он уже одну сделал
|
|
![]() Та отож. Про те, як Антанта, Німеччина і Ко взялися допомагати Україні 100+ років тому, я вже детально не пам'ятаю. Але кінцевий результат чітко.
![]()
по перше: трамп став посміховиськом всюди окрім України (верніше деяких "журналістов, політичних оглядачів/військових експертів), які на свої каналах малювали кисельні ріки і молочні береги (тобто як могутній самець трамп загонить путіна під лавку), а все вишло навпаки, про що я три місяця тому писав-люди не сподівайтесь на мир, на трампа, все буде навпаки по друге:стосовно того що США поділені, на 95% так, по факту боротьба багато років йде за 5-7 штатів, які "колеблються" після того, як Трамп зруйнує економіку (навіть падіння ввп на 1% буде скандалом), то таких які відвернуться від респів буде більше я взагалі не за демов і не за респів (просто дехто вважав Марко Рубіо, Ліндсі Грема проукраїнськими), той же Грем 14 лютого каже про Зе, що в житті не бачив кращого за Зе партнера, а 28 лютого-поливає брудом Зе (перевзувся старе ссикло миттево) зрозумійте -нам треба збоя і гроші Два дні тому я викладав відео Україна сьогодні має потужності виробляти власну зброю (звісно що не Патриот, і на Ф16), для втримання фронту треба інша зброя (дрони, реб, мини, артілерія)-треба гроші до речі, в звязку з затримкою передачі Ф35 Данії вони не передадуть решту F16 нам війна ще на три роки, Макрон призиває до рпв на місяць, путін не це не пійде(не в його інтересах) ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЄвропа встає з колін? )) Десь ми таке вже чули, на 2000-3000 км східніше По факту потужна Європа зробила чергове групове фото незламності, а потім... наполегливо відправила Зе миритись з Трампом ![]() Це точно цирк.
Пригадай, що тут прихильники Петра писали під час отієї епопеї з перевіркою, коли були виборчі перегони.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українусхоже на історії з гангстерських фільмів типа "ми тебе поважаємо, хоч зірку з неба, але проти дона корлеоне не підемо, вирішуй проблеми сам" Зараз Є 3 авторитети-решали-"криши" - Путін, Сі, Трамп. До 20.01.2025 було тільки 2, жодна несумісна ідеологічно(комуністи та реваншисти). З'явилась третя , біль-менш сумісна. І так зараз просирати вікно можливостей, ну тільк шкідники можуть.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|