Психологія та саморозвиток

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
  #<1 ... 295296297298299 ... 582>
Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2025 22:41

Тернистий шлях до успіху Бетона

Бетон, а розкажи, що далі було після "шпарення курсових"? Як дійшов до успіху? Як і коли настав "переломний момент"?
Квартира в спадок впала, чи батьки багаті?
Успіх

Подякував: 271 раз.
Подякували: 1001 раз.

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2025 22:44

Water написав:
  Успіх написав:
  Water написав:Не скажу саме за авто або вело-бізнес, але з власного досвіду ведення довоєнного бізнесу, якщо людина гарний спеціаліст, то це не означає шо він узяв і почав зароблять гроші. З моїх працівників декілька пішли і хотіли тупо скопіювать мій бізнес, прикриваючись ім`ям, ще й деяких моїх постійних клієнтів переманить. Але ні, вроді всі пішли далі працювать на дядю, хоча чесно кажучи, долею кожного я не цікавився і взад я більше таких не брав.

Ви теж, як і я, не назвете свій бізнес? :D

Кайтерінг.

Ой.
А я только что сам борщ сварил на семью.
Надо было Вас позвать.
Вам надо в США.
Тут народ сам не готовит почти.
Мы иногда на пляж на пикник выбираемся (там столики по кругу стоят), жена обычно пиццу печет, что-то еще берем.
А народ большие гулянки организовывает с кейтерингом и развлекаловкамми.
И неплохо платят за это.
Я как-то видел на террасе соседнего билдинга семья устроила торжество - человек 8 было за столом. С официантами, поварами, басбоями, грилем...чуть-ли не персонала было больше чем людей за столом.
rjkz

Подякував: 8616 раз.
Подякували: 5430 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2025 22:52

батька в мене не було. він загинув після народження. перші роки в Києві я жив в наркоманів, вбивць, у бабулі без ніг в кладовій на ДВС.
на першу квартиру я назбирав будуючи власноруч будинок в березівці з наступною реалізацією. будівництво давало змогу акумулювати кошти з зарплати.
головне склепати з дерева битовку і все буде

кстати, прикол, что этот ноутбук нарики у меня свиснули и сдали в ломбард на дозу, пока я на работе был))
они жили в соседней комнате. и каждый день я слышал как они кричат когда колятся
Востаннє редагувалось Бетон в Нед 27 кві, 2025 22:59, всього редагувалось 3 разів.
Бетон

Подякував: 188 раз.
Подякували: 380 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2025 22:55

За крок до перевороту думок©

rjkz написав:А я только что сам борщ сварил на семью.
Надо было Вас позвать.
Вам надо в США.
Тут народ сам не готовит почти.
Мы иногда на пляж на пикник выбираемся (там столики по кругу стоят), жена обычно пиццу печет, что-то еще берем.
А народ большие гулянки организовывает с кейтерингом и развлекаловкамми.
И неплохо платят за это.
Я как-то видел на террасе соседнего билдинга семья устроила торжество - человек 8 было за столом. С официантами, поварами, басбоями, грилем...чуть-ли не персонала было больше чем людей за столом.
Ох і економите бабла стільки! І на стрижках, і на манікюрі/педікюрі, і на приготуванні їжі, і самі багато чого ремонтуєте... і мабуть, ще на чомусь не одному економите гроші... - та тут зараз Хотаб, Фейслес і ще деякі форумчани усвідомлять, що вони ВЖЕ за своє життя проср... ой, втратили(не зекономили), як мінімум на одну квартиру! :shock: :D

Як так?© :D
Успіх

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2025 23:02

А успіх завжди там, де ним вміють ділитись!©

Бетон написав:
  Успіх написав:
  Бетон написав:в 20 лет, конечно, так х..ярить курсовые по мостам ночами, сейчас здоровья не хватит.
помню я накидал в маткаде алгоритм расчёта узлов КМ и шпарил курсачи всему потоку. ноутбук купил
Я там вище запитував - вже потерли.

Бетон, а розкажи, що далі було після "шпарення курсових"? Як дійшов до успіху? Як і коли настав "переломний момент"?
Квартира в спадок впала, чи батьки багаті?

батька в мене не було. він загинув після народження. перші роки в Києві я жив в наркоманів, вбивць, у бабулі без ніг в кладовій на ДВС.
на першу квартиру я назбирав будуючи власноруч будинок в березівці з наступною реалізацією. будівництво давало змогу акумулювати кошти з зарплати.
головне склепати з дерева битовку і все буде
Чуть-чуть схожа історія успіху з Будівельником...

А коли ти знаходив час на будівництво, якщо ще працював?
Чи працював доба через три?

Чи ти ЗРАЗУ тільки організовував будівництво, а сам фізично не заливав бетон/робив дах і т.п.?
Успіх

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2025 23:04

Успіх
та тут зараз Хотаб, Фейслес і ще деякі форумчани усвідомлять, що вони ВЖЕ за своє життя проср... ой, втратили(не зекономили), як мінімум на одну квартиру! :shock: :D

Якось я курцю сказав, що він за 10 років паління прокурив вже 10 куїв, на які міг би поміняти свою Шкоду на БМВ. Він відповів: «ти не куриш, де твій БМВ?»

То долярчик, ти себе стрижеш сам, де твої зайві квартири? Де ті твої зекономлені статки?))
Бо однуха зібрана на харчах тещі і «майже» (с) (Флайман» здана малосімейка в «майже» (с) (Флайман) мільйоннику не натякає на якісь зекономлені гроші)))
Де вони?))
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 27 кві, 2025 23:06, всього редагувалось 2 разів.
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2417 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2025 23:05

Re: Психологія та інші цікавинки

Человеку нужны учителя и социализация
ВО как раз про это

Там учителя поинтересней чем в школе, они могут задать более высокие стандарты мышления. Сокурсники будут уже более зрелыми личностями чем одноклассники . Кто-то из них может даже выбьется "в люди".
Мир же не только про деньги, я уже цитировал мистера Шедоу что в некоторых случаях " деньги не имеют значения".
У бетона есть миллион, но он не может выехать и даже проблемы с тцкшниками случаются . А был бы плотней встроенны в систему, например каким-нибудь топом в КАНе / КМБ, то ездил бы у виденьски видрядження на симпозиумы
Востаннє редагувалось fox767676 в Нед 27 кві, 2025 23:12, всього редагувалось 1 раз.
fox767676

Заблокований
Подякував: 406 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2025 23:11

https://vse-audioknigi.com/audio-7166-n ... gabor-mate
Не упускайте своих детей - Гордон Ньюфелд, Габор Мате
http://flibusta.site/b/401814/read
alibob

Подякував: 169 раз.
Подякували: 79 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2025 23:18

Faceless написав:
Сибарит написав:
  rjkz написав:У меня были Зайка2 (с которого потом убрали боковые колеса), Школьник (наверное, самые остались впечатления от него), Салют и Турист.

Туриста своего у меня не было, давали покататься. Остальной путь точно такой же.
Салют действительно тяжеловат, но весьма удобен. И бегал без всякого обслуживания.
Вот в Школьнике, помнится, пришлось научиться перебирать заднюю втулку, чтобы тормозил.
Зображення

коли відмінник медаліст, а так і не навчився скейлити картинку
flyman

Подякував: 1602 раз.
Подякували: 2834 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2025 23:30

Re: Психологія та інші цікавинки

Нам преподаватель в вузе так сказал - "Если меня и студента X посадить в спортзал, то он накачается за месяц-два, а мне никакой кокаин со стероидами не поможет догнать его. Поэтому мозги надо качать прежде всего в молодости."
Прокачаные мозги это огромный шанс как минимум смягчитьь для себя последствия общих катаклизмов, а если еще не чураться грамотного взаимодействия с системой,то это хороший шанс быть всегда на коне
fox767676

Заблокований
Подякував: 406 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

#<1 ... 295296297298299 ... 582>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей