я бы тебе ответил что приличные люди на вертодром ЛЕТАЮТ, а не ездят.
Принцип незмінний і зараз: , вже 3 роки: місяць-два інтенсивно (щодня) літаєш, живеш біля вертольоту, часто далеко від міст і цивілізації, а потім стільки ж відпочинок. Не обовʼязково дома, але і не на майданчику з машиною. Бо все як і раніше: пілотів більше чим машин. Кратно.
Принцип незмінний і зараз: , вже 3 роки: місяць-два інтенсивно (щодня) літаєш, живеш біля вертольоту, часто далеко від міст і цивілізації, а потім стільки ж відпочинок. Не обовʼязково дома, але і не на майданчику з машиною. Бо все як і раніше: пілотів більше чим машин. Кратно.
успих искал такую работу, надо ему подсказать. вертолет же в управлении не сложнее дрона?
budivelnik написав:То може краще розповсюджувати позитивні приклади ?
Звісно, як тільки не буде негативних прикладів, так одразу піде суцільний позитив.
Людська психіка так побудована що вона спочатку Звертає увагу на негатив Все що нормально - ігнорується(просто не помічяємо) А позитив в рази менше ніж негативу.
Питання для тих хто любить лякатись самому і лякати інших щоб не виглядати білою вороною НАФІГА ?
budivelnik В нормальних суспільствах розголос негативу сприяє тому, що усувають його причину і він більше не повторюється. Тільки в диктатурах всі живуть за залізним муром пропаганди і вірять, що все погано, бо Ната нападе, а Байден гадить у під'їздах .
успих искал такую работу, надо ему подсказать. вертолет же в управлении не сложнее дрона?
На відміну від дрона, розбить гелікоптер вийде тільки один раз
budivelnik написав:А я знаю ще один приклад професора Федор Шандор , який лекції читав студентам з окопу....
Не хочу нічого поганого писати... Просто хтось три роки виконує накази, поки діти ростуть без батька, а інші - місяць попаряться і закордон...
А навіщо побрехеньки які легко перевірити? Федор Шандор пішов добровольцем в лютому 2022... назначений послом в грудні 2024... Як на мене то 34 місяці сержантом в ЗСУ - нормально.
Чи то тільки для долярчиків досягнення?
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 03 січ, 2025 14:55, всього редагувалось 1 раз.