Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1108911090110911109211093 ... 14484>
Повідомлення Додано: Сер 27 лис, 2024 21:55

d44 написав:
Україні вдасться приєднатися до Євросоюзу протягом п'яти років під час роботи нової колегії Єврокомісії.

приєднатися, це як, "на підсосі"?
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 27 лис, 2024 21:56

budivelnik написав:
  detroytred написав:Але розглядається реал, а не *якщо*.
Хочер реал
На тобі реал
Прийнятий закон який створив умови для корупції у МСЕК або дозволив прокурорам бути інвалідами....
А тепер а -якщо
Якщо гроші які платять тим хто став корупціонерам - передати на закупку мавіків чи авто чи снаряди в бригади...
То що станеться?
адже ті хто платить 4000+ баксів за те щоб НЕ СЛУЖИТИ - служити все одно не будуть , вони навіть якщо потраплять у війська все одно будуть шукати кому заплатити...
І що тоді? прокурори-слідаки-тюрми.. а в армії служити нікому і ворога бити нічим
а от коли гроші в бригади замість гроші в мсек чи тцк - так відразу зникає потреба в мсек і тцк ( у корупційному вигляді) а в ЗСУ зявляються засоби..

Тому
Є дві групи людей
Більшість - БОРЦУНИ за абсолютну справедливість - ці як правило працюють за ідею , а так як ідея по суті недосяжна - дурні і бідні
Меншість - ПРАЦІВНИКИ на кінцевий результат - ці як правило досягають того чого хочуть і нічим не можуть допомогти групі яка описана народом
чого дурний - бо бідний
чого бідний - бо дурний...

Це ж аксіома
ТРЕБА правильно поставити питання - тоді отримаєте варіанти рішення
Якщо питання - за абсолютну справедливість - то рішення - всі без трусів і в хрестика
Якщо питання - за кінцевий результат - є група без трусів і в хрестиках, але є й нормальні.

От і вся різниця
Абсолютна справедливість досягається тільки в могилі... та й то дехто має над могилою памятник і його памятають , а борцуни за справедливість як правило в безіменних крематоріях...

Це вы бени хочете довести?
Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 507 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 лис, 2024 21:57

ЛАД написав:
  budivelnik написав:
  ЛАД написав:Но с другой стороны из практики я убеждён, что за редкими исключениями все наши богатства созданы незаконными методами. Разными. От взяток и контрабанды до прямого расхищения государственной собственности. Доказать это часто практически невозможно.
Давайте спробуємо не розглядати законність отриманого того чи іншого багатства
А спробуємо розібратись - скільки в пропорції до створеного в Україні і отриманого чесним шляхом - крадеться...
Отже
Давайте на пальцях
Є ВВП 2020-2023
рік_______млн грн___грн/місяць__працюючих__зарплати+пенсії___% до ВВП
2020______4194102_____11597_____15915000____2214795+700000___69%
2021______5459574_____14017_____15610000____2625664+700000___61%
2022______5191028_____14857_____15693000____2797810+700000___67%
А тепер ризикніть заявити що багато крадеться-якщо 60-70% повертається у вигляді ЗАРПЛАТИ і ПЕНСІЇ
Тобто
Якщо розмір капітальних вкладень =0 (а це неможливо) - то вкрасти можна тільки
30% мінус розмір капітальних вкладень= 5% максимум (моє ІМХО).
На моє тверде переконання в Державі крадеться (не чесно перерозподіляється) близько 1-3% ВВП.
А збільшення доходів середньостатистичного навіть на +5%.. - це ні про що
Якби роботяга знав що його дурять ВСЬОГО на максимум 5%... - жоден популіст не змусив би цього роботягу проголосувати за популістичні заяви що він все в багатих забере і бідним віддасть.
І як тільки до населення дійде що обіцянками про справедливий розподі - його просто дурять щоб мати можливість вкрасти 1-5%... - так відразу ера популізму і закінчиться.

