Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1322913230132311323213233 ... 14819>
Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2025 20:56

Xenon написав:
США изучат позицию россии по урегулированию войны на Украине в ближайшие выходные и примут решение о своих шагах, — Марко Рубио
"США не собираются утверждать, что россия пытается затягивать переговоры по Украине, наоборот, считают, что есть движение вперед", — отметил Рубио.
Также Рубио заявил, что Трамп не говорил ни о какой позиции по предоставлению россии каких-либо прав на территорию Украины.

Нічого не дивує? Вуха пропаганди рф не стирчать? Тоді для порівняння "як це було":
Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп повідомив, що питання окупованих українських земель та контролю над Запорізькою АЕС обговорюються в рамках мирних переговорів про припинення вогню. Про це Трамп сказав на пресконференції в Білому домі.
Пряма мова: https://www.youtube.com/watch?v=pYPWaUSXXNw
Не знаю, як в кого, а у мене звідси напрошується хрінОвий висновок, тому озвучувати не буду((
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2025 21:05

fler написав:
  Xenon написав:
США изучат позицию россии по урегулированию войны на Украине в ближайшие выходные и примут решение о своих шагах, — Марко Рубио
"США не собираются утверждать, что россия пытается затягивать переговоры по Украине, наоборот, считают, что есть движение вперед", — отметил Рубио.
Также Рубио заявил, что Трамп не говорил ни о какой позиции по предоставлению россии каких-либо прав на территорию Украины.

Нічого не дивує? Вуха пропаганди рф не стирчать? Тоді для порівняння "як це було":
Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп повідомив, що питання окупованих українських земель та контролю над Запорізькою АЕС обговорюються в рамках мирних переговорів про припинення вогню. Про це Трамп сказав на пресконференції в Білому домі.
Пряма мова: https://www.youtube.com/watch?v=pYPWaUSXXNw
Не знаю, як в кого, а у мене звідси напрошується хрінОвий висновок, тому озвучувати не буду((

Можете в оригинале послушать, если что не нравится
https://x.com/SkyNews/status/1900581786989588751
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2025 21:56

На курщині допотужнічались.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2025 22:25

Schmit
То що там з "Путин готов к миру" ?
А Зеленский не хочет мира

Ничего не жмёт ?

Ты переключился на новую тему
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2025 22:26

flyman написав:
  ЛАД написав:
  _hunter написав:.........
Хочу сказать, что в этой стране опасаются публично высказывать мнение, не совпадающее с политикой Партии.

Особенно это заметно на нашем форуме да и на других тоже.
А в анонимных опросах так точно опасаются. :)

— Вот я в своей газете могу обругать любого сенатора либо конгрессмена, и мне ничего не будет, — шумит представитель херстовского агентства. — А вы можете?

— Можем, ругаем и министров. У нас есть государственный лозунг — самокритика нужна нам, как воздух, как вода.

— Я могу выйти на площадь перед Белым домом и сказать во всеуслышанье: «Трумэн — дурак». А вы?

— Я тоже могу выйти на Красную площадь и сказать:

«Трумэн дурак», — отвечает Семен Нариньяни.

— А можете вы сказать это о Сталине?

— Не можем, это было бы клеветой. Он такого названия не заслуживает. А клевета в печати у нас — уголовное преступление."

Хорошо, что вы помните весьма бородатые анекдоты.
Но у нас сейчас чаще ругают не Путина или Трампа, а как раз Зеленского. Всякими словами, в т.ч. и матерными.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2025 22:44

ЛАД написав: Но у нас сейчас чаще ругают не Путина или Трампа, а как раз Зеленского. Всякими словами, в т.ч. и матерными.

