В чем заключается военное решение?
|
|
![]() 1 Яка різниця скільки разів в рік? 2 В останні 3 роки з друзями максимум пєм пиво дома або в них або в мене 3 Витрати в ресторані це 3 заходи на відпочинку в Карпатах А з якого переляку ти вирішив що я живу на 10000 в місяць? Станом на сьогодні це десь 45000 на сімю з двох працюючих і дочка студентка Деколи треба вчити математику 10 000 збільшених на ДВА ПОРЯДКИ(100 разів)=1 млн грн з яких 50% податки+50% донати...
![]() Є така штука Називається вартість адміністрування. Так от якщо в Держави є 10 млн тих хто взагалі не платить 12 млн тих хто платить з середньої і 1 млн тих хто платить з різновиду єдиного податку(50000 грн в рік з правом заробити 5 млн грн в рік) То ясно що Державу це не влаштовує але збільшувати кількість податківців/суддів/поліцейських - які будуть бігати за цими 10 млн неплатників-Держава не може Людей і так не вистарчає Тому Хочеш щоб ми перемогли - то мусимо надіятись на власне розуміння ситуації... А те що хтось взагалі не платить а хтось платить 5000 грн/місяць а потім донатить ще 1000 бо це більше від середньостатистичного донатера по Державі - робити можна от тільки перемогти ВАЖКО Тому податки+донати повинні бути більшими від сплати податків середньостатистичного платника які сьогодні становлять від 8000 грн/місяць ( і це становить десь 40% від його доходу) І чим вище - тим краще, особливо у випадках коли дохід має оподатковану і не оподатковану частину. Тому як на мене З ТРЬОХ зароблених гривень - ДВІ може йти на власне існуванні і 1 грн бажано щоб йшла через податки+донати в ЗСУ.
![]() наші керманичі кажуть що це не так, і ми будемо стояти і битися навіть без американців. Навіть якщо це не так,наше героїчне суспільство обере саме цей варіант, щоб точно переконатися що другого вибору не існує. Більш того, багато хто з громадян упевнений,що рижий чорт не вічний, і коли влада в Америці поміняется ( я розумію,що це звучить дивно,але у деяких країнах влада може змінюватись демократичним шляхом-громадяни кидають листочки в урни і старий президент просто йде геть) то нам нададуть дуже багато допомоги,і ми здолаемо ворога. Таке.
![]() Не треба лякати себе... По грошам На наступних три роки ЄС - 150 млрд Норвегія - 3*8?млрд Британська корона(Великобританія+Канада+Австралія) -3*15 млрд А за 2022-2024 нам надали 130-140 млрд доларів разом з США
![]() Господар Вельзевула вариантов тысячи и ваш имеет право на жизнь, более того до сегодня все развивалось именно в этом ключе. свои 2 варианта я изложил на предыдущей странице (обмен запорожской области на донецкую и/или раздел Украины на "лояльную" и "не лояльную" к путину)
наши керманычи пусть сначала... ладно не будем. а то еще скажут что это запутинская пропаганда.
![]() вы как человек потенциально могший сдохнуть в афгане или карабахе в период работы в СА реально хотите продолжения войны? Каким оружием(пачками долларов и евро можно только подкупить лаптеногий генералитет)? Каким людским ресурсом? Мусорами или СБУшниками до пенсионного возраста(или так и продолжат ловить хроников с кучей болячек возрастом 45+, а не как те мусора 42-)? До каких границ(точнее рубежей)? И что делать если и ЕС пошлёт нас в сад? ![]() языками туземными владеем?
|
|