Даже 5% это очень много - примерно 10 млрд. долл. в 2021. Если в грн, то 273 млрд. грн. Это примерно равно всем расходам Украины на "фінансування сектору безпеки і оборони" и более, чем в 2 раза превышает расходы на Минобороны, т.е. на армию в 2021 было предусмотрено 117,5 млрд грн.
Но это вы считали только по текущим расходам-доходам. А сколько разграбили "общенародной собственности", оставшейся от СССР.
Ти напевно забув
Я трошки молодший від тебе, тому молочні ріки і кісейні берега в сере-сере бачив наочно
станки по репарації від німців, черги в магазинах за продуктами ..а перед розвалом ще й по карточках...
Тому говорити що в країні яка розвалилась бо не могла прогодувати ВЛАСНЕ населення - були запаси чогось цінного - це ж яким примітивом треба бути...
Звичайно є ракети/танки які за сересере побудовані і по нам зараз використовуються.. але якихось інших досягненнь совка який розвалився - я якось не знайшов.
житло замортизоване на 50-70% - роздали населенню
заводи замортизовані на 150% - розвалились бо не могли працювати
комунальна сфера замортизована на 90%

Так залишилась ще освіта..але ті хто її отримав в сересере - сьогодні вже вийшли на пенсію(або вийдуть в найближчих 5 років0
то що там хапуги олігархи заникали цінного? стіни ? в яких не могли випускати товари першого вжитку чи корівники колгоспів - завдяки яким ми отримували курятину з США щоб не померти з голоду...
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 27 лис, 2024 22:00

budivelnik написав:
Хочер реал
На тобі реал
Прийнятий закон який створив умови для корупції у МСЕК або дозволив прокурорам бути інвалідами....
А тепер а -якщо
Якщо гроші які платять тим хто став корупціонерам - передати на закупку мавіків чи авто чи снаряди в бригади...
То що станеться?
адже ті хто платить 4000+ баксів за те щоб НЕ СЛУЖИТИ - служити все одно не будуть , вони навіть якщо потраплять у війська все одно будуть шукати кому заплатити...
І що тоді? прокурори-слідаки-тюрми.. а в армії служити нікому і ворога бити нічим
а от коли гроші в бригади замість гроші в мсек чи тцк - так відразу зникає потреба в мсек і тцк ( у корупційному вигляді) а в ЗСУ зявляються засоби..

Тому
Є дві групи людей
Більшість - БОРЦУНИ за абсолютну справедливість - ці як правило працюють за ідею , а так як ідея по суті недосяжна - дурні і бідні
Меншість - ПРАЦІВНИКИ на кінцевий результат - ці як правило досягають того чого хочуть і нічим не можуть допомогти групі яка описана народом
чого дурний - бо бідний

Це ж аксіома
Якщо питання - за абсолютну справедливість - то рішення - всі без трусів і в хрестика
Якщо питання - за кінцевий результат - є група без трусів і в хрестиках, але є й нормальні.

От і вся різниця
Абсолютна справедливість досягається тільки в могилі... та й то дехто має над могилою памятник і його памятають , а борцуни за справедливість як правило в безіменних крематоріях...

Яким боком оце до оцінки впливу корупції ЛИШЕ по відсотку вкраденого?

З.и.
*Тому
Є дві групи людей
Більшість - БОРЦУНИ за абсолютну справедливість - ці як правило працюють за ідею , а так як ідея по суті недосяжна - дурні і бідні* --- це абсолютно не відповідає реальності. Отаких ідейних прометеїв-корчагіних не те що не більшість, їх по пальцях однієї руки перерахувати. Днем з вогнем не знайти. Отих ідейних.
А ти вигадав, що їх більшість.
І на цій маячні побудував єралашик.
Ще й кажеш, що це реал.
detroytred

Заблокований
Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 лис, 2024 22:07

Vadim_ написав:
  budivelnik написав:
Хочер реал
На тобі реал
А тепер а -якщо
То що станеться?

Тому
Є дві групи людей
чого дурний - бо бідний

Це ж аксіома

От і вся різниця
Це вы бени хочете довести?
1 Я не збираюсь витрачати все своє життя за міфічну абсолютну справедливість
2 Якщо такий як беня МОЖЕ вкрасти в мене 5% мого теоретичного доходу - то мої дії будуть складить з двох пунктів
перший -так як 5% легко компенсовуються в процесі моєї діяльності- то буду працювати щоб компенсувати
другий - після виконання пункту1 , спробую мінімізувати вплив крадіжок на мене.
Наприклад
Якщо фірташ піднімає ціни на газ - то я збільшу витрати на утеплення приміщень , щоб менше купувати у фірташа газ
якщо ахметов піднімає ціни на електрику - я збільшу витрати на встановлення автономного живлення, і купую більш енергоощадливі прилади
якщо гетьманцев збільшує акцизи на бензин - я купую електромобіль
і так далі і тому подібне
але всі рішення приймаю крізь призму економічної доцільності - а не для того щоб комусь довести.
Я покращую СВОЄ життя в першу чергу...

ПС
якщо мене захищають - я приймаю рішення про розміри донатів...
а коли в мирний час служив сьогоднішній воєнпенс- я ні копійки йому не давав бо не вважав за потрібне.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 27 лис, 2024 22:11

8) :?
  prodigy написав:
  ЛАД написав:
  Denik написав:русні - пи..а
[youtube]Rl05cU5phvo[/youtu..]

Сколько времени вы уже поёте эту песню?
И сколько ещё будете?
Назовите уже окончательную дату.

русні вистачить запасів зброї на 2 роки, запасів грошей на 1,5роки (але якщо темпи зубожіння будуть наростати, то все прискориться, може вистачить на 7-8 місяців

-доки платять пенсії і послуги ЖКХ виконуються -росіяне будуть терпіти до останнього

-проблеми з ЖКХ (інвестиції в апгрейд старих радянських водопроводів/каналізацій/котелен з 2017-2023 склали 1трн руб. щоб уникнути повного колапсу ЖКХ до 2030р потрібно 14трлн рублів

-рубль вже 114 до долара (120 до евро) після того США заподіяли санкції проти Газпромбанку, це головний банк по розрахункам за газ.

-Челябінск бастує, це початок

А что там в Челябе, отопление порвало при минус 25 и свет отрубили или не за что сосисек уже в Магните купить?
барабашов

Заблокований
Подякував: 293 раз.
Подякували: 362 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 лис, 2024 22:15

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Яким боком оце до оцінки впливу корупції ЛИШЕ по відсотку вкраденого?
на відміну від тебе я вмію користуватись відкритими джерелами інформації
Був ковід - я писав 80% смертей в групі 50+ - тому ТРЕБА обмежувати тільки цю групу
Є доступ до пенсійного - просто припустив що верхня група з 30000 осіб отримують завищену пенсію і це припущення обрахував- вийшло навіть для тих хто отримує 2800 збільшення пенсії ПІСЛЯ наведення абсолютної справедливості - 4%...
Є форбс який описував статки 100 найбагатших українців і оцінив ці статки в 20 млрд доларів
навіть якщо припустити що всі ці 20 млрд вкрадені за роки незалежності то легко порахувати відсоток вкраденого
120 млрд доларів ВВП( в середньому)*30 років=3600 млрд ,20 млрд/3600млрд=0,6%

і останній приклад з мсеком
давай ще раз вихідні
є якась кількість тих хто НЕ ХОЧЕ СЛУЖИТИ і ПЛАТИТЬ по 3000 доларів( в середньому, це вартість паршивенького мавіка або пікапа)
можна створити тцк+поліція+прокуратура+мсек+суд(десь 30000 осіб) - який буде ганятись за цими 100 000 осіб....
а можна 30000 силовиків/прокурорів/суддів - відправити на фронт , мсекашних ліккарів перепрофілювати на лікування поранених і полегшення отримання довідок інвалідам війни , а на фронт відправити додаткових 50000 мавіків і 50000 пікапів...

З точки зору справедливості - моє рішення абсурд
з точки зору ефективності- то це та пісчина яка може зломати педераційного віслюка...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 27 лис, 2024 22:30

_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 лис, 2024 22:34

_Mykola_
А якщо
заробляє 1 100 000
платить -500 000 податки
живе за 300 000
і донатить -300 000

То чи може його вкурвлювати позиція військового мирного часу/военпенса військового часу?
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 27 лис, 2024 22:38, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 27 лис, 2024 22:42

budivelnik написав:То чи може його вкурвлювати позиція військового мирного часу/военпенса військового часу?

Позиція про що?
Ти не вінегрєть та не узагальнюй, а конкретизуй.
Ота пенсія ніяким боком не накладає додаткових зобов'язань. Вона виключно за минуле. І виключно відповідно за вслужбу саме в мирний час.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 27 лис, 2024 22:44, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Заблокований
Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 1108911090110911109211093 ... 14484>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: pesikot і 0 гостей