за роки незалежності то легко порахувати відсоток вкраденого 120 млрд доларів ВВП( в середньому)*30 років=3600 млрд ,20 млрд/3600млрд=0,6% і останній приклад з мсеком давай ще раз вихідні є якась кількість тих хто НЕ ХОЧЕ СЛУЖИТИ і ПЛАТИТЬ по 3000 доларів( в середньому, це вартість паршивенького мавіка або пікапа) можна створити тцк+поліція+прокуратура+мсек+суд(десь 30000 осіб) - який буде ганятись за цими 100 000 осіб.... а можна 30000 силовиків/прокурорів/суддів - відправити на фронт , мсекашних ліккарів перепрофілювати на лікування поранених і полегшення отримання довідок інвалідам війни , а на фронт відправити додаткових 50000 мавіків і 50000 пікапів... З точки зору справедливості - моє рішення абсурд з точки зору ефективності- то це та пісчина яка може зломати педераційного віслюка...
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 27 лис, 2024 22:30
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лис, 2024 22:34
_Mykola_ А якщо заробляє 1 100 000 платить -500 000 податки живе за 300 000 і донатить -300 000
То чи може його вкурвлювати позиція військового мирного часу/военпенса військового часу?
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 27 лис, 2024 22:38, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 27 лис, 2024 22:42
budivelnik написав:То чи може його вкурвлювати позиція військового мирного часу/военпенса військового часу?
Позиція про що? Ти не вінегрєть та не узагальнюй, а конкретизуй. Ота пенсія ніяким боком не накладає додаткових зобов'язань. Вона виключно за минуле. І виключно відповідно за вслужбу саме в мирний час.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 27 лис, 2024 22:44, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Заблокований
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-