Да вы что? Прямо матерными? :shock: От злодії!
За це,мабуть ,можно склопотати штраф,або адміністративний арешт на 15 діб.
Господар Вельзевула

Подякував: 7 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2025 23:12

budivelnik написав:
  yama написав:я поділяю думку багатьох що нам на період війни треба було б перейти в диктатуру , а не демокартію та всіх загнати на заводи по виробництву зброї , а їжу та інші речі в супермаркетах і магазинах відпускати по талонах (по нормах) на людину . Відмінити гроші взагалі на час війни . І 4 шляхи а) працюєш на експорт б) в критичних галузях в) працюєш на ВПК г) у війську, а за все інше талонів/пайку не давати .
Пошуки простих рішень , чарівних паличок і тих хто за нас щось зробить -як я бачу наша національна забава...
Тому в мене питання до генераторів подібного маразму
А навіщо Вам Диктатура якщо Ви знаєте що треба робити?
Навіщо вам наглядач і змушувач? що зараз заважає працювати так як ви описали?
Все ж просто
а - заробили на роботі
б - залишили собі 30 пайок добових і все інше віддали на фронт..

Навіщо ВАМ диктатор?
Чи вам диктатор треба щоб він КОГОСЬ а не ВАС змусив?
а ви вважаєте що будете на стороні тих хто змушує а не тих кого змушують...

Мені з сімєю нічого не заважає вже четвертий рік працювати так як ви описали
а вам що заважає? власне фаберже?
Причому
Зверніть увагу-а хоч раз я десь пропонував ввести диктатуру для успіха? чи диктатуру для когось іншого?
Ні
Завжди казав
робіть так як я, а хто може краще - робіть краще від мене.
Все
саме такий підхід створює націю ПЕРЕМОЖЦІВ
а те що ви пропонуєте максимум що може це створити націю РАБІВ.
свідомість вона не у всіх, ви реально все на фронт , а собі лише речі першої необхіності ? - честь і хвала , по інших такого не бачу
yama

Подякував: 9213 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2025 23:15

У понеділок, 17 березня, стане відомо більше інформації щодо припинення вогню, – Трамп

Трамп каже, якщо путін не погодиться на припинення вогню, це буде дуже поганою новиною для світу.
для світу, но не для путина. двояко можно трактовать... для любителей поискать ипсо вот видос https://t.me/c/1172830166/96254
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2025 23:17

yama написав:
Финансовое положение украинцев в 2025 году продолжает ухудшаться. Исследование Deloitte Ukraine показывает

я поділяю думку багатьох що нам на період війни треба було б перейти в диктатуру , а не демокартію та всіх загнати на заводи по виробництву зброї , а їжу та інші речі в супермаркетах і магазинах відпускати по талонах (по нормах) на людину . Відмінити гроші взагалі на час війни .

Нам це кому? Вважаєте що якщо неплатити то охочих воювати буде більше?
І як це ви хочете організовувати диктатуру не платячи гроші? Якщо войско взбунтується?
Здійснювати насильство по відношенню до ухилянтів дезертирів і тих що відмовляться працювати на оборонних заводах для вас будуть за безплатно?
Але, взагалі цікаво. Як ви собі уявляєте введення диктатури. Покроково будьласка
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2025 23:38

Трамп ещё раз повторил заявление о том, что многие украинские военные попали в окружении в Курской области.
«Мы не хотим, чтобы их убили», - сказал Трамп, напомнив, что просил Путина сохранить жизни бойцам украинской армии.
При этом Генштаб ВСУ отрицает, что украинские войска вообще попали в Курской области в окружение. Путин же выразил готовность гарантировать жизнь и безопасность тем бойцам ВСУ, кто будет готов сложить оружие.
Президент Украины Владимир Зеленский заявил, что Курская операция достигла своей цели — оттянуть российские войска от Покровска, Харьковского направления и Сум. По его словам, военные справились с заданием, хотя ситуация в Курской области остается сложной.

«Задачей Курской операции было оттянуть войска на себя с Покровска, Харьковского направления и Сум. Наши ребята взяли на себя мощный удар. Сначала давление ослабло на Харьковском направлении — россияне перебросили оттуда максимум сил на Курщину. Потом начали снимать войска с Восточного направления, но не бросили свою главную цель — Покровск», — сказал Зеленский на встрече с журналистами 14 марта 2025 года.

Он также поблагодарил солдат ВСУ.

«Я считаю, что она свое задание выполнила. Я думаю, что на Покровском направлении сейчас ситуация стабильна, и будет очень непросто снова найти возможность оккупировать Покровск», — заявил украинский президент.
оттянули? теперь им нечем наступать?
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 1322913230132311323213233 ... 14819>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти